2014 Aralık Anneleri

Konyalı şekerim. Sizden yanim:)

Asitlendirme karbondioksitle yapılmışsa zarar. Sade maden suyunda sıkıntı yok.

goca gonyalı haa. ben ankara eşim konya. oğluma gebe iken Bilkent senfoni orkestrasına ya da devlet opera balesine gittik sezon boyunca her ctesi. arabada hep radyo 3 dinledim.

ama genler sağolsun oğlum aggaaanın baylaaayıııı diye türkü söyleyip bir de oynuyor seğmen gibi :)))))))

bir de gazla dolmuşçu gazla türküsü var ki o ankaranın bağlarından da beter:))
 
kesinlikle uyumak istiyoruuuuum doğum izni hamile kalınca başlamalı bence

Bence deeeee yaaaa çok yoruldum ilk 3 ay en azından izin verilmeli bence tabi 9 ay daha makbule geçer orası ayrı :)) tenefüsleri öğrencilerden daha sabırsız beklemeye başladım resmen..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Son düzenleme:


hahahaha çok yaşa yaaa nasıl güldürdün beni
 
 


benim kocamda konyalı ne çok konyalı varmış yaw aynı zamanda sözleştiler heralde bebiş içinde
 
 
hahahaha çok yaşa yaaa nasıl güldürdün beni

ayakta belim kopuyor ya bir de bulantı cabası..Allahtan yarım gün çalışıyorum..ona rağmen çok zor geliyor gerçekten..geçen anneme kızdım ne vardı okutacak ev hanımlığı daha tarzım benim diye ama ahh ah hele son ders göreceksin beni zile saniyeler kala böyle içim içime sığmıyor gidip yatacağım diye.. ayaklarım popomu dövüyor derler ya o hesap :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 


sen şanslısın benim 6ya kadar beklemem gerekiyor ama 6yı 1 dakka geçirmiyorum direk kendimi dışarıya atıyorum işyerinden uzaklaşmak bile rahatlatıyor beni :) ohhhhh diyorum dışarıya çıkınca kendimi hapishanede gibi hissediyorum daralıyorum bunalıyorum resmen.
 

Ayyy 6 mı :O haklısın valla canım masabaşıdır o zaman işin bedenen yorgunluk olmaz ama dediğin gibi saat de fazlaymış Allah bol bol sabır ve kolaylık versin sana :) şu eski toprak kadınlara zaten hayrandım hamile kaldığımdan beri on Kat daha hayran kaldım onlara bi bebek sırtında biri karnında kendi tarlada abooooo...biz iyiyiz yine yaa çok şükür..tabi evde olmayı hala isteriz yani :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Anladim tatlim hayirlisi olsun az kalmis soylemeye soyleyince biraz daha tolerans olur belki.ben evlenene kadar calistigim icin cesitli ozel sektorlerde hamilelik bazen sorun teskil edebiliyodu cok anlayissiz insanlar var malesef..
 

:) hamilelik zor ama çalışırken daha da zor Allah yardımcımız olsun...
 

Çok üzüldüm kızlar..(( Ne kadar çok yaşayan var bu durumu, insan başına gelince yalnız olmadığını anlıyor. 4 ay önce ben de düşük yaptım , yani normal bu durumlar çoğu kadın yaşıyor, takılmayın, yine olur canlar..


Valla kızımın doktoru 3 ay değil ilk 5 ay risklidir derdi.. Ben de uyuz olurdum yok artık 9 ay de bari diye.. Ama haklı sanırım..

kızlar meyvelı soda zararlımı hamılelık donemınde :44::44:

Meyvelisoda normalde de sağlıklı bir şey değil canım.. Sade maden suyunun içine kendin dilediğin meyve dilimlerini atıp içebilirsin..
 
Son düzenleme:
kızzlarr ben geldim gittim kompedana bakmaya ben istiyorum penye olsun yumuşak olsun yok bulamadım normal bir iç çamaşırı mağazasına girdim penye buldum çokta rahat denedim bide yarım atlet aldım evde giyerim diye o da yumuşacık sütyen markası nbb kızlar sevdim ben :)
 

elin işindede zor be kim ne derse desin tarla işide güneş çıkana kadar yapılırmış canım yaaa bizim gibi akşama kadar değil ki
Valla sabır falan yok çok gerginim bu aralar duvarlar üstüme üstüme geliyor fenalardayım yani kapı camıda kapattılarmı iyice deliriyorum zaten üstüme ateş basıyor allah hepimize güç kuvvet sabır versin :)
 

Valla sen de haklısın canım.. hamileyim ben daralıyorum de, açtır tüm camları afra tafra de, boğulyorum de ,hesap fln yapmam yoksa de :)) amin canım amiiiiiin Rabbim güç versin bizlere :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
özel değilse sizin nedenoldu düşüğünüz.sebebi neydi ilk düşüğün.tedavi uyguladınız mı hiç ?hamilesiniz herhalde ne kadar süre sonra hamile kaldınız?

benim kasım ayında 6+5 haftalıkken olmuştu. ilişki sonrası kan gelmişti sonra yerini kahve lekelere bıraktı. nasip o hafta da kayınvaldemler gelmişti dr istirahat et dedi edemedim aklım kesmedi tecrübesizlik. gün boyu ben ayakta durdukça geldi. 1 hafta böyle sürdü. misafir gidince yattım azalır gibi oldu banyo yaptım bilmeden kahve leke kanamaya döndü.meğerse banyo yapmak kötüymüş. sonra hastaneye git gel yollarda kanamam da arttı. ve düştü bebeğim. ilk düşük diye araştırılmadı. 2 ay korunduk 3. ay çok taktım tutmadı 4 ay kendi haline bıraktım düşünmedim tuttu şükür. 9+4 günlük hamileyim biraz korku dolu geçiriyorum ama Rabbime emanet ettim inşallah kucağıma alırım sağlıkla. senin neden düştü yani ilk düşükse sorun etme çoğu insan bilerek yada bilmeyerek düşük yaşıyormuş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…