bizde hafta sonu istanbula gittik bursaya çok yakın olmasına ragmen çok yoruldum tekrar hafta sonu geldi kendime gelemedim konya daha uzak sen etkilenmedin mi? gidicem korkuyorumdoktora sorayım öyle gideyim diye düşündüm bende bakalım ne diyecek :44:
herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız?
lcw de üst tarafı sütyen gibi destekli atletler var kızlar. çok kullanışlı. evde sütyen takmayanlar için acaip rahat oluyor tavsiye ederim.
giderken iyiydim canım dönerken kusarak geldim( konya 5 saat bize canım çok gezmedim ama gidince 2 gün annamde yattım iki gün kaynana da geri döndüm baktırdım kendime
aaa keşke haberim olsaydı :) neyse çıkınca ondan da alayım teşekkür ederim :)
Sıcak memlekette yaşayınca böyle oluyor işte.. Benim yaşadığım yer oldukça serin bir de hamilelikten mi bilmem üşüyorum resmen çorap üstü patik ev botu ne bulsam giyiyorum lülü teyze gibi oldum evin içindeo değil resmen eşimin gözlerine saygısızlık bu yaptığım ama napim o da böyle görüversin 9 ay.. çoğalıyor yani kolay mı :)) :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
al canım al bana da arkadaşım tavsiye etmişti :)
bilmiyorum yaaa hakkatten ben bu hafta hiç çekilmezim yarın randevumuz var 2li tarama testi için oyüzdenmi gerginim acaba :44: bütün hafta böyleydim çünkü
çok akıllıca
Ondandır kesin canım benim...takma kafana doğruluğu bile şüpheli bir test..face.de bi.grupta gördüm mesela kıza %85 risk çıkmış doğurmuş 2 yaşında sapasağlam oğlu varmış...Boş yere hamileliğim burnumdan geldi yaptırmayın fln yazmış böyle yazan bi sürü kişi var...Ben yaptırmak istemiyorum ama sağolsunlar benden başka herkes müdahil olduğu için yaptırmak zorunda kalacağım sanırımannem eşim kayınvalidem hepsi yaptır diyo ısrarla oysa hiçbirine fikrini sormadım yaptırmayacağım dedim annem fln hemen atladı...yaptırcam gibi onlar için ama sonucu umursamayacağım inşallah yani..takmamaya çalış canım
Ondandır kesin canım benim...takma kafana doğruluğu bile şüpheli bir test..face.de bi.grupta gördüm mesela kıza %85 risk çıkmış doğurmuş 2 yaşında sapasağlam oğlu varmış...Boş yere hamileliğim burnumdan geldi yaptırmayın fln yazmış böyle yazan bi sürü kişi var...Ben yaptırmak istemiyorum ama sağolsunlar benden başka herkes müdahil olduğu için yaptırmak zorunda kalacağım sanırımannem eşim kayınvalidem hepsi yaptır diyo ısrarla oysa hiçbirine fikrini sormadım yaptırmayacağım dedim annem fln hemen atladı...yaptırcam gibi onlar için ama sonucu umursamayacağım inşallah yani..takmamaya çalış canım
goca gonyalı haa. ben ankara eşim konya. oğluma gebe iken Bilkent senfoni orkestrasına ya da devlet opera balesine gittik sezon boyunca her ctesi. arabada hep radyo 3 dinledim.
ama genler sağolsun oğlum aggaaanın baylaaayıııı diye türkü söyleyip bir de oynuyor seğmen gibi :)))))))
bir de gazla dolmuşçu gazla türküsü var ki o ankaranın bağlarından da beter:))
benim kocamda konyalı ne çok konyalı varmış yaw aynı zamanda sözleştiler heralde bebiş içinde
ben ve eşim de goca gonyalıyız :)
hadi yaaa yerim ben sizi konyalıları çok seviyorumkocamlada o yüzden evlendim
hehe maksat hayatı paylaşmak işte ama Konya da olmak isterdim canım çok sıkılıyor burdaa kimsem yok
benim gribim bile ağır geçer biraz mızmızım sanırım bide hamile olduğumu düşün :))
ben de bu konuya çok takılır oldum canım yaptır diyen azınlıkta eşime söylüyorum yavaş yavaş ama bir fikrimiz yok :18:
Anladim tatlim hayirlisi olsun az kalmis soylemeye soyleyince biraz daha tolerans olur belki.ben evlenene kadar calistigim icin cesitli ozel sektorlerde hamilelik bazen sorun teskil edebiliyodu cok anlayissiz insanlar var malesef..
Ahaha goca Gonyalıya nasıl dinlettin sen onları be:))
Evlendikten sonra Konya'dan ve Konyalıdan nefret ettim desem bana kızar mısınız?:44:
herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Lcw de üst tarafı sütyen gibi destekli atletler var kızlar. çok kullanışlı. Evde sütyen takmayanlar için acaip rahat oluyor tavsiye ederim.
bende aynı şekildeyim gün geçtikçe mide bulantım artıo ..hep 11 den sonra hele öğle yemeği yedikten sonra fenaa bu hafta.şükür diyorum ama nefes bile alamıyorum ağzımı açsam çıkartıcam sanki izin alsam güzel ama izinde alamıyorum maalesefkimsenin haberide yok kendimi sıkmaktan mide bulantısından iyiice kasıldım
Şekli çirkin ben de hiç kullanmamıştım ama oldukça rahat
Ya Settar
Zaten çalışmak iyice zorluyor bende de bir kaç kişi dışında bilen yok henüz ya bu arada iş kanununda gebelerde 1,5 saat izinli oluyormuş sizin bir bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?