Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Perşembe günü kanamam oldu hastaneye gittik hemen çok şükür bebeğimin durumu iyi kalp atışı vardı göğsü kıpır kıpır oynuyodu ama kesenin yanında 1 cmlik kanama alanı gördü doktor iğne verdi 10 gün vurulucam düşük tehlikem var biraz kanaman olabilir dedi ama çok şükür kanamam yok leke geliyo bazen. Annemde kalıyorum yatak istirahati verdi doktor. Böyle bir sorun yaşayan var mı biraz endişeliyim bebeğime bişey olmasın onu çok seviyo ve istiyorum
bende bi hafta sonra falan gidecem tam 9+6 da inşallah bende görürüm oynarken, gözün aydın . tam olarak 10+0 da gittin o zaman demi
ben geçen hafta gittim benim bebeğimde de bi hareketlilik yoktu ama doktor gayet güzel gidio herşey dedi.geç de olabilir hareket etmesi kişiye göre bebişe göre değişiyo canım.
Teşekkür ederim canım içim rahatladı. Hamile olan annem ben değilim
Ben bu aylarda çok hareket ediyormuşum ondan merak ettim...
sağolasın canım.. ilk gittiğimde tam günündeydi şimdi böyle olunca içim buruldu benimde.geç döllenme değilmiş bnmki onu sordumevet haklısın yiyemeyenlerde var ben daha hiç çıkarmadım çok şükür bulantı oluyo ama genelde sabahlarıı..biz kalp atışınıda dinlemedik sadece monitörden gördük attığını.bi daha ki kontrolde 7 hazirann sabır günleri artık.ha bide rahim ağzı kapalı güzel dedi iyi bişey dedi heralde
Mrb. kızlar ben de inşallah aralık annesi olucam. çok heyecanlıyım. umarım hepimiz sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz. ben şunu merak ediyorum. 11 mayısta doktora gittim.
sat: 16 mart , buna göre 8 haftalık olmalıyım.
ancak ultrasona göre 6+4 çıktı. benim gibi geriden gelen var mı? yaklaşık 1,5 hafta geriden gidiyor.
arkadaşlar mrhaba.. doktordan geldim azönce sata göre 8+2 olmam lazım ama ultasonda 7+4 çıktı.üzüldüm biraz ya.doktorada sormadım o an bişey.şimdi aklıma takıldı acaba beslenmemden fln mı oluyo noluyo :44::44:
Ben de bugün gittim canim.
Sata gore 10+6 yim amam bebek 9+5 cikti.
Yani bir hafta bir gun gerideyim ama hic önemli degil dedi doktorum.
Bebek gayet saglikli kese cevresi cok düzgün. O bir gosterge degil dedi.
Beslenme ile alakasi yok bence.
Bizim yumurtlama zamanimiza ve dollenme zamanina bagli diye düşünüyorum.
hadi yaaabende sen sanmıştım olsun farketmez ha annen ha sen
heralde canım ya..öööfff benim sıkıntım yine tsh buraya yazaaaa yazaa sizide bıktırıcam kusura bakmayın.benim tsh 3.59 diye euthyrox 25 kullanmaya başladım.bugünki testte tsh olmuş 0.48 sonucuda eve gelince online baktım şimdi bu kafayla pazartesiyi nasıl beklicem bilmem.bunun bu kadar düşük olmasıda tehlikeli olmaz mı yada bu kadar düşmüş ilaca hiç mi başlamam lazımdı ilk günlerde beta hcg düşük olduğu için baskılayamamış olamaz mı.bilgisi olan cevap yazsın lütfennn:26::26::26:
Evet kardeşimin 2. annesi olacam zaten farketmez
Canım 0.48 düşük bir değer gebelikte 2.5 altına düşmemeli ama inşallah bir şey olmaz...benim de 13 çıktı sonucum dozu artırdık 3 gün sonra yine çağırdı endokrinoloji Dr.u...demek ki sana da fazla gelmiş..ertelemeden git canım bebeklerimizin zekası TSH ile gelişiyor biliyorsun..bu TSH dengesi ilk 14 hafta çok önemli...sonra zaten kendi tiroid bezleri üretime geçeçekmiş...bir de doktorunun yanlış yaptığını zannetmiyorum bu haftalarda bebeğin TSH ihtiyaçı her hafta farklı olur dedi doktorum yani.geçen hafta tam gelen hormon dozu bu hafta eksik yada fazla gelebilirmiş..yani kadındoğumdan daha sık endokrinolojiye görün canım... Rabbim korusun yavrularımızı inşallah..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim yanlis biliyor olmayasin?
Tsh 2, 50 nin altinda olmasi gerekiyor.
Kadin dogumcum da dahiliyecim de soyledi.
Ben de dusuk doz ilac basladim haziranda kontrol edilecek.
0, 48 çok düşük müdür bilemem.
En guzeli doktorun soylemesi.
Ama ilk haftalarda düşük olmasi beklenirmis. Bizimkiler 3 ya da 2,5 ustu ciktigi icin yukselme egiliminde o yuzden de ilaç basladilar bana kalirsa.
Senin 13 cikan baska bir deger olmasin?
Mrb. kızlar ben de inşallah aralık annesi olucam. çok heyecanlıyım. umarım hepimiz sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz. ben şunu merak ediyorum. 11 mayısta doktora gittim.
sat: 16 mart , buna göre 8 haftalık olmalıyım.
ancak ultrasona göre 6+4 çıktı. benim gibi geriden gelen var mı? yaklaşık 1,5 hafta geriden gidiyor.
ultrasonun zararlı olduğu konusunda nerden fikir edindiniz ??? ben zararlı olmadığına dair araştırma yayınlıyorum zararlı olduğunu düşünenler de aynı şekilde bilimsel bişey yayınlarsa bizde bilgi sahibi olmuş oluruz
http://www............./dosyalar/prenatal/usgguvenlik.html
Bende ultrasonun zararli olmadigini dusunuyorum cunku ultrason ses dalgasi yayiyo radyasyon degil yani.zaten zararli olsa doktorlar neden yapsinki
Hepinize kocamaaan gözünüz aydın diyorum kızlaar..
Kalp atışını görüp, bebek nasıl görünmüyor ?
11-13 haftalar arası.. Ama en uygun hafta 13 oluyor genelde.
Canım zararlı falan değil.. Sadece o kadar sık girmek gereksiz kimine göre.. Ne vajinal ultrasonun ve karından ultrasonun zararlı olduğuna dair hiç bir bilimsel veri yok.. Ama zararlı olmadığına dair var, çünkü çalışma sistemi ortada..
benim sözüm zaten ultrasona çok girmek zararlı deyip kulaktan dolma bilgilerle insanların kafasını karıştıranlara konu sadece ultrason da değil böyle çok şey var
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya bayılıyor kimileri.. Haklısın..
Yok canim tehlikeli olur mu apandisit şüphrsiyle 4 günde 5 defa girdim zararli olsa ndn baksinlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?