2014 Aralık Anneleri

Kızıııım senin günahlar ne güzel dökülüyo bak bebeğinle uğraşarak ona sabrederek inşallah.
Asr suresini oku çok çok güzel şeyler getir aklına.
Cumaa gününün gecesi hem çokca dua edelim inşallah rahat ve huzurlu bi şekilde büyütürüz kuzularımızı.

T ththt bugün hiç görünmüyoosun.bu saatlerde gelirdin normalde.miniğim de bayadır yok he.arada ses verinn :) nehircim sende son durumu yaz.sabırlı ol inşallah geçer bu dönemlerde canım
Ben her zaman ki gibi bu saatlerde burdayım canım bi yere gitmem mümkün mü ya bir güzel banyo yaptırdım ettim 1 saattir sallıyorum ya benimkide can ayaklarım uyuştu artık uyumuyor uyumuyor uyumuyor. Oturuyoruz salonda

Canım hep evdeyim yani uykusu gelmeye yakın evde oluyorum huysuz oluyo zaten o evreleri araştırdım ama çözüm sadece uyku eğitimi kahretsin ki verecek cesaretim yok yada gözümü karartıp görüşcem danışmanlarla ağlıyorm sinirimden düşün halimi böyle olurmu ya akşam uyutuyorm eşimle bi çay bi kahve içemiyorm daha sohbet etmeden ağlıyo tekrar başa sarıyoruz sinirim yıprandı dişimi sıkıyorm tahammül edemiyorm artık sallarken falan o ağlaması çıldırtıyo

Aynen öyle kaderimiz bu ve okumuşsundur sinirimden çatladım ağlıyorm bıktım artık ya ama yarın araştıracam ve uyku eğitimi falan olacak verecem uyusun yetti 10 ay öylede ağlayacak böylede ağlıyo zaten deliksiz bi saat uyku uyumuyorm kaç aydır ya bu mu annelik

Bana kendi bebeklerinixin düzenini bi yazarmısınz kızlar benimki normal değil demi

Benimkide 1 gün uyursa 3 gün uyumuyor. Yorgunluktan ölüyorum artık

Benimkide 1 gün uyursa 3 gün uyumuyor. Yorgunluktan ölüyorum artık
Hep diyorumya senlr ikimz varız sadece kadere bak eşim yan odadan geldi neden uyandın oğlum ağlıyosun diye baktı ben çıldırmış çocukla kavga ediyorm bitaraftamda sağlam söyleniyorm buda benim kaderim ağzıma tükürdün hayattan soğuttun hatta en son çocuğa yaka silkiyodum bıktm bıktım diye eşim sessizce kapıyı kapatıp çıktı baktı hatun delirdi:) ben daha söyleniyorm acaba ikinci mümkün mü seni büyütmeye çektiğim eziyetle on tane büyütürdüm diye sinirlerim çok bozuk ya

Bana kendi bebeklerinixin düzenini bi yazarmısınz kızlar benimki normal değil demi
Nehircim üzülme elbet bi çözümü vardır sen uyku eğitmeni bulabiliyosan Allahın izniyle halledersin bildiğim kadarıyla onlar telefondan destek veriyolar senin içinde rahat olur inş.
Bebek bu ağlaya ağlaya büyüycek canı yandığından ağlamıyo alışkanlktan ağlıyo belliki Rabbim kolaylık verir inş.
Benimki diş döneminde olduğundan çok belli olmuyo ama uyuması 10u çok geçmiyo 11 de ve 12de uyanıuo sonra 3 belki bide 6 8 9 dada uyku bitiyo kahvaltı 10da geri uyku sonra 1 de geri uyku bizimkide gündüz çok düzeensiz uyuyo keyfine göre uyur keyfine göre yer oynar belli diil.

Haftanın sadece 2 yada 3 gecesi normal bi şekilde uyuyor. Ondada yine gece en az 2 defa uyanıyor ama o haline bile şükrediyorum. Hiç bir düzenimiz yok ama kabaca bahsedeyim. Bazen çok erken kalkıyor bazende 12ye kadar birlikte uyuyoruz. Gündüz sadece 2 kere uyuyor. Öğlen 12-2 arasında bir zamanda uyuruyorum genelde. Bazen yarım saat uyuyor bazen daha fazla. Bu hafta pzts günü aralıksız 2.5 saat uyudu en uzun öğle uykumuzdu. Sonra bi daha akşam 5-7 arası bir zamanda uyuyor yine aynı şekilde bazen yarım saat bazrn 2 saat uyuyor. Sonra gece 12lere kadarda bi daha ıyku muyku yok. Bu yğzden doğru düzgün bir yemek düzenimizde yok..

canım benim, sinirlerin yıprandı haklısın çok zor hiçbişey yokmuş gibi "ah kzuucum neden aglıyosun " diyebilmek, heleki aglıyoken sen.ama bak o senden de etkileniyo biliyosun.ya uykusuzluk hali çok etkiliyo insanı biliyorum.sen de çok fenasın ama bide bebişini düşün, uyuyamıyo ve aglıyo.sakinleşmeye çalış önce bi kendin.eşinden yardım istemişindir zaten de, söylw o sallasın birax.sen bi toparlansan da sonra ilgilen bebişle.

Nehir ya kuzuna kızma yazık odaha bilmiyoki ne yapacağını sabret uyuyup uyandığı saat leri yazmaya başla şimdiden çünkü eğitmenş aradığında 3 gün sanırım yazmanı istiyo öyle okumuştum bi yerde geç kalmadanda ara bence sanada bebeğinede yazık Allahım ferahlık versin inş.

Valla ben kızıyorum yine bir sürü bağırdım çağırdım. Bacaklarımın dermanı kalmadı artık yaa şimdi de beşiğine yatırdım ayağımla beşiği sallıyorum. Eşim hala salıncak salıncak diyor offfff. İstemiyorum salıncak falan

ben kalkış ve yatış saatlerine dikkat etmeye çalışıyorum bi.biyolojik saat malum değiştirmek istemiyorum.sabah 8 30 kalkış akşam 10 da yatış bazen geçer.gün içinde 2 kez az uyuyo.çok uyusa zaten geç yatar baya.gece desen yanımda bi saga bi sola, meme isteye isteye sabah ediyoruz.belim kopuyo hergece nehircim canım naptınız biraz daha iyimisin

Sinirin geçsin diye kızıyosun e kızınca daha çok ağlıyolar sen daha çok sinirleniyosun
Nerdeyse 1 sene olcak inş 1 sene sonra rahatlarız umarım .

Bende çok uyanınca hırpalamak istiyorum benimkini ama ne denir ne yapılırki bilemiyorum keşle yardımım dokunsa ama anca böle dua edelim inşallah hepimiz birbirimize

Son dakika flaş haber sanırım uyudu
Bende çok uyanınca hırpalamak istiyorum benimkini ama ne denir ne yapılırki bilemiyorum keşle yardımım dokunsa ama anca böle dua edelim inşallah hepimiz birbirimize
Bende bilemiyorum canım ama kesinlikle nazarda çok etkiliyor ya. Tabii ki çocuğumun bütün huysuzluğunu nazara yüklemiyorum ama inanılmaz etkisi oluyor. Biri oğlumun hakkında konuşsun yada benim sevmediğim biri fotoğrafını videosunu görsün o gece mızmızlanıyor sabaha kadar. Bazen okuyorum okuyorum bazende sinirden dilim dönmüyor valla okuyamıyorum eşimi uyandırıyorum

Yok canım ya gene uyandı sinir harbindeyim koluma yatırdım sabahı sabah edicez of:)

Sinirin geçsin diye kızıyosun e kızınca daha çok ağlıyolar sen daha çok sinirleniyosun
Nerdeyse 1 sene olcak inş 1 sene sonra rahatlarız umarım .
Anam biz bi senede gıdım ilerleyemedik gören sabır diliyo ne cins beben var diyo alttaki teyze:)

Anam biz bi senede gıdım ilerleyemedik gören sabır diliyo ne cins beben var diyo alttaki teyze:)
Benim alt komşu bikaç kere çıkıp geldi gece 1de falan hayırdır hasta falan mı diye benim eşim bazen gece evde olmuyor o yüzden geldi eşin yoksa doktora götüreceksen götürelim birlikte diye bende doktorluk bişeyi yok diyordum sürekli artık o da pes etti gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…