Kızıııım senin günahlar ne güzel dökülüyo bak bebeğinle uğraşarak ona sabrederek inşallah.Yok ben çıldıracam gene uyandı bas bas bağırıyo sallamadım çıldrdı şimdi sallıyorum baktım ve yarım saat oldu bıktım ya öyle bi noktadayımki şuan sinirimden ağlıyorum bi çocuk bu kadar ağzıma tükürebilir ya hayattan soğudum ikinci mümkün değil ya ben bakamıyorm yada yada işte
Ben her zaman ki gibi bu saatlerde burdayım canım bi yere gitmem mümkün mü
Canım hep evdeyim yani uykusu gelmeye yakın evde oluyorum huysuz oluyo zaten o evreleri araştırdım ama çözüm sadece uyku eğitimi kahretsin ki verecek cesaretim yok yada gözümü karartıp görüşcem danışmanlarla ağlıyorm sinirimden düşün halimi böyle olurmu ya akşam uyutuyorm eşimle bi çay bi kahve içemiyorm daha sohbet etmeden ağlıyo tekrar başa sarıyoruz sinirim yıprandı dişimi sıkıyorm tahammül edemiyorm artık sallarken falan o ağlaması çıldırtıyoBebek uykusunu iyi bi araştır bak 45 dk evreler var eğer bebek kendi kendine uyumayı bilmiyosa her 45 dk sonunda diğer evreye geçerken uynıyo buda m6htemelen senin sallamaya alıştırmandan kaynaklı bide evinden başka yerde kalma var tabi uyku vakitlerinde mutlaka evinde olmaya çalış gece kalmalı biyere gitme çünkü çocuğun düzeni tamamen değişiyo ben bi tatile gittim geldim 1 ay gecemiz gündüzümüz şaştı çocuk ağzına lokma yemek almadı gitmez olaydım dedim yani.
Bende sabaha kadar deliksiz uyutcak formül arıyom niye uyumaz ki sabaha kadar...
Aynen öyle kaderimiz bu ve okumuşsundur sinirimden çatladım ağlıyorm bıktım artık ya ama yarın araştıracam ve uyku eğitimi falan olacak verecem uyusun yetti 10 ay öylede ağlayacak böylede ağlıyo zaten deliksiz bi saat uyku uyumuyorm kaç aydır ya bu mu annelikBen her zaman ki gibi bu saatlerde burdayım canım bi yere gitmem mümkün müya bir güzel banyo yaptırdım ettim 1 saattir sallıyorum ya benimkide can ayaklarım uyuştu artık uyumuyor uyumuyor uyumuyor. Oturuyoruz salonda
Bana kendi bebeklerinixin düzenini bi yazarmısınz kızlar benimki normal değil demiKızıııım senin günahlar ne güzel dökülüyo bak bebeğinle uğraşarak ona sabrederek inşallah.
Asr suresini oku çok çok güzel şeyler getir aklına.
Cumaa gününün gecesi hem çokca dua edelim inşallah rahat ve huzurlu bi şekilde büyütürüz kuzularımızı.
Benimkide 1 gün uyursa 3 gün uyumuyor. Yorgunluktan ölüyorum artıkAynen öyle kaderimiz bu ve okumuşsundur sinirimden çatladım ağlıyorm bıktım artık ya ama yarın araştıracam ve uyku eğitimi falan olacak verecem uyusun yetti 10 ay öylede ağlayacak böylede ağlıyo zaten deliksiz bi saat uyku uyumuyorm kaç aydır ya bu mu annelik
Hep diyorumya senlr ikimz varız sadece kadere bakBenimkide 1 gün uyursa 3 gün uyumuyor. Yorgunluktan ölüyorum artık
Nehircim üzülme elbet bi çözümü vardır sen uyku eğitmeni bulabiliyosan Allahın izniyle halledersin bildiğim kadarıyla onlar telefondan destek veriyolar senin içinde rahat olur inş.Bana kendi bebeklerinixin düzenini bi yazarmısınz kızlar benimki normal değil demi
Haftanın sadece 2 yada 3 gecesi normal bi şekilde uyuyor. Ondada yine gece en az 2 defa uyanıyor ama o haline bile şükrediyorum. Hiç bir düzenimiz yok ama kabaca bahsedeyim. Bazen çok erken kalkıyor bazende 12ye kadar birlikte uyuyoruz. Gündüz sadece 2 kere uyuyor. Öğlen 12-2 arasında bir zamanda uyuruyorum genelde. Bazen yarım saat uyuyor bazen daha fazla. Bu hafta pzts günü aralıksız 2.5 saat uyudu en uzun öğle uykumuzdu. Sonra bi daha akşam 5-7 arası bir zamanda uyuyor yine aynı şekilde bazen yarım saat bazrn 2 saat uyuyor. Sonra gece 12lere kadarda bi daha ıyku muyku yok. Bu yğzden doğru düzgün bir yemek düzenimizde yok..Bana kendi bebeklerinixin düzenini bi yazarmısınz kızlar benimki normal değil demi
canım benim, sinirlerin yıprandı haklısın çok zor hiçbişey yokmuş gibi "ah kzuucum neden aglıyosun " diyebilmek, heleki aglıyoken sen.ama bak o senden de etkileniyo biliyosun.ya uykusuzluk hali çok etkiliyo insanı biliyorum.sen de çok fenasın ama bide bebişini düşün, uyuyamıyo ve aglıyo.sakinleşmeye çalış önce bi kendin.eşinden yardım istemişindir zaten de, söylw o sallasın birax.sen bi toparlansan da sonra ilgilen bebişle.Yok ben çıldıracam gene uyandı bas bas bağırıyo sallamadım çıldrdı şimdi sallıyorum baktım ve yarım saat oldu bıktım ya öyle bi noktadayımki şuan sinirimden ağlıyorum bi çocuk bu kadar ağzıma tükürebilir ya hayattan soğudum ikinci mümkün değil ya ben bakamıyorm yada yada işte
Nehir ya kuzuna kızma yazık odaha bilmiyoki ne yapacağını sabret uyuyup uyandığı saat leri yazmaya başla şimdiden çünkü eğitmenş aradığında 3 gün sanırım yazmanı istiyo öyle okumuştum bi yerde geç kalmadanda ara bence sanada bebeğinede yazık Allahım ferahlık versin inş.Hep diyorumya senlr ikimz varız sadece kadere bakeşim yan odadan geldi neden uyandın oğlum ağlıyosun diye baktı ben çıldırmış çocukla kavga ediyorm bitaraftamda sağlam söyleniyorm buda benim kaderim ağzıma tükürdün hayattan soğuttun hatta en son çocuğa yaka silkiyodum bıktm bıktım diye eşim sessizce kapıyı kapatıp çıktı baktı hatun delirdi:) ben daha söyleniyorm acaba ikinci mümkün mü seni büyütmeye çektiğim eziyetle on tane büyütürdüm diye sinirlerim çok bozuk ya
Valla ben kızıyorum yine bir sürü bağırdım çağırdım. Bacaklarımın dermanı kalmadı artık yaaNehir ya kuzuna kızma yazık odaha bilmiyoki ne yapacağını sabret uyuyup uyandığı saat leri yazmaya başla şimdiden çünkü eğitmenş aradığında 3 gün sanırım yazmanı istiyo öyle okumuştum bi yerde geç kalmadanda ara bence sanada bebeğinede yazık Allahım ferahlık versin inş.
Sinirin geçsin diye kızıyosun e kızınca daha çok ağlıyolar sen daha çok sinirleniyosunValla ben kızıyorum yine bir sürü bağırdım çağırdım. Bacaklarımın dermanı kalmadı artık yaaşimdi de beşiğine yatırdım ayağımla beşiği sallıyorum. Eşim hala salıncak salıncak diyor offfff. İstemiyorum salıncak falan
Bende bilemiyorum canım ama kesinlikle nazarda çok etkiliyor ya. Tabii ki çocuğumun bütün huysuzluğunu nazara yüklemiyorum ama inanılmaz etkisi oluyor. Biri oğlumun hakkında konuşsun yada benim sevmediğim biri fotoğrafını videosunu görsün o gece mızmızlanıyor sabaha kadar. Bazen okuyorum okuyorum bazende sinirden dilim dönmüyor valla okuyamıyorum eşimi uyandırıyorumBende çok uyanınca hırpalamak istiyorum benimkini ama ne denir ne yapılırki bilemiyorum keşle yardımım dokunsa ama anca böle dua edelim inşallah hepimiz birbirimize
Yok canım ya gene uyandı sinir harbindeyimben kalkış ve yatış saatlerine dikkat etmeye çalışıyorum bi.biyolojik saat malum değiştirmek istemiyorum.sabah 8 30 kalkış akşam 10 da yatış bazen geçer.gün içinde 2 kez az uyuyo.çok uyusa zaten geç yatar baya.gece desen yanımda bi saga bi sola, meme isteye isteye sabah ediyoruz.belim kopuyo hergecenehircim canım naptınız biraz daha iyimisin
Anam biz bi senede gıdım ilerleyemedik gören sabır diliyo ne cins beben var diyo alttaki teyze:)Sinirin geçsin diye kızıyosun e kızınca daha çok ağlıyolar sen daha çok sinirleniyosun
Nerdeyse 1 sene olcak inş 1 sene sonra rahatlarız umarım .
Benim alt komşu bikaç kere çıkıp geldi gece 1de falan hayırdır hasta falan mı diyeAnam biz bi senede gıdım ilerleyemedik gören sabır diliyo ne cins beben var diyo alttaki teyze:)