Bebek uykusunu iyi bi araştır bak 45 dk evreler var eğer bebek kendi kendine uyumayı bilmiyosa her 45 dk sonunda diğer evreye geçerken uynıyo buda m6htemelen senin sallamaya alıştırmandan kaynaklı bide evinden başka yerde kalma var tabi uyku vakitlerinde mutlaka evinde olmaya çalış gece kalmalı biyere gitme çünkü çocuğun düzeni tamamen değişiyo ben bi tatile gittim geldim 1 ay gecemiz gündüzümüz şaştı çocuk ağzına lokma yemek almadı gitmez olaydım dedim yani.Kız bende diş diyom kendi kendime de anam doğduğundan beri böyle uyuz ediyo sinirleniyorm bi uyan tekrar uyu banane diye kavga ediyorm bas bas bağrıyo tekrar Sallıyorm ama mutlaka yarım saat hiç bi saat uyuduğu olmuyo gece yatarken özellikle bak bugün tarhana çorbası içirdim birazda et haşlaması üzerine 2 3 kere emdi uyuttum yine uyandı huy edindi böyle gidecek gibi hiç dinlenemiyrm zayıfladım gidiyobide hastalandım karın ağrım çok kötü dağlara atacam kendimi:)
sen bu aralarda sallıyomusun peki canım.yada ayagındamı.yoksa beşiktemi yatıyo.yoksa yanına sende kıvrılıp yatıyomusun.nasılsınızYa gene uyandı ben bıktım artık ya nası çözecem değişmiyo sinirim tepemde ben mi abartıyorm diyorm ama buraya yorum yazalı bile 35 dk olmuş kAfayı yicem
Dur bakalım benimki taaaaa 30 unda kuzum benim 2 gün bekleseydi yeni yılda doğacaktı :)) hoş 42. Hafta olurduk ozamanHe ya acaba yapmasak mı:) sende benim akıldansın saçma geliyo bana ama bilmiyorm dediğin gibi gaza gelme durumu var:)
sabaha kadar bence daha uyumazlar ya.karınları acıkır illaki.bence 2 kez uyanmaları en ideali şuan için.hadi 1 kez olsun.onu da ben şöyle tecrübe ettim.çok yorulması lazım cidden.zaten bayılır gibi uyuyo hemenBebek uykusunu iyi bi araştır bak 45 dk evreler var eğer bebek kendi kendine uyumayı bilmiyosa her 45 dk sonunda diğer evreye geçerken uynıyo buda m6htemelen senin sallamaya alıştırmandan kaynaklı bide evinden başka yerde kalma var tabi uyku vakitlerinde mutlaka evinde olmaya çalış gece kalmalı biyere gitme çünkü çocuğun düzeni tamamen değişiyo ben bi tatile gittim geldim 1 ay gecemiz gündüzümüz şaştı çocuk ağzına lokma yemek almadı gitmez olaydım dedim yani.
Bende sabaha kadar deliksiz uyutcak formül arıyom niye uyumaz ki sabaha kadar...
Eveeeet çok yorulunca güzel uyuyo :))sabaha kadar bence daha uyumazlar ya.karınları acıkır illaki.bence 2 kez uyanmaları en ideali şuan için.hadi 1 kez olsun.onu da ben şöyle tecrübe ettim.çok yorulması lazım cidden.zaten bayılır gibi uyuyo hemen
amann valla bizimkide yataktan düşmüştü teee küçükken.ucuz atlatmışınız çok korkuyorum artık ben en ufak yüksekten bile:) bu arada doğum günü olayı seninkine benziyo bizimde.2 ailenin kavuşması mümkün olmayan bir klasik hikaye daha yani.hevesim kaçıyo benimde buyüzden.ama internette millet neler neler yapıyo diye gördükçe bi coşuyorum:)))Eveeeet çok yorulunca güzel uyuyo :))
Da onu öyle yorarsam ben haşat olurum bunların enerjisine yetişilmez aman gece uyansın razıyım zaten bugün yürüteçden düştü kuzuyani hafyada 1 biniyo nerdeyse oda düşüverdi bişi olmadı allahtan :)
Bende onu sorduydum bizim isimle alakalı bence bu durum kardeşim adaşım kaderdaşımamann valla bizimkide yataktan düşmüştü teee küçükken.ucuz atlatmışınız çok korkuyorum artık ben en ufak yüksekten bile:) bu arada doğum günü olayı seninkine benziyo bizimde.2 ailenin kavuşması mümkün olmayan bir klasik hikaye daha yani.hevesim kaçıyo benimde buyüzden.ama internette millet neler neler yapıyo diye gördükçe bi coşuyorum:)))
valla yaparsam 10numara bişey yaparım da ; bende kararsızım işte.ya hep ya hiç, tipik akrep :)))) ama yaparsam kesin beklerim ona göreee
ahahaa harbiden öylee hee.ven bide 2.yi patlatırsam tam olucakBende onu sorduydum bizim isimle alakalı bence bu durum kardeşim adaşım kaderdaşım
Amaaan boşver rahatmı battı duralım biz yapmayalım en iysi :)
Tam vize zamanı seninki zaten gelirim nasip olursa çayını içmeye ama kızımsızvalla yaparsam 10numara bişey yaparım da ; bende kararsızım işte.ya hep ya hiç, tipik akrep :)))) ama yaparsam kesin beklerim ona göreee
Allah seni ne dedinde karıştırdın :) bizim aralık anneleri valla süper anlaşıyozzzKasım anneleri yapmış bişiler orada ne kalabalık ne çok konuşan var kavga bile etmişler zamanında az karıştırdımda :)
ay aşkolsun, kızımız olsun olmasın darkedermi.tabi o da olsa pataklardık bi:) sen gel ben sana çay kahve ne istersenTam vize zamanı seninki zaten gelirim nasip olursa çayını içmeye ama kızımsız
Sölemem merak ettin dimiiiiAllah seni ne dedinde karıştırdın :) bizim aralık anneleri valla süper anlaşıyozzz
Sölemem merak ettin dimiiii
10 bin sayfa yamışlar ne çene vatmış onlardada
Hemen dedikodumuda yapiiim
Ben bu arada mutfak temizliyom ya dolaplarım pek pislenmiş ):
Yok ben çıldıracam gene uyandı bas bas bağırıyo sallamadım çıldrdı şimdi sallıyorum baktım ve yarım saat oldu bıktım ya öyle bi noktadayımki şuan sinirimden ağlıyorum bi çocuk bu kadar ağzıma tükürebilir ya hayattan soğudum ikinci mümkün değil ya ben bakamıyorm yada yada işte
Maşallah sana kız valla ondan dedim sende doğum günü yapacak potansiyel var diye :)kız sen 2015 aralık annelerini gördünmü.daha şimdiden bizi geçmişler kv lerden konuşuyolar onlarda çok.bu arada nasıl bi hamaratlıktır bu.hem yaz hem temizlik.maşallahhh sana.ama bana da maşallah bugun misafirim vardı ama tüm işlerimi bitirdim.ay çok şükür