2014 Aralık Anneleri

Yok canım ya gene uyandı sinir harbindeyim koluma yatırdım sabahı sabah edicez of:)
ah be canım kıyamam ya, sabırlı olmaya çalış, Allah mükafatını verir inşallah.bugün bizimkiler anlaştı sanırım.benimkide baya aglama moduna geçti geçicek.emzik oldum valla yaa sanrım nazar değirdiler misafirler. T ththt haklısın canım nazarın etkisi büyük.anne olmak zor bişi be.sonunu da bagladım bööle :)

Bağla anam bağla 6 ay sonra ben kördüğüm olacağım zaten birini ayağımda birini kucağımda sallarım artıkın :)

Amin amiiiiiiiiin. Hep dua ediyorum zaren ya bu uslansın yada diğeri uslu gelsin :) hadi iyi geceler canım
ben de kocaman bi Amin diyorum :) kız zaman ne çabuk geçiyo aslında.bevişlerimizin yanımızda oldugu zamanları özlicez.bide böyle düşünün:) haha iyki ayaklarım kopuyo falan diye mutlu olalım

Amin amiiiiiiiiin. Hep dua ediyorum zaren ya bu uslansın yada diğeri uslu gelsin :) hadi iyi geceler canım
ben de kocaman bi Amin diyorum :) kız zaman ne çabuk geçiyo aslında.bevişlerimizin yanımızda oldugu zamanları özlicez.bide böyle düşünün:) haha iyki ayaklarım kopuyo falan diye mutlu olalım

Kızlar ya bir de ne dicem ben bazen diyorum ki bu kadar yaramaz bi çocuk benim çocugum olamaz kesin hastanede karıştırdılar annem babannem falan da diyor ki sen bunun 5 katıydın yaramazlıkta hep çingene salıncağında salladık seni onda bile uyumazdın diyorlar.. Acaba genetik mi ki bu özellikler :)

Evet ya onu bende düşünüyorum ama güzel güzel uyusun istiyorum bana sarılsında uyusun anneeeeem desin tabii bu biraz abartı oldu :)

Evet ya onu bende düşünüyorum ama güzel güzel uyusun istiyorum bana sarılsında uyusun anneeeeem desin tabii bu biraz abartı oldu :)
kaçıl kız kenara deyip yanıma sıkışsın falanevet biraz abartı oldu ama yakındır o günler ya.anne demesi sarılıp yaymalarımız.oh missss

bence değil şekerim :) çnkü ben bebeişken usluymuşum.gerçi ağlayıp zırlayığ takside susma klağini bende yaşatmışım bizimkilere ama genelde iyimişim yani:) bizim oğlan diil pek ^)

kaçıl kız kenara deyip yanıma sıkışsın falanevet biraz abartı oldu ama yakındır o günler ya.anne demesi sarılıp yaymalarımız.oh missss
Ayy bir de ne dicem. Ben bu hamilelikte tatlıya çok düşkün oldum. Eskiden hiç tatlı yemesem aklıma gelmezdi. Sürekli ekmeğe çikolata sürüp yiyorum. Ama oğlumun yemesini istemiyorum alışmasın diye.. Bazen resmen aşeriyorum oğlum görmeden yiyeyim diye bile uyusun diye gözünün içine bakıyorum çok bencilim çoooook ama onun iyiliği için :)

bizimki kucağımda uyuyo da, çok tedirgin ya.niye böyle olduki yafrum.acaba uzun zamandır bu kadar insanı ilk defa gördü rüyamı görüyo napıyo.acı acı ıııı yapıyo

[QUOTE="aysenur1298, post: 43403594, member: 6300bencee değil şekerim :) çnkü ben bebeişken usluymuşum.gerçi ağlayıp zırlayığ takside susma klağini bende yaşatmışım bizimkilere ama genelde iyimişim yani:) bizim oğlan diil pek ^)[/QUOTE]
Belki babişkosuna çekmiştir :) o da usluysa evet haklısın benim eşimde çok inatçıymış bebekken çocukken falan oğlumda öyle. Ama eşim büyüdükçe bırakmış inadı inşallah babası gibi olur :)

[/QUOTE="aysenur1298, post: 43403621, member: 630094"]bizimki kucağımda uyuyo da, çok tedirgin ya.niye böyle olduki yafrum.acaba uzun zamandır bu kadar insanı ilk defa gördü rüyamı görüyo napıyo.acı acı ıııı yapıyo [/QUOTE]
Ay kuzum korktu mu acaba kalabalıktan

ilk hamilelikte olmuşmuydu tatlı krizin.ben normalde tatlı manyagıyım.her türlü tatlı çikolata yerim :)) bu araa bende fena yiyorum.kız hatta bugun çikolata aldım.millet bebişe aldım sanıyo ben yidim bi güzel haha.tabiki bebişlerimize vermemeliyiz.gizli gizli yicez artık:)

Belki babişkosuna çekmiştir :) o da usluysa evet haklısın benim eşimde çok inatçıymış bebekken çocukken falan oğlumda öyle. Ama eşim büyüdükçe bırakmış inadı inşallah babası gibi olur :)[/QUOTE]
eşimi bilmiyorum bak sormak lazjm bi.benim oğlum da babasına çeksin inşallah.çok isterim yani:) bizimkinin keudi yerindeydi ama ne biliyim rüyada be görüyosa hala etkili.bırakmıyım bari.korkuyo belli

Bazen kıyamayıp çay kaşığının ucuyla veriyorum sadece çok acıklı bakıyor çünkü :) ilk hamilelikte hiç hiç olmadı canım hiç aşermedim falan. Aslında bunda da öyle aşermek gibi değil de mesela mutfakta çikolatayı görünce aaa biraz yesem diye geliyor aklıma. Allaha şükür bu hamilelikte nerdeyse hiç bulantı olmadı sadece 3 gün sabah zaten o da olmasa hamile olduğumu öğrenemeyecektim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…