2014 Aralık Anneleri

kız benimde dikkatimi çekti o bak.senin hiç bulantın olmuyomu dicektim hatta bi.maşallah valla ya.Allah kolaylığını veriyo demkki bi yandan.tabi sen o çikolatayı görünce biraz yesem diyip durdutamıyosun kendini.haha ayaküstü bende koca tepsi tatlı bitirmiş insanım:) kız bizimki de çok fena bakıyo.hatta kızıyo bana da veeeerr diye:))

ay bizimki sonunda ayrdı kendini benden.ama hala ıhıh da ıhıh.sürürge sesini açtım mecbur:) dışardan sese ihtiyacı var.ay bende totomu yayıp uzanam azcık.dizlerim kilitlendi resmen yaaaa

Benimkide öyle kız görende çok iştahlı bi çocuk zanneder Gerçekten Allah yardım ediyor ya. Ben oğluma hamileykende çok aktiftim hiö hatırlamam öyle yattığımı sadece bi kere böbreklerimde iltihap oldu o yüzden yattım 2 gün o kadar. 7 aylık hamileyken koca evi taşıdıydık beee sadece eşimle ikimizdik :) bı da güzel başladı inşallah sonlarda sıkıntı çıkarmaz bana.. Beni tanıyanlar diyor ki hamileyken çok hopladın zıpladın o yüzden yaramaz oldu çocuk

ay bizimki sonunda ayrdı kendini benden.ama hala ıhıh da ıhıh.sürürge sesini açtım mecbur:) dışardan sese ihtiyacı var.ay bende totomu yayıp uzanam azcık.dizlerim kilitlendi resmen yaaaa
Benim ki uyudu şükürler olsun. Benim gözler gidiyor birazcık uyuyayım zaten 1 saate kalmaz kalkar.. Cümleten iyi geceler Allah rahatlık versin kızlar

ayy bende uyuyakalmışım.günaydın hanımlar.biz bugun çok erkenciyiz :)
Biz sabaha kdar hiç uyumadık keyfi uyanıyo biyeri acıdğından değil emiyo sürekli bağımlılık yapıyomuşya şimdide o kadar uykusunu almışki gözler o derece fıldır fıldır:) ben nr yapacam bu çocukla ya

xanım sanah illaki fıldır fıldır oluyolar.içten yanmalı motor fibi :) canım annen yada kv, ca et bence baksınlar sen de bi ıyku çek.olmazmı

Kıslaaaar bebişlere doğumgünü planınız varmı???

Hadi siz yapında bende gaza gelir yaparım belki p
biz çekirdek aile yemeye çikicaz.orda kendi aramizda kutluycaz.buyuk kizimda evde yapdim.süsler yemeklər..ama okadar yorulmusdumki dogum gununden bisey anlamadim.kizimda hasta olmusdu.simdi kendimiz olalim istiyorum.bir annem kv olacak.evi süsleyip hatira fotolari cekicez

Yaa ben 2.5 kg almışim o kadar da bunda 5 ay hiç almicam kg dedim durdum( sen de durumlar nedir canım yaa çok aldım de de teselli edeyim kendimi gerçi sen çöp gibisin Alsan nolucak o da ayrı:))

Benim kuzunun sol üst iki dişi çıkıyo çok ağlıyo kuzum benim içli içli bende ağlıycak gibi oluyorum onunla kahvaltıda yapmadı
Jel sürmeye çalışıyorum dokundurmuyo bile

Yaa ben 2.5 kg almışim o kadar da bunda 5 ay hiç almicam kg dedim durdum( sen de durumlar nedir canım yaa çok aldım de de teselli edeyim kendimi gerçi sen çöp gibisin Alsan nolucak o da ayrı:))
Off bende keşke alabilsem diyorum ya 2-2.5 gibi de ben almışım canım. Karnım çok hafif belli gibi. Ama genel olarak görenler hep çok zayıflamışsın diyorlar

Kızlar ya oğlum göğsümü ısırdı resmen gözümden yaş geldi ya bunun bir çözümü yok mu. Şu an nasıl ağrıyor

Kızlaaar el ayak ağız hastalığı duyuyorum heryerde dikkat edin kuzularınıza parkdaki salıncaklardan bile bulaşıyomuş.
Bu ara en iysi evden çıkmamak benden demesi.

Off bende keşke alabilsem diyorum ya 2-2.5 gibi de ben almışım canım. Karnım çok hafif belli gibi. Ama genel olarak görenler hep çok zayıflamışsın diyorlar
Hadi yaa biraz dikkat et yemene canım ya halen emziriyosun herhalde benimki bıraktı sayılır emmiyo ne zaman meme versem yatakta emziği arayıp buluyor onu ağzına sokuyo arkasını donuyo bırakmasına ayrı canım sıkkın zorlayamiyorum da mahalle baskısı da var emmesin daha iyi diyenler ağladım aglicam çocuk emmiyo diye.. bırakınca aliyosun zaten kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…