- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
ay canım benim saolasın yinede.kimse okadar ayrıntı bilemez :) ay ay bi taşınsaydık pofffffEtimesgut daha uygun diye biliyorm canım ben keşke mahalle mahalle bilsemde sana yardımcı olabilseydim sincandan falan baksanız uygundur diye düşündüm
Araba biraz lazım eryamanda evet ama bizim burda çokda ihtiyaç yok kiralık bulmaaj zor buralarda evet benim çapraz dairem kiraya çıktı yeni istersen bi görüşelim...yaa canım cddimisin.bizim taşınmamız lazımda.eryamandan ev bakıyoduk,bulamadık bi.şunu sorcam bilirsin belki kiralık yok mu bizmi bulamadık.bide eşim orda oturursan araban olması şart diyor.şimdişik var ama sonrası için yani.doğrumu cidden, gerşeye heryere uzakmı.gerçi mahallesine göre bile değişir ama genelde diye soruyım
Hııı anladııım oralar karışık yahu :))Kız hani ayrı bi bina değil sizin oralar geniş ben keçiören dutluktayım:)
Bende iyi anlaşırım aslındada evde pek durmuyolar ev markete biraz uzak ye ek yaparken bi eksiğim çıksa evde komsu bulamıyorm isteyecek:)Hııı anladııım oralar karışık yahu :))
Yinede yaşlı teyzeleri severim ben :) hele meraklıları favorim
kız bende evi çok sevenlerdenim.Bende iyi anlaşırım aslındada evde pek durmuyolar ev markete biraz uzak ye ek yaparken bi eksiğim çıksa evde komsu bulamıyorm isteyecek:)
Kızıııım onlarla ilgilenmek hallerini hatırlarını sormak bile sevap bonusu :)))kız bende evi çok sevenlerdenim.aceace sen baya insan canlısı birisin canım.kimse yaşlılara kolay kolay sabır gösteremez valla..ay heleki ben çocukla çok zorlanıyprum öyle ortamlarda :)
bonus ki ne bonus haklısın valla.kız benim kv. nin kardeşleri geldi.ayy onlarda kv dayılıyolar biyerde.hastaneyr gelmişler, 2 dk da balkon falan yıkadım.yemek yapmam lazım benim güzel biKızıııım onlarla ilgilenmek hallerini hatırlarını sormak bile sevap bonusu :)))
Senin küçücük bi güler yüzün bile onlara çok büyük bişi gibi geliyo mutlu oluyolar her dediklerine haklısın evet diceksin bide yüzsek sesle konuşcan ohhh mis :)
Ananemi özledim bi arayım bari.
benim kizim babasi ise giderken arkasindan ell salliyor.babaya öpücük ver dediyimde elini dudaklarina göturup sonra sallıyı. bana ablasina sarilip öper gibi yapiyo.özellikle ben işden geldiyimde yapıyor. ama bazen öpmekle ısırmayı karıstiriyor.yanagimi çok kötü ısırıyor:))Ama işte aynı durum tam tersinde de geçerli olacak. Okulda sürekli annesi getiren götüren bir arkadaşını görse bana neden çalışıyorsun da diyebilir off bilmiyorum kafam çorba gibi oluyor bunları düşündükçe tabii şu da var benim için şu an çalışmayı düşünmek bile imkansız en az 2 sene var bunlar için :)
Hehe benimkide yeni başladı daha ne zaman öpecekler yaa bebişine öpmeyi öğretebilen var mı. Benimki arada öper gibi yapıyor dudaklarını ama tesadüf müdür bilmem. Ama ben öpsün diye çok uğraşıyorum :)
Maşallah senin kızına akllı kuzubenim kizim babasi ise giderken arkasindan ell salliyor.babaya öpücük ver dediyimde elini dudaklarina göturup sonra sallıyı. bana ablasina sarilip öper gibi yapiyo.özellikle ben işden geldiyimde yapıyor. ama bazen öpmekle ısırmayı karıstiriyor.yanagimi çok kötü ısırıyor:))
gerçekten maşaallaah.nazar değmesin.benimki bazen yanağımı emiyo acaba öpmeye mi çalışıyobenim kizim babasi ise giderken arkasindan ell salliyor.babaya öpücük ver dediyimde elini dudaklarina göturup sonra sallıyı. bana ablasina sarilip öper gibi yapiyo.özellikle ben işden geldiyimde yapıyor. ama bazen öpmekle ısırmayı karıstiriyor.yanagimi çok kötü ısırıyor:))
Oyy maşşallah bizimki öpmeyi bilmiyo elinide binbir nazla sallıyo :)benim kizim babasi ise giderken arkasindan ell salliyor.babaya öpücük ver dediyimde elini dudaklarina göturup sonra sallıyı. bana ablasina sarilip öper gibi yapiyo.özellikle ben işden geldiyimde yapıyor. ama bazen öpmekle ısırmayı karıstiriyor.yanagimi çok kötü ısırıyor:))
Ya ben yqpmayı düşünmüyorm ama aaa ilk doğum günü elbette yapıcaksın anısı kalacak gibi tepkiler alıyorm of of bebemin hiçbişeyden haberi olmayacak biz dolanacaz ortalıkta bilmiyorm yapsakmı:)Kıslaaaar bebişlere doğumgünü planınız varmı???
Hadi siz yapında bende gaza gelir yaparım belkip
Benim ev sıkıntılı biraz ısıtmak dert salonumla mutfağın arası uzak o dert bide eşimin taraf benim taraf pek iyi diil araları bi eve toplamak istemem hepsini bide o dert yani benim doğum günü her türlü 2 tane olur birini kaynanada birinide annanemdemi yapsam diyorum sonra bi dur ayşe ne yorcan kendini boşveeeer diyorum birazda saçma geliyo gerçekten bi dünya gereksiz masrafYa ben yqpmayı düşünmüyorm ama aaa ilk doğum günü elbette yapıcaksın anısı kalacak gibi tepkiler alıyorm of of bebemin hiçbişeyden haberi olmayacak biz dolanacaz ortalıkta bilmiyorm yapsakmı:)
Allah yardımcın olsun canım.Kızlar ya benimki huy edindi doğdu doğalı uyuyo yarım saat sonra mutlaka uyanıyo sonra emiyo uyursa tekrar uyuyp
Kız bende diş diyom kendi kendime de anam doğduğundan beri böyle uyuz ediyo sinirleniyorm bi uyan tekrar uyu banane diye kavga ediyorm bas bas bağrıyo tekrar Sallıyorm ama mutlaka yarım saat hiç bi saat uyuduğu olmuyo gece yatarken özellikle bak bugün tarhana çorbası içirdim birazda et haşlaması üzerine 2 3 kere emdi uyuttum yine uyandı huy edindi böyle gidecek gibi hiç dinlenemiyrm zayıfladım gidiyoAllah yardımcın olsun canım.
Diştendir dicem ama sende hep diş diyon dersin diye demiyorum...
Akşam yemeğinde çok tok tutan şeyler vermeyi denesene yada ayran içir mesela o iyi uyutur normal insanı bebeklerde işe yararmı bilmiyorum tabi
Hatta bende bi deniim ayranı
He ya acaba yapmasak mı:) sende benim akıldansın saçma geliyo bana ama bilmiyorm dediğin gibi gaza gelme durumu var:)Benim ev sıkıntılı biraz ısıtmak dert salonumla mutfağın arası uzak o dert bide eşimin taraf benim taraf pek iyi diil araları bi eve toplamak istemem hepsini bide o dert yani benim doğum günü her türlü 2 tane olur birini kaynanada birinide annanemdemi yapsam diyorum sonra bi dur ayşe ne yorcan kendini boşveeeer diyorum birazda saçma geliyo gerçekten bi dünya gereksiz masraf
Ama gaza gelirsem yaparım yani