- 19 Mart 2015
- 152
- 53
- 38
Bebek uykusunu iyi bi araştır bak 45 dk evreler var eğer bebek kendi kendine uyumayı bilmiyosa her 45 dk sonunda diğer evreye geçerken uynıyo buda m6htemelen senin sallamaya alıştırmandan kaynaklı bide evinden başka yerde kalma var tabi uyku vakitlerinde mutlaka evinde olmaya çalış gece kalmalı biyere gitme çünkü çocuğun düzeni tamamen değişiyo ben bi tatile gittim geldim 1 ay gecemiz gündüzümüz şaştı çocuk ağzına lokma yemek almadı gitmez olaydım dedim yani.Kız bende diş diyom kendi kendime de anam doğduğundan beri böyle uyuz ediyo sinirleniyorm bi uyan tekrar uyu banane diye kavga ediyorm bas bas bağrıyo tekrar Sallıyorm ama mutlaka yarım saat hiç bi saat uyuduğu olmuyo gece yatarken özellikle bak bugün tarhana çorbası içirdim birazda et haşlaması üzerine 2 3 kere emdi uyuttum yine uyandı huy edindi böyle gidecek gibi hiç dinlenemiyrm zayıfladım gidiyo bide hastalandım karın ağrım çok kötü dağlara atacam kendimi:)
Bende sabaha kadar deliksiz uyutcak formül arıyom niye uyumaz ki sabaha kadar...