2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

İnşallah herşey gönlünce olsun sağlıkla sıhatle doğsun bebeklerimiz inşallah Allah bizede yardım etsin yarabbim :)
 

canım benim çok teşekkür ederim. evet allah her şeyin hayırlısını versin. burada negatif sonuç alan arkadaşlara çok üzülüyorum ama demek ki vakti zamanı var. en azından yaşlar gençken tedavinin peşini bırakmamak lazım. allah isteyen herkese sağlıklı evlat kokusunu nasip etsin.
 
Merhaba kızlar bugün kasiklarımda yoğunbi ağrı var normal mi. Bi de evde günlük islerinizi yapiyormusunuz yada hep yatmak mi gerek ilk haftalar

benimde geceleri kasık agrım cok oluyor cok normalmiş. Kızlar ben çalışıyorum işim rahat olduğu için işten ayrılmadım bebeğim allaha emanet evde hiç iş yapmıyorum yemek de yapmıyorum kayınvalidemde yiyip öyle geçiyoruz sonrada meyve falan yiyip hemen uyuyorum.
 

Aminnnnnnnnnnn allhimm nasip etsinnn kimsenn kucagi bos.kalmasin insalhh.. Herseyin zamani ve vakti var.. Allh herseyin hayrlisni veriyr.. Cok sukurler olsunki musluman bir ailenin cocuklariyiz.. Yawrularimizda ole olcak ya insallhh..
 

Halide sen artık geç tüp bebeğe yaa. seni aşılamalarından da takip etmiştim, heyecanla sonuçlarını bekliyordum çünkü seninle aynı dönemde aşılama yaptırmıştık temmuzda. benimde negatif oldu. daha çok yaşım gereği tabi ki ben hemen tüp bebeğe geçtim. hatta hiç aşılma yapmasaydık diyoruz şimdi. yalnız iyi bir doktor iyi bir hastane ya da merkez seçimi yapmalısın arkadaşım.
 

Ya iste ben bu yüzden gittiğim hastaneyi tercih ettim aslındabBrüksel tüp bebeğe gidecektim ama bu ise ticari olarak baktıkları hissi uyandirdilar bende Vazgeçtim hic araştırmadan kadıköy florence gittim kalp atışıduyana kadar uücret odemiyorsun, hastanede çalıştığım için bi sonraki randevu da isteyecekleri tahlilleri hep önceden söylediler yaptırda gel diye boşuna para odemiyim diye, valla 10 kez de denesem 10 kez de giderim, düşük yaptığında doktorunun yüzündeki ifade ve ben maddi manevi yanında olurum hep sözü benim için kafi valla
 
Kızlar sonucum çıkmış yıkıldım yaa 0.100
tatlım üzülme desemde üzüleceksin.geçen hafta bende böyle bir sonuç aldım yıkıldım üzüldüm.ama dünyanın sonu değil ki.yaşımız genç tekrar deneriz.maddi manevi sarsılıyorsunuz haklısınız ama Rabbim vermeyince bundada vardır bir hayır demek lazım.olupta hayırsız oluncaya kadar olmasın.ama dualarımızda Allahım hayırlısıyla ver diye dua etmeye devam ettikçe bir gün verir.hele ki şu son iki günü ve bayramı boş geçirmeden çokça dua etmeliyiz.selam ve dua ile benim güzel arkadaşım...
 
Canım ben ilk transfer gününden beri öyleyim.hatta arkadaşlarıma dedim içimden hoplamak zıplamak geliyor diye.müthiş bi enerji var içimde.sanırım mutluluktan))yılların hasretine kavuşmaya az kaldı ya ondan)
 


Sana maşallah ruyacım ben ilk günler kocaman bir karınla gezdim. kendimi ameliyat olmuş hasta gibi hissediyordum. 5. gün sabah bi uynadım hoplayıp zıplaycam nerdeyse. çok şükür bu halimize allahım pozitif görmeyide nasip etsin bize. sonra diğerleri kese, pıtpıtlar... vs
 
Ya sevgili kocisimi ikna edebilsem:)) bana kalsa bende 3.asilamayi yaptirmazdim ama esim tup bebek icin henuz erken oldugunu dedi. Sen naptin nasil gidiyor?
 
Yok yok canim oylecam silme hali çırpma yapmam zaten. Evide tedavinin basindan beri esim süpürüyor. Hani kalkiyorum yatağımı duzeltip kahvalti hazirliyorum biraz içeriyi topluyorum. Bugün buzdolabını biraz duzelttim sildim ne bleyim bu islerden de korkar oldum. Bulasik maknesini tezgaha bosaltiyorum esim dolaplar yerlestiriyor.
 
Canım benim karında şiş sanki 5 aylık hamileyim)bugün 5. Günüm )bakalım inşallah hayırlı haberleri veririz sırayla.Bayram şekeri olur bize-ailemize-topiğimize)
 
Canim bende ağır iş yapmamaya calisiyorum ama bayram da geliyor dayanamiyorum kimsede bilmiyor tüp bebek yaptırdığımızi. Rabbm korusun inşallah
 
Arkadaşlar bişey sorucam benim ayaklarım çok ama çok üşüyor.Çorap giyiyorum yastıkların arasına sokuyorum bana mısın demiyor.Bi de karnım kasıklarım ağrıyor ya sanki orda da bi ateş topu var.Karnımın içi de yanıyor gibi .Bunlar normal mi?inşallah üşütüp hasta olmuyorumdur.
 
Canim sen anlatmadinmi.. Bole bole kesyi gorsuk. Kalb atisni duymak icin geldik diye bn ole dedim. Kalp atisni duydugunu sanmistr. Ondan. Tup bebk doktrumami gittin.. Bebgin iyimis cok sukur..
hayır canım farklı bi şehirdeyim.tüp bebek dr değil.özel hastahane.gebeyim kakp atışlarını duymaya geldik.tüp bebek yaptırdım u şu ilaçları kullanıyom dedim.oda bebek burda 7
+3 dedi tahlil vs aşağıda ayrı ultrasyon istedi gönderdi
 
Ya sevgili kocisimi ikna edebilsem:)) bana kalsa bende 3.asilamayi yaptirmazdim ama esim tup bebek icin henuz erken oldugunu dedi. Sen naptin nasil gidiyor?

Benim bugün transferimin 10. günü canım. bugün idrar testi yaptık 2. çizgi göründü yarında kan testim var. inşallah pozitif sonuç alırız

valla ne yap ne et kocanı ikna et. geciktirmeden yapın bence. tabi maddi durumda önemli. gerç, 3 aşılama bir tüp bebek tedavisini geçiyor. birde yeni aşılama yaptırdığın için kullandığın ilaçların tüp bebek tedavisine de faydası oluyor. bence değerlendirmelisin. aşılamada senin kaç yumurtan oluyordu?
 
Tamm canim bole ufak tefek isler yapabilirain uzan kndini dinlee.. Agrin olunca hemn uzan.. Insallh allhin izniyle iyi olcak.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…