2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

Hayırlı olsun canim Allah sag salim kucağına almayi da nasip etsin.
 
canım bence artış güzel. iki katına çıkmış hep neredeyse.

12. Günde düzgün artmış 14. Günde 900 küsür 15 . Günde de 1100 fln olması gerekmezmiydi ya cok mu pirpirliyim ben yarın doktora gitcem kese görünür mü sizce kızlar (bayram sonrasını bekleyemicem ben)
 
Canlarım bana fikir verin, biraz tedirginim ben.. dün kontrol amaçlı kan vermiştim.
bhcg değerlerim;
10. gün 223
12. gün 475
15. gün 873 (az artmış gibi geldi 14. gün olsaydı normal derdim ama 15. gün)[/QUOTE
2 gunde bir 2kat cikiyr canim.. Gayet normal.1000ustunde degeri anca 2gun sonra gorrsunn.. 223x2..446 12.gun degerin
446x2..892 15.gun icin gayet iyi.. Canim bak hesaplamalara gore bu degerler arasinda sennkilerde anladinmi. 892x2...1.784 17.gunun. Bole gidiyr.. Umarim rahatlamissindr..
 

Selam canım, yarın kontrolüm var inşallah belli olacak yarın yazarım ama tahmini zaten 4-5 gün sonra yapıyolar belli olmaz tabi, öğrenciler zor tabi hele küçükse daha dikkatli ol, bende hastanede çalışıyorum yorucu değil işim ama ben çok stres oluyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur
 
ayyy canmmm cok sevindiimmm ya emekerimiz bosa cıkmadı rabbim tamamına erdirsin
 
kızlar, ben bugün pozitif sonucu aldım. transferimin 9.gününde. iki tane beşinci gün embriyosu koymuslardı. insallah herkes hayırlı sonuclar alır.
ben test günümü beklerken hep ister istemez belirti aradım, internette forumlarda belirtileri bulmaya calistim.
pozitif cıkarsa test gününden önce kendimde hissettiklerimi unutmadan yazacağım diye kendime söz verdim. herkesin belirtileri farklı olabilir ama ben de şunlar oldu:
- transferden sonra 6.gün garip bir kasılma hissettim karnımda. daha önce hiç olmamıştı. iki aşılamam var öncesinde negatif, 1,5 senedir istiyoruz, vucudumu hep takip ederdim, farklı birşey oldugunu hissettim.
- 6.gün kasılmalar, özellikle oturuken ayağa kalktığımda artarak devam etti.
- 6.günden itibaren sabahları uyandığımda agzımda garip bir tat ile uyandım.
- 7.gün sabah jeli uyguladıktan sonra, cıkarında jelin ucunda hafif bi lekelenme gördüm. adetim başladı sandım. sonra gün için çok çok hafif lekeyi de çamaşırımda gördüm.
- jel ile ayrıt edebileceğim kadar fazla akıntım arttı. adetim başladı sanarak hep kontrol ettim.
- 7. ve 8.gün de garip bir uyku hali başladı, daha önce hissetmediğim bir histi. herkeste olur mu bilemiyorum ama buraya da yazmistim kızlar uykunuz geliyor mu bana aniden uyku bastırıyor diye. gerçekten aniden bastıran uyku hali oldu.
- bu arada 6.günden beri hissettiğim kasılmalar 6.günkü kadar olmasada devam etti. hala da devam ediyor.

transferden sonra, bol bol proteinli beslendim. kabız olmamaya calistim. meyve yedim bol bol. su içtim. ayaklarımı sıcak tuttum. kendimi yormadim. pek ev işi yapmadım. agır kaldırmadım. yükseğe uzanmadım. insallah ikinci test sonucumda da beklenen artış görülür, devami gelir.

insallah hayırlı güzel haberler almaya devam edeceğiz, hepimize sabır diliyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…