2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..


üzülme demek zor içi seni dışı beni yakar zor durum Ama güçlü olmak zorundayız bir dahaki tedaviye daha buyuk moral ve heyecanla başlamak lazım:)
 

bana doktor havuz sauna küvetnhepsi yasak demişti doktoruna danışman daha mantıklı :.) bol bol dinlenerek vakit geöir:)
 
ınsaallah tutar NAHRE :) rabbım hepimizin yüzünü guldursun ınsaallah, 6 tanede benim emrıyom vardı hepsi gitti bitti
 
Merak etme canım jelden sınta eğer sen 15 dk yürümediysen o birikmiş vucutta onu atmıştır
Yuruyrum cnm 5 10 dakka.. agrim olunca hemn cumba yatak.. uyuyakaliyrum rahimde ne olup bittigini birtek rabbim biliyr oyuzden okadar huzurluyumki.. allhim ol.demistrde.olmustr insallh..
 
zeyneprumeysa canım moral bozmak yok bu yolda 11 12 deneme yapanlarda var onları da unutmamak lazım çok şükür gene de dondurulmuş olur 5 deneme olur yeter ki olsun da :)
 
ben de bu yatıp yatmamayı merak ediyorum, bir arkadaş yazmıştı burada , transferden üç gün sonra 20 saatlik bir yolculuk yapmış ve her şey yolundaymış. yani bir noktada Allahın takdiri oluyor.
 
Kesinlikle hayr diyrum benim fikrim.bu ilk 3 4gun cok onmli bu bekleyislerden.kimse.kafayi yemedi zaten emin ol gunun yariai cidden uyuyarak geciyr bak bana bugun resmennnnn 8.gunum.. nasil gecti bilmiurum elimdekumanda.. onumde yemk ilaclar ohhh birde sana tavsiyem.. kayisi ue.. nane maydonoz gibi anti lerden yememeye calis.. ikinmamaya calis.. birde bazen ayklarinin.altina yastik yok tarnsferden.aonra.. odaua gidip hemn idrrini yapma.. 5 10dakka sabret.. insallh guzel olur.. kizlar bak bunlar hepiniz icin gecerli.. ilk 3 4gun haytinizi yavasa alin..
 
Canim benm yeni duydum cok uzuldum ya lutfn kendine dikkat et bosver isi calisma. Etrafindan tum olumsuzluklari kaldir. Ben evde hep dinleniyorum 8 haftaya kadar cok riskli. Bizim hamileligimz normal insanlarinki gibi deglki onlar gibi davranalim. Dualarim seninle.
 

bana ilk tüp bebekte transfer sonrası sonda takmışlardı daha masadan kalkmadan acaba ben mi yanlış mı oldu .(


Carsamba dedi canim doktorum yani 5'inci gun embiriyosu olucak insallah

hadi hayırlısı olsun...
 
Slm kislar ben aRtik cok sıkıldımmmm yaaaa
Auni gun transfer oldugum arkadaslarim testlerini yaptirdi ben hala saLiyi bekliorum
Nie 15.gune test veriolar anlamiorum kiiiiiii
Bugunnn bole mutSuz uyandimmm bennn
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…