2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

Belirti yasamayan bir tek benmiyim aranızda Allahım uyusam ve test gunune kadar uyanmasam ne zaman geciyor nede belirti var ne zor şu günler yaa bebeğim benimle olsun gece gündüz herseye razıyım
Tatlim bak biz sweart ile yaziyoruz belirti gene yok gene yok diye.hatta umudihar gelisim asamalarini paylasti.daha belirti veremez o ben ikna oldumsende olumlu dusun pozitif ol
 
amin insallah.ağrım cok şidetliydi şimdi iyiyim kaç yumurtan vardı canım
 
Kizlarrrr ay suan cok.mutlu oldum., ya.. foxda bir erkek. 1kadin.. 1de cocuk.. basliycakmis.. 11eylulde.. ay cok sewindim onun hamile oldugunu duydugumda hungur hungur agliyrdum.simdi ise insallh umudumla birlikte bnde izlerim.. cok gulcegiz cokk..

aaaa bende o diziyi cok seviyodum ya ama maalesef foxda oynayacak bizde fox yok artik internetten izlerm o kadinda bizim gibiydi ha bire internetten arastirma yapiyodu hamile kalmak icin en sonundada kaldi ayy insaallah bizde kaliriz hamileee-:)
 
aaaa bende o diziyi cok seviyodum ya ama maalesef foxda oynayacak bizde fox yok artik internetten izlerm o kadinda bizim gibiydi ha bire internetten arastirma yapiyodu hamile kalmak icin en sonundada kaldi ayy insaallah bizde kaliriz hamileee-:)

Bnde yaa.. hepimizden bir parcaydi.. onlarin hayti.. bn hamile.oldugunu duydugumda cok aglamistim simdi ise.. daha farkliyim.. o basladiginda.. bn testimi ypmis olcam insallh agzmin tdiyla izlerim yoksa bebali.mebisli seyler bir muddet iZleyemem.. allh bana bize herseyin hayrlsini verain fox izlnmezmi bomba gibi diIler var vallhi..
 

ayyy insaallah cnm mutlu haberlele izlersin yaaa ben o kadin hamile kaldiginda esime mutsuz bi sekilde ya bu kadin bile hamile kaldi ben kalamadim diyince esim bana diyo en iyisi dizide izleme sen....aynenn cnm bi tek fox umuz yok ama butun dizilerini takip ediyorum internetten gercektende muthis dizileri var
 
Ewet ya.. hele ozamnlar yeni ogrenmistik biz durummuzu oda cok etkilemisti hele hani ensonlarda,.. doktora gidiyrlarda bn cocuk sahibi olmiycam falan sahnelri varsi pakologtan.. randevu almislardi... faln cok iyiydi ya insallh yavrularimizin guzel hberliyle pozitif pozitif izleriz..
 

aminnn cnm aminn...sizin ilk denemenizdi bu demi cnm???
 
Valla ben bugun bekliyodum senden bu hareketiyarina guzel haberler gelecek insallah
Yav dun geceden beri kotuyum aslinda.ayiptir soylemesi ishal olmusum.onun halsizligi heralde.butun gun yattim uyudum.dayak yemis gibiyim resmen.takatim olsa kacardim belki hastaneye :) bi de yarin mubarek gun.yuzu suyu hurmetine hayirli haberler alirim insallah.
 
[QUOihar, post: 36673870, member: 505821"]Ewetttttttt yarinmi ypiyrsun.. cnmm[/QUOTE]
Evet canim.hatta esimden gizli yapicam.ona kalsa 12 yi tamamlatcak bana :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…