- 28 Ağustos 2013
- 2.452
- 1.907
- 35
Ewet cnmm insaalh.. son olur.. aminnn aminnn aminnaminnn cnm aminn...sizin ilk denemenizdi bu demi cnm???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewet cnmm insaalh.. son olur.. aminnn aminnn aminnaminnn cnm aminn...sizin ilk denemenizdi bu demi cnm???
Evet canim.hatta esimden gizli yapicam.ona kalsa 12 yi tamamlatcak bana :)[/QUOTE][QUOihar, post: 36673870, member: 505821"]Ewetttttttt yarinmi ypiyrsun.. cnmm
İii bende trasfer günümü bekliyorum heycanla son bir gün kaldıIyiz cnmm sukur allha.. sen nasilsin..
Bnmde yarin 10da cnm.. 10,30 bulur sanirim.. armizda 1gun olcak sanirim.. insallh 12 15 gun sonra pes pese guzel hberler verriz,.İii bende trasfer günümü bekliyorum heycanla son bir gün kaldı
Ewet cnmm insaalh.. son olur.. aminnn aminnn aminn
Evet canım benim cumartesi 5. Gün embriyosu 2 tane senin kaçıncı gün kaç tane inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin aminnBnmde yarin 10da cnm.. 10,30 bulur sanirim.. armizda 1gun olcak sanirim.. insallh 12 15 gun sonra pes pese guzel hberler verriz,.
insaallah cnm ya hic yasamazsin bi daha bu durumlari..ya ne guzel ilk deneme olmasina ragmen 2 tane transfef ediyolar burda asla taviz vermiyolar 3.denemede 2 tane koyma hakki oluyo benimki iki tane olcak belki bu sefer sansim olur ama hala regl olmadim ya:-(
Cnm bnm 5yumurtam toplndi 3tanesi iyi ama 2tanesi tam kaliteli imis.. riske atmak istemediler.. 2.gunu yarin.. dogal ortaminda.. olmasini istiyrlar.. bn elimden geleni yapiyrumm eger allbim.iIn verrse.. oda tutar.. insallh.. birtek allh bilir rahmimizde ne oldugunu..Evet canım benim cumartesi 5. Gün embriyosu 2 tane senin kaçıncı gün kaç tane inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin aminn
Daha blli degil bnm 2 olck 1mi koncak 2tane umudumvar.. israr edersem blki riskini alabilirsem.. blki yprlar amnn allh istesin 1mis 2 imis.. bk bn diyrdum 10tne yumim olur 5tne cikti.. Dedim.en.az 3.gun embrysu olur desim.. en fazla 5.gun atarlar dedim.. ama.simdi 2.gun oldu.. ve 2umudum var.. ya tutack yada.... hayrlisi allhtan ben 1.5 sendir yumurtamin dollnmesi icin.elimden gelni yaptim.. ama.onlar suansecilmis ve.sollnmis.bunada.sukur.. insallh bnmle.birlikte olur pamugum.. ne diyim.. allhim ol desin ve olsun..
İnşallah canım rabim ol desin yeter 2. 3. 5. Gün fark etmiyor benim bu 3 denemem olduğu için 2 sini devlette yaptırnıştım bunu özelde yaptırıyorum nasip artık hakkınızda hayırlısı olur inşallahCnm bnm 5yumurtam toplndi 3tanesi iyi ama 2tanesi tam kaliteli imis.. riske atmak istemediler.. 2.gunu yarin.. dogal ortaminda.. olmasini istiyrlar.. bn elimden geleni yapiyrumm eger allbim.iIn verrse.. oda tutar.. insallh.. birtek allh bilir rahmimizde ne oldugunu..
Tmm yaptir.. eger pozitifse bir emzik al not yaz bn geliyrum babacigim hazirmisin diye. jnsallh bnde o gunleri gorrmde.. pozitifim ilur.. ustune ayy insaalh supriz yap..[/QUOTE]Evet canim.hatta esimden gizli yapicam.ona kalsa 12 yi tamamlatcak bana :)
Benim icin pozitif olmasi yeterli degil ama.bu beni tatmin etmicek.taa ki 9 ay sonra kucagima alana kadar.dusuk riski herzaman olacak ve beni cok korkutuyor.oncesinde klomenle bi gebeligim var.6 haftalikken ogrendim.asil o zaman esimin gozlerinin nasil parladigini unutamiyorum.8 haftalikkende kalp atisi durdu.simdi bu 3.tup bebek denemesi.pozitif olsada ayni pariltiyi yakalayamayacagim o gozlerde cunku lackalasti artik olay. " pozitifmis" der gecerim heralde esimede.[/QUOTE]Tmm yaptir.. eger pozitifse bir emzik al not yaz bn geliyrum babacigim hazirmisin diye. jnsallh bnde o gunleri gorrmde.. pozitifim ilur.. ustune ayy insaalh supriz yap..
Merhaba,ben gonalf kullandim onceki mesajda belirttigim gibi simdi menopura basladim dunde olgalutrana basladim baskilayici olarak birde catlatmak icin igné verdiler ama onu henuz kullanmadim yurtdisi ile ilgili sorunun ne turkiyedekiler kadar aciklayici degiller oysa sorun evet ama alistim ve kafaya takmamaya calisiyorum sende takma bence birde benim dilim yetersiz ve esim araciligiyla anlasiyorum doktorla o en zoru ama Turkiyede de yaptirmak istemedim sonucta burda evimden gidip gelmek daha rahat, umarim hersey hepimiz icin olumlu sonuclanir bilmem yardimci olabildimmislm cnmm rabbim yuzunu guldurur insaallah ben eski mesajlari okuyunca seninde yurtdisinda yasadigi ve sorunumuzun ayni oldugunu gordum ben cok dertliyim bu yurtdisinda tup bebek merkezlerinden dolayi benim merak ettigim hangi ilaclari ve hangi igneleri kullanmaya basladin cunku gercekten biraz bu yurtdisiyla ilgili iyi seyler duymaya cook ihtiyacim var:-(
Guzel haberlerini bekliyoruz insallah guzelce alip gelir sonrada gelislerinin( aa ikizmi olacak yoksa Allah soyletti) haberini verirsin bizeCnm bnm 5yumurtam toplndi 3tanesi iyi ama 2tanesi tam kaliteli imis.. riske atmak istemediler.. 2.gunu yarin.. dogal ortaminda.. olmasini istiyrlar.. bn elimden geleni yapiyrumm eger allbim.iIn verrse.. oda tutar.. insallh.. birtek allh bilir rahmimizde ne oldugunu..
aynen cnmm herseyi rabbim bilir yeterki vakti zamani gelmis olsun bak benimkinede her seferinde cok iyi kalitede cok umut veriyolardi bak olmadi can veren rabbim hersekilde verir yeterki bu gunler gitsin yerine guzel umutlar ve tatli bebisler gelsin
Nasip ewet cnm kismet hersey.. yeterki olsunlar.. 9ay boyunca iyice yerlessinler.. ozamn dunyamiz guzellescek.. allhim bugunde cuma dua zincirmizi bozmayalaim allhim hepimizin icindeki umudlari nasip etsin..İnşallah canım rabim ol desin yeter 2. 3. 5. Gün fark etmiyor benim bu 3 denemem olduğu için 2 sini devlette yaptırnıştım bunu özelde yaptırıyorum nasip artık hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Benim icin pozitif olmasi yeterli degil ama.bu beni tatmin etmicek.taa ki 9 ay sonra kucagima alana kadar.dusuk riski herzaman olacak ve beni cok korkutuyor.oncesinde klomenle bi gebeligim var.6 haftalikken ogrendim.asil o zaman esimin gozlerinin nasil parladigini unutamiyorum.8 haftalikkende kalp atisi durdu.simdi bu 3.tup bebek denemesi.pozitif olsada ayni pariltiyi yakalayamayacagim o gozlerde cunku lackalasti artik olay. " pozitifmis" der gecerim heralde esimede.[/QUOTE]Tmm yaptir.. eger pozitifse bir emzik al not yaz bn geliyrum babacigim hazirmisin diye. jnsallh bnde o gunleri gorrmde.. pozitifim ilur.. ustune ayy insaalh supriz yap..
Ayyy aminnnnn inssalh kuzummmm allhim ne verrse herseyin hyrlisini veriyr.. o ytrki ol desin..Guzel haberlerini bekliyoruz insallah guzelce alip gelir sonrada gelislerinin( aa ikizmi olacak yoksa Allah soyletti) haberini verirsin bize
Canım bebişlerini al gel sağlıcakla))Seninle beraber büyüsünler annelerinin rahmine yerleşsınler))Ayyy aminnnnn inssalh kuzummmm allhim ne verrse herseyin hyrlisini veriyr.. o ytrki ol desin..