2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

Merhaba cnm ewet umutlarimiz hep var olcak nefes aldikca malesef bnde hasimato hastasiyim ama esimde.. sorun var.. sadece ama cok biliyrum hasimato ve pko hastasi olup norml gebe kalan.. yeterki alhim.nasip etain cnm..
inş canım rabbim hepimizın yardımcısı olsun..ben inanıyorum her şeyın bi zamanı var. inş bizimde mutlu haberlerımız olacak:):)
 
inş canım sağ salim kavusursun bebeğine..
teşekkür ederim....
benim bi arkadasım pcosluydu 4 sene çok uğraştı aşılamalar ilaç tedavileri tüp bebek merkeziyle görüştüler adeti beklerken hamile olduğunu öğremnişti bebeğini dogurdu 1,5 sene önce....
şimdi de 2.ye hamile kaç sene tedavilerle gelmeyen nazlı bebekler 3 sene içinde kendiliğinden geldi sıpalar
 
ne kadar güzel :) inş bizim bebeklerımızde bizi cok bekletmez..senin ilk denemende mı tuttu canım?klomen aşılama vs bu tedavıler uygulandı mı?sanırım benım de doktorum klomen tedavısı düşünüyor ama biraz daha beklemeli mıyım sizce?kafam çok karışık..ınsan bekledıgı şeyin hemen gelmesını ıstiyor bu yüzden tüm bu sabırsızlıklarr....
 
Insallah esinde bi problem cikmaz canim ozaman hersey kolay olur ben 7 yildir hasimato hastasiyim. Pko ve troit birbiriyle cok baglantili. Bende adet duzensizligi yoktu ama uzun surede adet oluyodum her 34 gunde bi adet oluyidum adetimde 8 gun surer. Tabi tup bebek yaptirfigimiz icin bunlarin bi onemi kalmadii... simdi troit icin ilac kullaniyorum ikitanede nodulum cikti son kontrolumde. Senin troitin suanda normal seviyedemi, oda adet duzensizligi yapiyo...
 
4 yıldır hipotroid var diye biliyordum ve ilacımı kullanıyordum hep aynı dozda kullandım 4 yıl boyunca..şimdi hasımato oldugumu söyledı endokrın uzmanı olan doktorum ve ılacımı 2 katına çıkardık şuan 4 lerde tsh ım ama doktor daha düşük olmalı dedi .nerde ise 2 ay olacak daha adet olmadım çok sıkıntılı gerçekten..
 
İnş eşimde de sorun çıkmaz...canım bu arada senin ilk tüp bebek denemen mi?umarım sıkıntı olmaz ve bebeğine kavuşursun..
 
Canim bnmde bugun basladim kullnmaya.. geliyr.. ttlim.merak etme rahim vakum gibi oldugu icin ywterli olni icine aliyr.. rahim hemde temzleme yapar kndini.. yeni hucreler falan ciakr kndine yeteri kadar alir..
Sağol canım benim yine de insan tedirgin oluyor. Sanki şu ana kadar kullandığım jel dışarı çıkmış gibi.
 
Kızlarrrr oldum bugün opuyu gerçekten hiç bişey hissetmiyorsunuz hiç sıkıntı yok ben çok tedirginim ama uyanınca sonrasındaki ağrıyı yaşıyorsunuz oda çok aşırın değil ve ağrı kesici yaptılar sonra geçti biraz dinlenip çıktım..opu yapacaklar çokkk rahat olabilirler hiçç kafaya takmayın..bu arada 21 tane Nur topu gibi yumoşum olmuş yarın arayacaklarmış durum hakkında bilgi vermek için hayırlı haberler gelir inş..
 
2 ay cok uzun ama canim. Jinekolog adet sokturucu vermeliydi sana. Bekleyim akisina birakalim nezaman adet olursan ol diyen bi doktorun varsa arkana bakmadan kac canim evet tsh azicik daha dusmeli. Tsh ta adet olmani geciktiriyodur biraz. Benim ikinci denemem canim 15 gun once embriyolarim donduruldu. Simdi adetim. Onumuzdeki adetten sonrada transfer olacak insallahhhh
 

ya canim arkadasim okadar yuregime dokunduki.... o urkek bakislari o korku heyecani hepimiz okadar iyi biliyoruzki.....ben ilk tup bebek merkezine gittigimde dedim benim burda isim ne ben burda olmamaliydim hatta esime dedim ben cikip gitmek istiyorum yapamam benim kalbim bukadar seyi kaldiracak kadar buyuk degil ben daha dune kadar annemin hep nazli kiziydim simdi ise caresizce bi kapiya gelmisim dedim her gittigimde ayaklarim geri geri gidiyodu ama hayat oyle birseymiski hayatta hic tahmin etmeyecegin seyleri yasiyomussun ve bi bakiyosunki kocaman kadin olmusum rabbim bizede insaallah boyle sonunda mutlu olmayi nasip eder.
 
doktorumu değiştireceğim zaten canım..şöylemı yapalım böyle mi yapalım diye bana sorunca bende anladım ne olduğunu:)şimdi doktor araştırma aşamasındayım bakalım aklımda biri var ama işlerimi yola koyunca aklımda olan doktora gideceğim. şuan aslına soğan kürü uyguluyorum bitsin ondan sonra gideceğim ....inş tutar canım böye bırılerının hamıle olduğunu duyunca kendim hamile gibiymişim gibi seviniyorum:)
 

hayırlı olsun.senin adına sevindim.özel mesaj kutuna bakarmısın en üstte.sana 2-3 tane özelden mesaj yazdım.bi türlü tanışamıyoruz.
 

Ayazcim bnde bugun seni aordum yoktun.. yarinda bnm var... :) neguzel masaalh cnm allh hepimize yardim etsin armizda 1gun var.. sen elinden gelni ypiyrsun.simdi geeisi allha klmis.. doktr.. kactane gormustu ultrasyonda.. anestizize dahami cok.cikti cnm..
 
Bende tedaviye baslamadan uygulamistim sogan kuru. Tadi cok kotuydu yaaa insallah biran once bebis haberini verirsin bize
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…