- 19 Ağustos 2014
- 196
- 196
- 36
Benimde hayalim o çift çizgi piskopatlığı Napalım o kadar tek çizgi gördükki
aynen cnm bakalim yarin test gunum dua etde sonucum pozitif ciksin yaaa simdiden hamilelik testi aldimki cikarsa yapcam diye:-((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde hayalim o çift çizgi piskopatlığı Napalım o kadar tek çizgi gördükki
ben mersinde ikamet ettiğimden adana acıbadem hastanesinde yaptırıyorum ..kafam çok karışık hiç yaptıranla karşılaşmadım..Canm bn kadikoy florance nigtingalede yaptryrum :)
evt tadı biraz kötü ama alıştım :)soğan küründen sonrada testeredişli aslan pençesi bitkisini aldım saraçoğlundan..onu kullanacağım bakalım daha yolun çook başındayım :)inş ikimizde güzel haberler yazarız buraya..Bende tedaviye baslamadan uygulamistim sogan kuru. Tadi cok kotuydu yaaa insallah biran once bebis haberini verirsin bize
Lililililiillili simdi kalbimi alip buraya koyucammmmm ayyyy pit pit atiyr kalpimmm liseli kizlar gibii pirr pirr uykusuz geceleree talimm,m,mm
ben mersinde ikamet ettiğimden adana acıbadem hastanesinde yaptırıyorum ..kafam çok karışık hiç yaptıranla karşılaşmadım..
Cesaretinizi toplayip yapin bence ben yapma taraftariyim testi bir gun once bir gun sonra hic farketmiyor rabbim insaallah nasip eder hepimizeaynen cnm bakalim yarin test gunum dua etde sonucum pozitif ciksin yaaa simdiden hamilcesaelik testi aldimki cikarsa yapcam diye:-((
Insallah canimevt tadı biraz kötü ama alıştım :)soğan küründen sonrada testeredişli aslan pençesi bitkisini aldım saraçoğlundan..onu kullanacağım bakalım daha yolun çook başındayım :)inş ikimizde güzel haberler yazarız buraya..
cnmm yarin yumuslarin toplaniyomus ayy insaallah cok guzel gecer haberlerini bekliycez...
teşekkür ederim canım benim.güveniyorumda ilk kez yapptırıyorum.perşembe günü yumurta toplama işlemi olacak.stresliyim ve aglama krizim oluyor neden boyle oluyor anlamadımCanim bak yaptrnlardan.once dokteunla cok iyi bir bag kurmn lazim icinden ona cok guvenmn lazim.bunu unutma.. sen dokteuna guvenn geriai bos.. kafani kurcalama..
Kızlar hayırlı akşamlar adet olmadigim için foruma giresim gelmiyor :-( bugün doktora gittim muayene oldum herşey normal stresten olmuyorum adet söktürücü verdi onu kullanıyorum ...
pozitif sonuç alanlar hayırlı olsun. sonuç bekleyenler inşaallah hayırlı haberlerle gelirler negatif sonuç alanlarada sabırlar diliyorum dünyanın terazisi aynı değil birimiz seviniyor birimiz üzülüyor Allah sevinenlerden eylesin...
Ooooo hayırlı olsun kuzum opu zamanın da gelmiş kac yum yumun olmuş :)Lililililiillili simdi kalbimi alip buraya koyucammmmm ayyyy pit pit atiyr kalpimmm liseli kizlar gibii pirr pirr uykusuz geceleree talimm,m,mm
teşekkür ederim canım benim.güveniyorumda ilk kez yapptırıyorum.perşembe günü yumurta toplama işlemi olacak.stresliyim ve aglama krizim oluyor neden boyle oluyor anlamadım
İnşallah hepsi sağlıkla döllensin, bebeler olarak kucağına sağlıkla gelsinler.Kızlarrrr oldum bugün opuyu gerçekten hiç bişey hissetmiyorsunuz hiç sıkıntı yok ben çok tedirginim ama uyanınca sonrasındaki ağrıyı yaşıyorsunuz oda çok aşırın değil ve ağrı kesici yaptılar sonra geçti biraz dinlenip çıktım..opu yapacaklar çokkk rahat olabilirler hiçç kafaya takmayın..bu arada 21 tane Nur topu gibi yumoşum olmuş yarın arayacaklarmış durum hakkında bilgi vermek için hayırlı haberler gelir inş..
Âmin bidenemm :) nasip de böylesi varmış geç olsun güçlük olmasınAmincnm.. insallh 1haftaya olursun.neden bukadar stres yaptincnmm kafani bosalt ne.olur.. bak bn uarinopum var seni bekledim hep amanasip degilmis allh.. ne werrse hayrlani veesin..
Ooooo hayırlı olsun kuzum opu zamanın da gelmiş kac yum yumun olmuş :)
inşaallah canım hamilelik haberini vermekte nasip olsun :)Canimcim doktrun gorsugu 5 20mlim.capinda falan.. ama anestizi altinda supriz yumi cikabilirmis.. allhim hayirlisni versin yarin adam.olcaklar