- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #4.301
Kızlar üroloğa ve aile hekimime gittim ikiside ilaç vermedi bol sıvı al dedi ürolog haftaya gel tekrar test ve kültür yapalım dedi şimdi günde 2 litreden faZla sıvı tüketmeye başladım dün geceyi tuvalette geçirdim :) olsun napalım sağlık olsun bebişler için katalnıcaz sağlıklı olsunlarda biz raZıyız kaşıntı için sirkeli suyu duydum ama zarar vermez mi acaba bebişe asitli bir şey sonuçta
Aynı şey bana da oldu bende çok korkmuştum doktorum bişey olmaz merak etme rahim kasılmıştır sadece dedi şükür bi sorun çıkmadı üzme kendini
aminn hayirlisiyla cnmayni durumdayim inan bana bende aksamlari yemek hic yapamiyorum, bazen kendimi ck caresiz hissediyorum, ne yiyecegim konusunda hicbir fikrim olmuyor..birinin bana secenek sunmasi, onume hazir getirmesi fln lazim yani... bende cok sıkısınca annemi cagiriyorum walla, baska turlu olmuyo...
Ben izmiliyim :)))) sonunda bir izmirli daha galiba sosyolog ta izmirliydi yanlış hatırlamıyorsam.izmirli annemiz yokmu peki hiç ? bu arada kızlar ilk defa bugün miğdem bulanıyo hiç bişey yiyesim yok
Uykum var yaaaaaa :84::84::84::84:
ahahaaha alemsin cnm yaaa sabah sabah guldurdun benii
bakismayi kesin artik, ilk adimi atan sen olmalisinn :)
hadi bakalimm pozitiffff. pozitifff kizlarrr :) bugun burdaa buyuk bir enerji akımı baslatıyorumm, tum hamislerr pozitif dusunsun bakiimm, dusunmeyene na na yaparim..
kızlaarr henüz çok erken biliyorum ama düşünmeden edemiyorum küçük meleklerinize isim düşündünüz mü :) hani kız olursa şu, erkek olursa bu falan
kızlaarr henüz çok erken biliyorum ama düşünmeden edemiyorum küçük meleklerinize isim düşündünüz mü :) hani kız olursa şu, erkek olursa bu falan
bende görünmüyorniye görünmüyo ki acabaaa
bişey sorcam arkadaşlar.hepimizin hamileliği birbirine yakın anladığımkadarıyla. bu aydan karın çıkar mı?ben ka gündür karnımın şişliğini gazdan sanıyordum.yoksa değil mi? kusura bakmayın bu sorduklarım çok saçma gelebilir ama ilk hamileliğim pek bi bilgim de yok.bi de siz de gaz sıkıntısı yaşıyor musunuz?gidermek için neler yapıyosunuz? önerileriniz nelerdir...şimdiden teşekürler..
Telefondan mı giriyorsun?:44:
yoo bilgisayar başındayım.. bir ayarı filan mı var acaba?
yoo bilgisayar başındayım.. bir ayarı filan mı var acaba?
kız olursa ecmel erkek olursa yağız istiyorum kızımız kesınde oglanda babamızın onayı yok haberı yok daha dogrusu
aynen ölee bende o duruma hasretim akşam gittiğimde masanın hazır olup bi tas çorbanın önüme konmasınao yüzden resmen anneme ağladım telefonda gel die ahahahhaha onlarda gelicekler bakalımmm :)
kayınvalidem yürüyerek 5 dk mesafede ama bigün bişi yapıp getirmedi resmennarada tamam çağırıo yemeğede yanii kendine yaptığından ayır bi kaba getir gönder ne bilim neyse artık bişi beklemiyorum ondan...
arapça bir isim canım unısex:en güsel en yakışıklı demek...
Ecmel ne demekmiş :44:
Mesaj kutusunun altında çıkıo hemen canım ama biyerden açıp kapatabilio musun bilmiorm :S
Evet kızlar bende izmirliyim narlıderede oturuyorum
arapça bir isim canım unısex:en güsel en yakışıklı demek...
ama ben kıza daha çok yakıştırıyorum ve bızım soy ısmımızle cok uyumlu
merhaba cnm ben de Bursa da Yıldırımdayım :)) ayy çok sevindim seni gördüğüme hiç Bursa da oturan biri yok topikte
bir arkadaş geldi kaydettirdi kendini bi daha da uğramadı :)
kızlar bende Bursa'lıyım:) Beşevler de oturuyorum. Nilüfer:) hazır sizi yakalamışken sorayım hangi doktora gidiyorsunuz?
selam canım, bende beşevler de oturuyorum, komşu çıkıcaz sanırım :)
Jimer'de Aylin Akşan'a gidiyorum sen hangi doktora gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?