- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #4.281
aahahahha :) çok güldümmm yaaaa
walla ben ilaç içiyorum midem bulantısı için doktor eziyet etme kendine bebeğe bi zararı yok iç dedi ama içmeme rağmen kötüyümm..
neyse bugünlerde geçicek inşallahhh :)
bende calisiyorum, iyi olmaya calisiyorum...evrene pozitif enerjimi gonderiyorum bugunn... ama aynen dedigin gibi hatirlatiyoo kendinii saolsun sık sıkkk, varligini unutmak ne mumkuunnn
tek umudum ilk 3 aylik donemi atlattiktan sonra biraz olsun rahatlamak, yani mide bulantisi, tiksinme olaylarindan kurtulmak...insallahh...Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Günaydın tatlım,
Ben güne kötü başladım, midemde olmayan şeyleri çıkardım uyanır uyanmaz, sonra işe geldim, bulantım yok gibi şu an ama ağzımda metal yemişim tadı ile dolanıyorum, sürekli dua ediyorum artmasın diye...
:) yok evrene bende pozitif enerji vs gitmz bugun:26::26:
midemi bulantımı :) kahvaltı sofrasına oturdum bakışıyoruz birbirimize önce aşkımız gözlerde başlasın bakalım belki dudaktan mideyede iner die :)
merhaba cnm ben de Bursa da Yıldırımdayım :)) ayy çok sevindim seni gördüğüme hiç Bursa da oturan biri yok topikte
bir arkadaş geldi kaydettirdi kendini bi daha da uğramadı :)
kızlar bende Bursa'lıyım:) Beşevler de oturuyorum. Nilüfer:) hazır sizi yakalamışken sorayım hangi doktora gidiyorsunuz?
Canım hangi ilacı verdi doktor.
Bir de şunu sorayım, miden bulantıların nasıl ki doktorun ilaç verdi, mesela benim ki sabah başlıyor akşama kadar içten bir bulantı geliyor, yemeklerden tiksiniyorum, arada böyle yokluyor biraz şiddetli, ama çıkarma seviyesinde çok arada oluyor bu sabah, dün bu tarzdı. Ama sürekli çıkarma durumum yok benim, doktorum bu yüzden vermedi ama ben artık zorlanıyorum, 5. hafta bittiğinden beri sadece 3-4 gün iyi oldum gerisinde hep kötüyüm. Biraz kendininkinden bahseder misin
bak sayende ben evrene pozitif mesaj gönderiyorum bugün ve bana geri dönmesini bekliyorum ahahhahaha
ya evet ilk 3 aydan sora bu sıkıntılar son 3 aya kadar geçiomuşşş canımm.. ben bu aylarda çok sevdiğim yemekleri yemiyorum tiksinmemek için çnk bazen ömür boyu tiksinebiliomuş insan :)
neyseki bu hafta annem gelicekkk inşallahh o bişiler yapar bana göre artıkk
merhaba cnm ben de Bursa da Yıldırımdayım :)) ayy çok sevindim seni gördüğüme hiç Bursa da oturan biri yok topikte
bir arkadaş geldi kaydettirdi kendini bi daha da uğramadı :)
kızlar bende Bursa'lıyım:) Beşevler de oturuyorum. Nilüfer:) hazır sizi yakalamışken sorayım hangi doktora gidiyorsunuz?
Ne kaaa güzelll büssürü Bursa'lı
sağol cnm benım sinizitim yok cok sukur bılıyorumda bu hamılelık bas agrısı sanırım kımınde bulantı kımında bas agrısı uyku fılan yapıyomus :26:canım geçmiş olsun sinüzitinde olabilir canım sinüslerin dolduysa eğer kaşdan göz çevresinden ve elmacık kemiğinden ağrı yapabilir ve eğer fazla dolduysa başını önüne eğdiğin zaman bile çok şiddetli ağrı olur.
gonder gonder pozitif olan ne varsa gonder bacimise yarayacak...
insallahh ayy insallahh gecsinnn gecsinn biran onceee yawww...
ahh su anneler de olmasa zaten...karnimizdakiler bizim kuzumuzsa, bizde onlarin kuzusuyuzz degil mi ama..?
hadi bakalımmmm :) inşallah geçsin gitsinde bebişlerimizi kucağımıza alalımmmm
evet evettt yaa bnmkiler uzaktaaa ama gelin artık dedim çnk akşamları yemek yapmak tam bir eziyet bana işten sorabide pişirirken koku allak bullak edio beni... ayyy evet yaaa hiç kıyamazlar bizeeee
kızlaarr henüz çok erken biliyorum ama düşünmeden edemiyorum küçük meleklerinize isim düşündünüz mü :) hani kız olursa şu, erkek olursa bu falan
kızlaarr henüz çok erken biliyorum ama düşünmeden edemiyorum küçük meleklerinize isim düşündünüz mü :) hani kız olursa şu, erkek olursa bu falan
O kadar uyumama rağmen yine uykum var yaa, başımı masaya koysam uyuyacak durumdayımBir de eşim grip olmuş, dün eve geldi işten baktım baya fena durumda. yanına yaklaştırmadı zaten, inşallah bulaşmaz bana da
Kızlar bir şey soracağım, mesajlarınızdaki şu hareketli resimleri nereden ekliyorsunuz? ben bulamıyorum bir türlü...
Canım msj yazdığın yerin alt kısmında görünüyorlar :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?