- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #4.321
ahaha iyi yapmissin cnm
benim kayinvalidem de yakin bana tipki senin gibi yurume mesafesinde, saolsun yapar cagirir, gerekirse kendi de getirir ama ben surekli gitmek hemen hemen her aksamimi orda gecirmek istemeyebiliyorum bazen, cunku evimde rahatca dinlenmek, kafama gore takilmak istiyorum, orda rahat edemiyorum ki...gittinmi oyle hemen erkende kalkamiyosun, sıkıntı oluo yani...eger bana yemek getrmeye kalkarsa da; sadece yemekle kalmayip kendileri de geliyolar bu sefer basimda kalabalik..ne anladim ben bu isten.. :44: tamam saolsun beni fazla calistirmiyo, iyidir kayinwalidem, yardimci olur, nazim gecer ama yine de oz annen gibi olmuyor, biraz daha anlayis ve ince dusunce bekliosun, acik acik soyleyemiosun yanlis anlicaklar diye, sıkıntısını sen cekıosun bu sefer bu hamile halinle...pek bir espirisi kalmiyor yapilan iyiligin de... :44:
aynen öle ama ben gidince çok yoruldum diip çayı içip kaçıyorummm ahahah belkide ondan kadın kırılıo bana bilememmmm
ama napin dediğin gibi yatmak istio insan bütün gün yoruluorz... benim annem olsa gelir mesela yemek yapar bırakır giderrr...
tabi kendi annen gibi olmuo düşünmüo seniii normal olarak ama ne bilimm mesela diorm canım bişi istio insan yapim gelimde sana der amaaaan boşver bakma bende çok alınganımdııır yani