2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayça benimkide tam boşaltamiyor.memeyi bosaltmamiz mi lazım süt kesilir mi boşalmazsa

Canimm Allah yar ve yardimcin olsun cok uzuldum inan. Ben de hala iyilesemedim kendime dua ettikce sana da dua edicem, en kisa surede iyilesir bundan sonra kuzunla saglikli mutlu bi hayat surersin insallahh...

Ayça benimkide tam boşaltamiyor.memeyi bosaltmamiz mi lazım süt kesilir mi boşalmazsa

tatlım diyorlar ya ne kadar boşalırsa o kadar gelir diye.. ne kadar boşalırsa o kadar süt üretmeye programlarmış vücut kendini.. şimdilik az üretse sorun değil ama bi kaç ay sonra yetmezse diye korkuyorum yada inş. bu korkularım yersizdir. bu konuda tam bilinçli olan aydınlatsın bizi..

canım çok geçmiş olsun sen bayadir girmeyince merak etmistim doğum yaptın mi diye

bu saat oldu benim oğlan uyumadı ve hep ağladı çok üzülüyorum kıyamıyorum oğluma.. benim pilimde bitiyor sanırım iyice beynim uyuşmaya başladı artık.. dünden de uykusuzum..

merhaba kizlar bugun 40 gunluk olduk fakat bende oglumda grip olduk oglumun burnu tikali ememiyor cok huzursuzlaniyor ne yapabilirim en kolay nasil atlatiriz emzirmem dogru mu hc bi bilgim yok yarin doktorumuza gidicez ne olur dua edin cabucak atlatalim Allah bize ve bebislerimize saglik sihhay versin insallahh ...

Gunaydın herkese
tukeniyorum...
bi turku tutturdular 40ı cıksın rahat edıceksın dıe mucize mi olcak on gun sonra artık hiç bişeye inanmıyorum bida hiç bişeyin duzelcegıne de
hergun kafamda baska baska sorunlar
gaz gecıyo saglk ocagı kalça cıkıklığı olabılır dıyo arka bıngıldagıda acık kızımı sankı azcık çökmüş delircem artık hem bedenen hem beynen bıttıgımı hıssedıyorum cok zormuş emzırıyorum aglıyo mama yedırıyorum vıcsan azabından geberıyorum yetmıyorum kuçucuk bı bebege yetmıyorum yenıldım ben
şonun bana muhtac oldugunu dusunup ayakta drmlym ısyan etmemeliyim diyorum geceler ustume cokuyo ben bittim
allah hepimize güç versin sabır versn

bu saat oldu benim oğlan uyumadı ve hep ağladı çok üzülüyorum kıyamıyorum oğluma.. benim pilimde bitiyor sanırım iyice beynim uyuşmaya başladı artık.. dünden de uykusuzum..
Oy Kıyamam kuzuma yorulmuştur yavrum ağlamaktan gazdan dolayi mi ağladı canım , bize gaz damlası çok fayda etti tabi gazı gitti mi dersen Hayır ama kusmuyor gaz alırken çok çıkarıyor ama emerken hala ikiniyor

aslında benim sütüm var ama oğlum çok ememiyor, doyuyor ve meme boşalmıyor. bende bu makinalrdan alsammı kiralasammı? 1 ay için değer mi karar veremiyorum? sütüm azalırsa da çok üzülürüm
aslında benim sütüm var ama oğlum çok ememiyor, doyuyor ve meme boşalmıyor. bende bu makinalrdan alsammı kiralasammı? 1 ay için değer mi karar veremiyorum? sütüm azalırsa da çok üzülürüm
cnm bnmde oyle artiyo bnde azalimasin die sagiyorum artani cunku ihtiyac kadr uretirmis meme emxikce artar die ondan diyolar bnde savip sakliyorum okila basladigimsa kullnirim die

ogretmen olanlar iznim 25ekimde bitiyo ilk donem gitmek istemiyorum alabildigim kadar rapr dusunuyorum siz ne yapacksiniz bide bu kirtasiye parasini alabilecekmiyiz biz

ogretmen olanlar iznim 25ekimde bitiyo ilk donem gitmek istemiyorum alabildigim kadar rapr dusunuyorum siz ne yapacksiniz bide bu kirtasiye parasini alabilecekmiyiz biz
benim iznm 1 ekimde bitiyor.ne zaman doğum yapmıştın canım.kırtasiye parasını alacağız.geri ödeme diyenler var ama öyle bir şey yok.bütün yıl raporlu ya da izinli olursan geri ödüyormuşsun.müdürle konuştuk bu yıl 5 gün rapor kullanmışım.40 güne kadar rapor olabiliyor 35 gün daha alabilrsin dedi.ben de 1. dönemi kapatmak istiyorum.kredimiz falan var ama bakalım işin içinden çıkabilirsek.çıkamazsak 15 saat ders alacağım eşit olarak aralıksız 5 güne yayarsa müdür belki de başlarım.3 saat giderim

günaydın kızlar ensarın yüzü çok fena alerji oldu.mevlut günü kv ve kp yüzünden öpüp durdular kp ilk kez gördü diye birşey diyemedim ama çok uzuluyorum.yarın onlara gideceğiz o zaman soyleyecegim siz öpunce oldu diye :-(

SUJINI merak ettim seni ama bebeğinle ilgileniyorsun diye düşündüm.. Allah şifa versin.. Gerçekten çok ilginç bir durum yaşamışsın.. Allah beterinden esirgesin..

caım sağdığını nasıl saklıyorsun?
lansinihun biberon gbi kapakli saklama kablarindan aldim poset seklinde olanlsrida vatmis donduerucuya atiyorum ihtiyacim old da ilik suda cozup kullaniyorum disati ciktigimda fln lazim oluyo

çok çok geçmiş olsun hayatım çok zor şeyler yaşadın Allahım sana ve yavruna iyilik versin çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…