2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar evinize kendinize bakabiliyor musunuz.banyo bile lüks pijamaları çıkarmıyorum gün boyu ev desen tam bir temizlik yapmak imkansız bir ben mi böyleyim :-(

bn sinif ogretmeniyim malesef oyle bir sansim uok heyet rapiru nu deniycem ilk is

Kızlar dr reflü olmaması için yatağının altına bir yükseltici koyun dedi. hafif yukarda kalmalıymış başı.yapan var mı herkes düz mü yatırıyor?

bir de nurse harveys kullananlar ne kadar miktar ve kaç kere kullanıyorlar acaba?

ben o gaz damlasıni iki gün günde üç kez felan bir tatlı kaşığı kullandım hiç fayda görmedim.şimdi sap simplex aldım çokolmasa da biraz daha iyi gibi

ben o gaz damlasıni iki gün günde üç kez felan bir tatlı kaşığı kullandım hiç fayda görmedim.şimdi sap simplex aldım çokolmasa da biraz daha iyi gibi

Aktardan melisa ve rezene aldım birer tutam atıp cezvede 1 su bardağı suda kaynatıyorum, 1 veya 2 kaşık gün içinde içiriyorum, umarım fayda eder, dün gece biraz daha iyi gibiydi bakalım...

Be
kızlar evinize kendinize bakabiliyor musunuz.banyo bile lüks pijamaları çıkarmıyorum gün boyu ev desen tam bir temizlik yapmak imkansız bir ben mi böyleyim :-(
ben biraz fazla titizimdir iki günde bir evi temizleyip siliyorum sadece aşırı eğilmiyorum bence sende yapabilirsin bebeğin başında okadar beklemenin bir anlamı yok telsizimde var bişey olduğunda duyuyorum zaten dünde valla koydum kızımı bebek arabasına giyindim süslendim makyajıma kadar yaptım attım kendimi spkağa her gören şok oldu 13 günde nasıl böyle toparlandın diye buda beni baya motive etti bence insanın psikolojisini düzeltmesi birazda kendi elinde:)

Valla ben de hala pijamalıyım bugün 26. Gün ve ben bi de normal doğum yaptım ama hala dikişlerim düşmedi hala yataktayım diyebilirim.. Allah bin kere razı olsun annem burda onde evişleri. Zaten bebek de çok gazlı hep ağlıyor ben de ona bakıyorum.. Çabuk toparlanmak için normal doğum istedim ama... Buna da hamdolsun..

Maşallah canım sana.. Benim bebeğim çok gazlı uykusuzluk beni perişan etti.. E dikişler de düşmedi hala alttan alttan batıyor.. Allah hepimize yardım etsin..

Maşallah canım sana.. Benim bebeğim çok gazlı uykusuzluk beni perişan etti.. E dikişler de düşmedi hala alttan alttan batıyor.. Allah hepimize yardım etsin..
Neden dikişlerin hala düşmedi normalmi bukadar sürmesi ? biraz daha sabır canım en fazla bebeklerin gazı üçüncü ay düzene giriyor uzun zaman dilimi gibi ama bir bakmışız o zamanlar da geçmiş gitmiş dediğin gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun sabır ve güç versin

Çok dikişim var canım ya.. Hem içten hem dıştan kestiler diktiler.. İçeride bir darlık varmış derken çok kesildik ve dikildik .. Güzel duana amin canım benim

Canim ben gunduz icin aldigim besigini egimli kullaniyorum.gece yatagina ise elyaf kare bir yastik koyuyorum belinden yukarisini yatiriyorum.dr boyle yaparsam burnu da tikanmaz dedi.cunku bebegim ilk dogdugunda burnu tikaliydi.reflu icin de cok saglijli bi yontem.reflu yastigi da alabilirsin.
Çok dikişim var canım ya.. Hem içten hem dıştan kestiler diktiler.. İçeride bir darlık varmış derken çok kesildik ve dikildik .. Güzel duana amin canım benim
Canim benim dr da en gu cocugu normal dogursaydun paramparca olurdun dedi.en buyuk korkum da ic dikisti.iyi ki sezaryen olmusum ama inan bunun da ilk bes gunu zor.

Kizlar benim kizim tek mememi emiyor.digerinin ucu yok.gogus ucu ile de emmiyor.elimde surekli pompa var.sag mememi de oyle surekli emmiyor cani isterse emiyor,cok uzuluyorum.saginca sutum geliyor ama emince doymuyor.diger memeyi nasil sevdiricem.pompa ve biberon cok zahmetli.hijyenik olmalar cok onemli.benim durumumda olan var mi.ya da onerisi olan

Kızlar oğlum omzumda ve kucağımda uyuyor yerine bırakınca hemen uyanıyor ne olacak bu böyle.şimdi kucağımda mesela

Kızlar uzun bir aradan snra merhaba 21 Ağustos'da sezeryan spinal oldum bebişim şuan 22 günlük çok şükür iyiyiz ama 2 gündür gaz sancımız felaket ağrı yapıyo Allah herkesin yardımcısı olsun inş

Tek tek yazamadım, iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ben hastanedeyken oğlumu emziremedim. Dolayısıyla mama verdik, şimdi kabız olmuş üç gündür annem kulak çubuğuna zeytinyağı sürerek az da olsa yaptırıyor ama gerisi yok. Mama'dan ötürü olduğunu tahmin ediyorum, emzirmeye çalışıyorum ama henüz yeterince sütüm yok. Daha önce mutlaka konuşulmuştur, önceyi okuma fırsatım yok ne yazık ki tavsiyesi olan var mı acaba? Ağzından zeytinyağı damlattık, sürekli karnına masaj yapıyoruz ama nafile çok ağlıyor yavrucak olmazsa şimdi hastaneye götüreceğiz... Sağolun şimdiden.

Merhaba kizlar bizdede durumlar ayni..gaz.sorunumuz.kusma uyku problemi hepsi devam.ediyr ama sukurler olsunki.melegim sagsalim kucagimda..
yarkinito canim doktor bizede ayni seyi dedi birden bi yukseklik degilde kafa ve ust kismi azicik yuksek olacak meyil yapman yeterlj..hastanedeki kuvezler gibi yani.ben ust kisma carsaf katladim koydum hafif yukseldi .refluden kacalim derken belini agritmayalim.minnoslarin.

efsercim.benim.melegimde o sekilde yataga koydugum gibi cikariyor..doyurduktan sonra hafif dik tut iyice dalinca birak yatagina .cunku hem yedigini kusmaz hem biraz daha pekisince birakirsin uzun uyur..

suniji canim cok gecmis olsun.nazara gelmissin canim.rabbim yardimcin olsun neler atlatmissin oyle.rabbim melegini sana seni melegine bagislamis.dualarim seninle..

kizlar kusma,uyku duzeni ve gaz konusunda.doktorlarinizin goruslerini paylasirsaniz bizde yararlaniriz hepinizi opuyrum..meleklerinize dikkt edin

canım mama veriyosan arkada yazandan çok daha sulu yap ve mamanın içine bir çay kaşığı zeytinyağı damlat..ve çok müdahale etmeden kendinin yapmasını bekle..sulu mama verirsen 2-3 güne kendi yapmaya başlıyor.ama annen yaptırdığında çok katıysa yinede yapamaya bilir..doktora götr onlar yaptırıyor katıysa eğer..ssonrasında sulu mama sayesinde de normal şekline dönüyor..

Yatagının süngerinin altına havlu çarsaf felan katlayıp hafif yükseltiliyo, eğim çok olmamalı, aynı hastane odasında kullanılan yatakların hafif eğimi gibi.

Sağ memeni emerken hiç pozisyon değiştirmeden yerinden kaldırmadan yavas yavas sola kaydır, yani o sağ tarfı emiyo pozisyonunda solu emsin, sağı emdiğini zannediyormuş böylece .anlatabildim mi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…