- 26 Ocak 2014
- 786
- 793
- 323
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #36.361
Kızlar oğlum omzumda ve kucağımda uyuyor yerine bırakınca hemen uyanıyor ne olacak bu böyle.şimdi kucağımda mesela
canım çok geçmiş olsun. Bize dr. Yeni doğduğunda poposu dar olduğu için gliserin fitil vermişti yapamazsa kullanın diye ama lazım olmamıştı. Geçen hafta uç gün falan yapamayınca İki kez kullandım düzenledi sanırım şimdi normale dondu. Günlük yapmaya başladı. (zeytinyağı sulu mama vs.işe yaramamıştı. Son çare fitil verdim alışkanlık yapar diye korkuyorum çünkü)Tek tek yazamadım, iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ben hastanedeyken oğlumu emziremedim. Dolayısıyla mama verdik, şimdi kabız olmuş üç gündür annem kulak çubuğuna zeytinyağı sürerek az da olsa yaptırıyor ama gerisi yok. Mama'dan ötürü olduğunu tahmin ediyorum, emzirmeye çalışıyorum ama henüz yeterince sütüm yok. Daha önce mutlaka konuşulmuştur, önceyi okuma fırsatım yok ne yazık ki tavsiyesi olan var mı acaba? Ağzından zeytinyağı damlattık, sürekli karnına masaj yapıyoruz ama nafile çok ağlıyor yavrucak olmazsa şimdi hastaneye götüreceğiz... Sağolun şimdiden.
Sujini cok cok gecmis olsun.rabbim beterinden saklasin.herkesi evladina bagislasin.sut icin önerim şiddetle dere otu tavsiye ediyorum gercekten sutu artiriyo.humana stilda ayni sekilde ama dere otu daha etkili oldu bende.Tek tek yazamadım, iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ben hastanedeyken oğlumu emziremedim. Dolayısıyla mama verdik, şimdi kabız olmuş üç gündür annem kulak çubuğuna zeytinyağı sürerek az da olsa yaptırıyor ama gerisi yok. Mama'dan ötürü olduğunu tahmin ediyorum, emzirmeye çalışıyorum ama henüz yeterince sütüm yok. Daha önce mutlaka konuşulmuştur, önceyi okuma fırsatım yok ne yazık ki tavsiyesi olan var mı acaba? Ağzından zeytinyağı damlattık, sürekli karnına masaj yapıyoruz ama nafile çok ağlıyor yavrucak olmazsa şimdi hastaneye götüreceğiz... Sağolun şimdiden.
aynı benım oğlan demekkı cogumuz aynı seylerı yasıyoruzaynen bizimde öyle omuzdayken karnı basılıyo ya sanırım gaz ağrısını hafifletiyo yerine koyar koymaz kıvranıp ağlamaya başlıyo ve ıkınmaktan kendini kusturuyo. Ne zaman bitecek bu gazlar merak ediyorum.
Canim sütün tamamen kesilmediyse bence önce biraz emzir sonra mama ver. .Merhaba herkese benim kizim hic durmuyor sürekli gögsümde biktim artik emzirmek istemiyorum diyordum ya, megersem sütüm azalmis. 2 haftada hic kilo almamis. Megersem acmis yavrum, hazir vermek durumundayim, dün aksam verdik icti biraz bugün de icti, ictikten sonra cok güzel uyudu. Günlerdir de uykusuzdu. Gazimiz hala var ama onu da bir sekilde rahatlatmaya calisiyoruz. Daha sakinlesti bebegim, ben de sakinlesince sanirim onu etkiliyor. Daha huzurlu oluyor.
Canim sütün tamamen kesilmediyse bence önce biraz emzir sonra mama ver. .
Günaydın herkese yan yatış yastığı kullanan var mı reflü yastığı farklı birşey mi? Bebeğim yan yatış yastiginda yatmak istemiyor artık gündüz ağlıyor orada alip kanepeye koyunca sırtını dayayıp uyuyor, sanırım artık sıkışıp kalıyor içinde ne yapmalıyım. .
Birde annem geldiğinden beri bebisi sadece emzirdim kusacak diye korkuyorum gazını almıyorum ,poposu pisik oldu canı acıyor diye ben üzüldüm annem yapti ve annem şimdi doktora gitti kaldık başbaşa korkuyorum aslında kv kalırken kendim yapıyordum herşeyi uyku gözümden akiyor bebeğime birşey. Olacak diye uyuyamiyorum..
Biliyorum herkesin cok sıkıntısı var ama lütfen dua edin eşimle aramızi açıyorum haklıyim belki ama onunda elinde birşey yok..ben artık kendi evime gitmek istiyorum. .annemle Avusturya ya gitmek istiyorum ama o da imkansiz.. eşimin ses tonu değişse ağlama geliyor. .sıkıldım bu ruh halinden.
Canım cevabın için çok teşekkürler,Evet canim öyle yapiyorum önce emziriyorum iki gögsü de sonra gögüslerim iyice yumusayinca aptamil veriyorum. Yalniz ben sütümün olmadigini hic anlamamistim. Siz anlayabiliyor musunuz ki? Yani mesela ben saatlerce emziriyordum ve süt gidiyor zannediyordum. Sürekli meme istemesini de emme refleksine baglamistim, ac degil de gazi oldugu icin meme istiyor saniyordum.
Mesela simdi doyunca emzigi aliyor, önceden emzigi kabul etmiyordu cogunlukla, sadece meme ile susuyordu. Hic aklima gelmezdi sütümün olmadigi...
Cünkü bir ara fazla süt ürettigim icin hastahanelik olmustum. Sanirim benim stresimden dolayi sütüm azaldi.
Canim öncelikle merhaba.yazdığın sıkıntılara gelince hepsinin çözümü var sadece burdan ıkuduğum kadarıyla biraz titiz ve hassassın .bu gibi sorunları daha az önemsemeye çalış bence .sorunlarından en önemlisi ki belki oda kısa zamanda çözülür ihş eşinle iletişiminiz bu biraz vozulmaya başlamış .bunun nedenide kv olmanız onların yanındayken birbirinizden uzak durup sevginizi belirtmemeniz sanırım.her nekadar zor zamanlardan geçsekte erkekler bize göre daha güçsüz biz burda da iş bize düşüyor eşinden bekleme sevginizi hatırla ve hatırlat birbirinize özel zamanlar yarat ayıp değil siz daha yeni evlisiniz yıllanmış çiftler gibbi davranmanız tuhaf olur.bebeği kv bırakın yemeçıkın yemekt sorunlardan değil sevginizdn bahsdn.bebek öyle böyle büyür.eşinle ilgilen daha önemlisi kendinle ilgilen gün içinde neyi seviyorsan ona zaman ayır.mutlu olursan mutlu edersin çocuğunu ve eşini.biraz dağınık bi anlatım oldu ama ihş haddim olmayan bişey söylememişimdir.haklını helal et:)Canım cevabın için çok teşekkürler,
Sütüm yetiyor mu yada doyuyor mu diye kilosuna baktiriyorum artıs var benimki bazen beş dk emip uyuyor kalkmiyor kac saat ama kilo aliyor..emerken ağzı süt dolu oluyor bazen yutmayip fişkirtiyor gerçi. .yutkunma sesi oluyor , mesela ilk süt rengi daha su gibi açık renkli, normalde 10 dk sonra yağlı süt geliyor o daha koyu birsey ağzınin kenarlarında oluyor.. sanirim bir ara azaldı sütüm göğüslerim dolmuyordu yani yumuşak kalıyordu şimdi geri sertleşme oldu. .
Diğer mesajın içinde ayrıca teşekkür ederim gazini alıyoruz damla kullanmaya başladık kusma daha azaldı gaz baya bildiğin gürül gürül çıkıyor..
Es konusuna gelince eşyalarimiz mahkemelikti kazandık ama eşyaları almıyorlar 17bin lira kazandık vermiyorlar eğitimi vardı ben bes ay ailesiyle kalmayi kabul ettim şuanda tayin belli olacak ankaraya ee ev yok ben gitmem bir ay Bile olsa artık bana demiyor ki tamam evi tutarız içine ufak tefek koyarız para hallonunca eşyayi alırız. .avukatta evdeki eşyaları bizim icradan satın almamızi söylüyor adamlar almıyor çünkü Adanadski eve kira öpüyoruz yani canım sıkkın bu bes ayda sanki uzaklaştik tahammül kalmadı birbirimize eskisi gibi değiliz
Canim öncelikle merhaba.yazdığın sıkıntılara gelince hepsinin çözümü var sadece burdan ıkuduğum kadarıyla biraz titiz ve hassassın .bu gibi sorunları daha az önemsemeye çalış bence .sorunlarından en önemlisi ki belki oda kısa zamanda çözülür ihş eşinle iletişiminiz bu biraz vozulmaya başlamış .bunun nedenide kv olmanız onların yanındayken birbirinizden uzak durup sevginizi belirtmemeniz sanırım.her nekadar zor zamanlardan geçsekte erkekler bize göre daha güçsüz biz burda da iş bize düşüyor eşinden bekleme sevginizi hatırla ve hatırlat birbirinize özel zamanlar yarat ayıp değil siz daha yeni evlisiniz yıllanmış çiftler gibbi davranmanız tuhaf olur.bebeği kv bırakın yemeçıkın yemekt sorunlardan değil sevginizdn bahsdn.bebek öyle böyle büyür.eşinle ilgilen daha önemlisi kendinle ilgilen gün içinde neyi seviyorsan ona zaman ayır.mutlu olursan mutlu edersin çocuğunu ve eşini.biraz dağınık bi anlatım oldu ama ihş haddim olmayan bişey söylememişimdir.haklını helal et:)
Canim geçmiş olsun nerden anladiniz peki?kızlar cok moralım bozukbenım oğlan dizanteri olmuş kaka tahlılı yaptık orda cıktı bısuru ılac vermıs 35 günlük kuzuma .. kullanmasam olmaz cunku kızım 2 kez olmuştu dizanterı 1 kez de ben oldum ıgrenc bı hsastalık ilaçsız geçmez cok uzgunum.. banyo suyundan oldu sanırım cunku boğazına kaçmıştı geçenlerde..
Canım kolay değil yaşadıkların ihş en kısa zamanda evinize çıkarsınız .başbaşa kaldığınızda hersey daha güzel olucktır eminimCanım yorumun, bakış açın için teşekkürler...kv evinde kalmak gerçekten bizi yıpratti . Ben gerçekten bunaldim,iki yere kira vermesin diye tamam dedim kaldık ama yavaş yavaş birşeyler oldu biz 9 yil çıktık ,tartışmalar oluyordu elbette öncesinde ama böyle değildi o zaman sesi yukselmezdi ben biraz deli dolu olandım şimdi öyle değil .şuanda da uzaktayiz ben annemleyim onun sınavı var gelemiyor,bu eşya meselesi iki gündür var bugünde uzun sürerse diye konuşurken sesini azıcık Yükseltti başkası yapsa dokunmaz cok dokunuyor ağlamaya başladım onada söyledim bes ayda geldiğimiz nokta bu diye .. sanki şuanda tek ortak noktamız bebeğimiz gibi hep ondan konuşuyoruz tabiki böyle olması gerek belki ama Afedersin bizim cinsel hayatımiz nerden baksan 7 ay yok, mesela özledim desin ama o kadar kafa dolu ki hep ikinci planda herşey ..
cnm kakasında sümüksü seyler vardı rengı yeşildi ve kotu kokuyrdu ayrıca karnına dokunduğumda cok ağlıyordu kızım da daha once dızanterı olduğu ıcın anlamam kolay olduCanim geçmiş olsun nerden anladiniz peki?
Canim cok gecmis olsun insallah gecer hemen.yya Bizimkinin de kakasi sivi ve arada yesil oluyo korktum simdi yaa.hala civik olmasi normal mikızlar cok moralım bozukbenım oğlan dizanteri olmuş kaka tahlılı yaptık orda cıktı bısuru ılac vermıs 35 günlük kuzuma .. kullanmasam olmaz cunku kızım 2 kez olmuştu dizanterı 1 kez de ben oldum ıgrenc bı hsastalık ilaçsız geçmez cok uzgunum.. banyo suyundan oldu sanırım cunku boğazına kaçmıştı geçenlerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?