- 18 Temmuz 2013
- 1.059
- 749
- 133
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #36.341
kızlar evinize kendinize bakabiliyor musunuz.banyo bile lüks pijamaları çıkarmıyorum gün boyu ev desen tam bir temizlik yapmak imkansız bir ben mi böyleyim :-(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn sinif ogretmeniyim malesef oyle bir sansim uok heyet rapiru nu deniycem ilk isbenim iznm 1 ekimde bitiyor.ne zaman doğum yapmıştın canım.kırtasiye parasını alacağız.geri ödeme diyenler var ama öyle bir şey yok.bütün yıl raporlu ya da izinli olursan geri ödüyormuşsun.müdürle konuştuk bu yıl 5 gün rapor kullanmışım.40 güne kadar rapor olabiliyor 35 gün daha alabilrsin dedi.ben de 1. dönemi kapatmak istiyorum.kredimiz falan var ama bakalım işin içinden çıkabilirsek.çıkamazsak 15 saat ders alacağım eşit olarak aralıksız 5 güne yayarsa müdür belki de başlarım.3 saat giderim
ben o gaz damlasıni iki gün günde üç kez felan bir tatlı kaşığı kullandım hiç fayda görmedim.şimdi sap simplex aldım çokolmasa da biraz daha iyi gibiKızlar dr reflü olmaması için yatağının altına bir yükseltici koyun dedi. hafif yukarda kalmalıymış başı.yapan var mı herkes düz mü yatırıyor?
bir de nurse harveys kullananlar ne kadar miktar ve kaç kere kullanıyorlar acaba?
ben o gaz damlasıni iki gün günde üç kez felan bir tatlı kaşığı kullandım hiç fayda görmedim.şimdi sap simplex aldım çokolmasa da biraz daha iyi gibiKızlar dr reflü olmaması için yatağının altına bir yükseltici koyun dedi. hafif yukarda kalmalıymış başı.yapan var mı herkes düz mü yatırıyor?
bir de nurse harveys kullananlar ne kadar miktar ve kaç kere kullanıyorlar acaba?
ben biraz fazla titizimdir iki günde bir evi temizleyip siliyorum sadece aşırı eğilmiyorum bence sende yapabilirsin bebeğin başında okadar beklemenin bir anlamı yok telsizimde var bişey olduğunda duyuyorum zaten dünde valla koydum kızımı bebek arabasına giyindim süslendim makyajıma kadar yaptım attım kendimi spkağa her gören şok oldu 13 günde nasıl böyle toparlandın diye buda beni baya motive etti bence insanın psikolojisini düzeltmesi birazda kendi elinde:)kızlar evinize kendinize bakabiliyor musunuz.banyo bile lüks pijamaları çıkarmıyorum gün boyu ev desen tam bir temizlik yapmak imkansız bir ben mi böyleyim :-(
Valla ben de hala pijamalıyım bugün 26. Gün ve ben bi de normal doğum yaptım ama hala dikişlerim düşmedikızlar evinize kendinize bakabiliyor musunuz.banyo bile lüks pijamaları çıkarmıyorum gün boyu ev desen tam bir temizlik yapmak imkansız bir ben mi böyleyim :-(
Maşallah canım sana.. Benim bebeğim çok gazlı uykusuzluk beni perişan etti.. E dikişler de düşmedi hala alttan alttan batıyor.. Allah hepimize yardım etsin..Be
ben biraz fazla titizimdir iki günde bir evi temizleyip siliyorum sadece aşırı eğilmiyorum bence sende yapabilirsin bebeğin başında okadar beklemenin bir anlamı yok telsizimde var bişey olduğunda duyuyorum zaten dünde valla koydum kızımı bebek arabasına giyindim süslendim makyajıma kadar yaptım attım kendimi spkağa her gören şok oldu 13 günde nasıl böyle toparlandın diye buda beni baya motive etti bence insanın psikolojisini düzeltmesi birazda kendi elinde:)
Neden dikişlerin hala düşmedi normalmi bukadar sürmesi ? biraz daha sabır canım en fazla bebeklerin gazı üçüncü ay düzene giriyor uzun zaman dilimi gibi ama bir bakmışız o zamanlar da geçmiş gitmiş dediğin gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun sabır ve güç versinMaşallah canım sana.. Benim bebeğim çok gazlı uykusuzluk beni perişan etti.. E dikişler de düşmedi hala alttan alttan batıyor.. Allah hepimize yardım etsin..
Çok dikişim var canım ya.. Hem içten hem dıştan kestiler diktiler.. İçeride bir darlık varmış derken çok kesildik ve dikildik .. Güzel duana amin canım benimNeden dikişlerin hala düşmedi normalmi bukadar sürmesi ? biraz daha sabır canım en fazla bebeklerin gazı üçüncü ay düzene giriyor uzun zaman dilimi gibi ama bir bakmışız o zamanlar da geçmiş gitmiş dediğin gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun sabır ve güç versin
Canim ben gunduz icin aldigim besigini egimli kullaniyorum.gece yatagina ise elyaf kare bir yastik koyuyorum belinden yukarisini yatiriyorum.dr boyle yaparsam burnu da tikanmaz dedi.cunku bebegim ilk dogdugunda burnu tikaliydi.reflu icin de cok saglijli bi yontem.reflu yastigi da alabilirsin.Kızlar dr reflü olmaması için yatağının altına bir yükseltici koyun dedi. hafif yukarda kalmalıymış başı.yapan var mı herkes düz mü yatırıyor?
Canim benim dr da en gu cocugu normal dogursaydun paramparca olurdun dedi.en buyuk korkum da ic dikisti.iyi ki sezaryen olmusum ama inan bunun da ilk bes gunu zor.Çok dikişim var canım ya.. Hem içten hem dıştan kestiler diktiler.. İçeride bir darlık varmış derken çok kesildik ve dikildik .. Güzel duana amin canım benim
canım mama veriyosan arkada yazandan çok daha sulu yap ve mamanın içine bir çay kaşığı zeytinyağı damlat..ve çok müdahale etmeden kendinin yapmasını bekle..sulu mama verirsen 2-3 güne kendi yapmaya başlıyor.ama annen yaptırdığında çok katıysa yinede yapamaya bilir..doktora götr onlar yaptırıyor katıysa eğer..ssonrasında sulu mama sayesinde de normal şekline dönüyor..Tek tek yazamadım, iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ben hastanedeyken oğlumu emziremedim. Dolayısıyla mama verdik, şimdi kabız olmuş üç gündür annem kulak çubuğuna zeytinyağı sürerek az da olsa yaptırıyor ama gerisi yok. Mama'dan ötürü olduğunu tahmin ediyorum, emzirmeye çalışıyorum ama henüz yeterince sütüm yok. Daha önce mutlaka konuşulmuştur, önceyi okuma fırsatım yok ne yazık ki tavsiyesi olan var mı acaba? Ağzından zeytinyağı damlattık, sürekli karnına masaj yapıyoruz ama nafile çok ağlıyor yavrucak olmazsa şimdi hastaneye götüreceğiz... Sağolun şimdiden.
Kızlar dr reflü olmaması için yatağının altına bir yükseltici koyun dedi. hafif yukarda kalmalıymış başı.yapan var mı herkes düz mü yatırıyor?
Kizlar benim kizim tek mememi emiyor.digerinin ucu yok.gogus ucu ile de emmiyor.elimde surekli pompa var.sag mememi de oyle surekli emmiyor cani isterse emiyor,cok uzuluyorum.saginca sutum geliyor ama emince doymuyor.diger memeyi nasil sevdiricem.pompa ve biberon cok zahmetli.hijyenik olmalar cok onemli.benim durumumda olan var mi.ya da onerisi olan