2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende doğurdum eve geldik bugün:)))) bebişimi 3 kilo tahmin ediyorduk 2.500 olarak doğdu malum 37. haftada almak zorunda kaldık ama yinede 3 kilo olacak diye sevinmiştim...olsun maşallah deyin küveze falan girmedi güzelce eve geldik,:))) darısı başınıza inşallah....
beni sorarsanız sezeryanda öyle çok kolay değilmiş baş ağrısı ya da gaz sancısı hiç olmadı ama ameliyat yeri kesik ağrısı oldu tabi...yatarken iyide kalk yürü dediklrinde iki gündür kambur kambur yürüdüm acıdı bugün biraz daha iyiyim...eğer yanınızda gerçekten destek olacak birisi varsa sezeryan olun derim çünkü kendinizle bile ilgelenemeyeceksiniz bir süre bebekle hiç ilgilenilmiyor zaten...
kızlar bide süt yok hiç bakalım ne yapacağım doğuran arkadaşlar yardım edin sizde durumlar nasıl nasıl geldi süt kaç günde geldi???? bebek boş boş emiyor içim acıyor ona ya(( hastanede ara ara mama verdiler doktor evde sadece 2 kere ver dedi ne yapacağım bilmiyorum minik bebeklerde sık sık beslenmesi lazım bense bayağı aç bırakmış olacağım çocuğu( ağlayacak içim parçalanacak(
birde doktor bir damla yazdı mamma milkmaker diye süt artırıcı damlaymış bunu kullanacağım...

Kizlar

benım 4. gun gelmeye basladı ama hep emzırdım..tabıı ac tutmdım cocugu mama verdım yıne emzırdım..sagdım süt gelsın dıye..sürekli su komposto ıctım..humana still tea cayının yararını gördum sıcak suyu göğüslerime tuttum hergun..yavas yavas geldı..hala yetıyorm bılmıyorum ama bebegım mama vermıyorum oda aglamıyor demekkı doyuyor.bende korkmustum gelmeyecek dıye ki normal dogum yapmıstım..hala süt ıcın bu dedıklerımın hepsını yapıyorum..tahın helvası beyaz üzüm ye..

Kızlar hani 40indan sonra eşlerle birşeyler olabilir ya aklıma şey geldi bu sütler damlayip duruyor cok komik bir durum olur. . Benim.canim buna sıkiliyor sanki hiç eski hayatim olmayacak gibi vall bir sene olacak kocami özledim ama.sut akacak i
Kötü olacak

aynen ya benim ki de gazdan dolayı kusuyor bizde kahroluyoruz eşimle 2 gündür özellikle.. ne kadar benziyor bebeklerimiz.. bu sıkıntıları akşam oluyor bizimkinin sizinde öylemi? bir dde bu konuyuda görüştünüz mü dr.la ?

keşke bulsak bi çözüm yolu yaa ALLAH şifa versin bir an önce ne çekiyoruz şu gazdan (

aslında benim sütüm var ama oğlum çok ememiyor, doyuyor ve meme boşalmıyor. bende bu makinalrdan alsammı kiralasammı? 1 ay için değer mi karar veremiyorum? sütüm azalırsa da çok üzülürüm

Merhaba ; belki beni merak edeniniz olmuştur. Doğum yaptıktan 5 gün sonra karnımda şiddetli bir ağrı ve sürekli tekrarlayan ateşim çıktı. İlk başta gaz sancısı sandığımdan evde kendim geçirmeye çalıştım. Hatta buradaki yakın bir hastaneye gittik ama doktor ağrının rahim yerleşmesi yüzünden olduğunu söyledi sadece... Eve geri geldik ama benim ağrılarım dayanılmaz bir hal aldı. Eşim beni doğum yaptığım hastanenin aciline götürdü ve acı ve çile dolu günlerimde başlamış oldu...

Yeni doğum yaptığımdan ötürü kadın doğum kliniğine yatırıldım. Doktorlar gelip gidiyor, röntgenler tomogrofiler çekiliyor ama sadece gaz sancısı açıklanabiliyor, ateşin nedeni bilinmiyor. Zavallı yavrum benimle beraber hastane de, annemle beraber... Hesapta emzireceğim ama o kadar çok acı çekiyorum, ateşim o kadar yükseliyor ki faydadan çok zararım var yavruma biliyorum.

Yatağa yatmam kalkmam mümkün değil, dayanılmaz acılar çekiyorum yatarken ve de kalkarken... Bir haftayı koltukta oturarak hiç uyumadan tamamladım... Bir hafta sonunda genel cerrahi bölümünün profesörü tatilden dönmüş beni de vizite gelmişti. Halimi görür görmez "acil ameliyathaneyi hazırlayın" diye emir verdi yanındakilere... 15 dakika içerisinde ameliyathanedeydim... Korkmaya fırsatım bile olmadı. Anneme "oğlum sana emanet anne" demişim. Hatırlamıyorum. Ameliyat masasına yatar yatmaz anestezi uzmanı "sana daha fazla acı çektirmeyelim" deyip uyuttu beni...

Kadın doğumcular, cerrahlar eşim diyor 15 kişiden fazla doktor vardı içeride... Gözlerimi açtığımda yoğun bakımdaydım. Ameliyata giren doktorlardan biri yanımdaydı. "Ne olmuş?" dedim. Ne olmamış ki dedi. İlk defa böyle birşey gördük yeni doğum yapmış bir kadında dediler. Bağırsaktaki tıkanıklık hariç, benim hain işe yaramaz apandist rahmin arkasına saklanıp patlamış. Hangi doktor yanıma gelse bu hayattaki ikinci şansın iyi değerlendir yada ölümden döndün dedi...

Yoğun bakımda 3 gün kaldım. Sonrasında sağolsunlar beni tek başıma bir odaya aldılar. Doktorların biri gitti biri geldi. Dünden beri evdeyim. Ayna da dikişlerime bakıyorum. Göğsümün hemen altından sezaryan dikişinin olduğu yere kadar mavi dikişlerim var. Karnıyarık gibiyim diyorum. Oğlumu gene kucağıma alıp emziremiyorum, zaten hastane de olduğum süre zarfında mama yedi çocukcağız. Genede memeden süt emmeye çalışıyor sağolsun, gıdım gıdım da olsa geliyor birşeyler. Buna da şükür diyorum. Allah başka acı yaşatmasın. Ömrümün en güzel günleri böyle acı bir tecrübe ile geçmiş oldu. Halen acı çekiyorum tabii. Tam olarak toparlanman uzun sürer dedi doktor. Ama üç ay sonunda normal hayatına yakın yere gelirsin dedi. Oğlum uyurken bende uyuyorum, annem yanımda hem benimle, hem evle hem oğlumla ilgileniyor sağolsun. Hakkını asla ödeyemem...

Aklınıza gelirse benim içinde bir dua okur musunuz kızlar? Biran önce hem fiziksel hem psikolojik olan bu yaramdan kurtulmam için. Hepinizden Allah razı olsun. Kendinize dikkat edin. Allah sağlıklı ömürler versin her birinize...

Canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin çok üzüldüm içim acıdı okudukça inan Allahım seni eşine bebeğine bağışlamış ama çok şükür atlatmışın inş bir an öncede toparlarsın Allah beterinden saklasın bizim yaşadıklarımız seninkinin yanında neki kndimi kötüde hissettim inan çok güçlüsün maşallah sana

Canim inan cik uzuldum.rabbim sifa versin.buyuk talihsizlik olmus verilmis sadakan varmis.annenden de allaah razi olsun senle ilgileniyor ne kadar guzel.duaalrim seninle ve minik kuzunla.

çok geçmiş olsun.Allah seni bebeğine bağışlamış.bebeğinle sana bundan sonra uzuuunn sağlıklı mutlu ömür versin

cnm ne kadar uzuldum anlatamam senı az cok tanıyorum burdan aylardır dertlerımızı sıkıntılarımızı paylaşıyoruz aklıma gelıyordun ama bebişle ilgilendigını düşünüyordum cook gecmıs olsun tez zamanda ıyılesırsın umarım.. cnm yaa... bebişinle ii olursun inş

kızlar arada birkaç günde bir kızım huysuzlanıyor ağlıyor memede kalmak istiyor sıkınıyor falan klasik şeyler ama onun dışında genelde emip uyuyor.bugün mesela hep böyle geçti emdi uyudu.çok uyuyor yani.korkuyorum dr olabilir dedi ama benşm gibi olan varsa lütfen cevap yazsın.genelde herkes gazdan uykusuzluktan şikayetçi bizim gibi olan varsa lütfen yazsın

sujini geçmiş olsun ALLAH şifa versin çok üzüldüm.. ama oğlunun hala emiyor olmasına sevindim..
ALLAH yardımcın olsun canım..

benim oğlumun karnı şiş oluyor canım. ne dedi peki dr.?
Canım pişik olmuştu götürdüm karnını görünce doktor başka bir sıkıntısı yok mu dedi gaz ve ikinmayi dedim karnı çok sis gergin dedi, damla verd.benim bebeğim ilk zamandan beri kusuyor birden hızlı çekiyor gazı dolduruyor içine , Yenidoğan doktoru olabilir fazlasını kusabilir dedi bazi bebekler kusar gazdan dolayi dedi. . Reflüden bahsetti.
Dün gittiğim dr. Reflü dedi şurup verdi ama almadım. Reflü olduğunu düşünmüyorum damlayi alalı kusmadi..Pazartesi aylık kontrolu var başka doktora götürecem bakalım o ne diyecek. .evimizde değiliz şuanda istediğim doktoru bulamadım.
Eczacı şurup için ac karnına alınırsa kusmayi engeller dedi

Canım ya benim sipa doğdu uyuyor uyuyor zorla uyandırıyorduk şimdi kendi açıkinca uyanıyor, ama uyuyor genelde ve uykudan bazen 5dk emip ayikmiyor kilo. Alımı iyi 26 günlük toplam kilo 1150 gr. Olur diyorlar uyumadigi zaman gazdan ağlıyor

Son düzenleme:
Canım allah oğluna bağışlamis çok geçmiş olsun cok cok geçmiş olsun
Allah şifa versin
Is

Canım allah oğluna bağışlamis çok geçmiş olsun cok cok geçmiş olsun
Allah şifa versin
Is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…