Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

kızlar bu sevgili kayınvalidemin aldığı inci set aslında sözde takılcaktı ama daha önce hediye vermeyi uygun gördü...
Daha hiç takmadım ama yavrulamaya başladı nasıl düzelcek:44:

kızlar yanlızca 2 tl ye söz nişan kına gecesi vs özel günleriniz için butik kurabiye yapıorum şık kutusunda her biri ayrı ayrı süslenmiş şekilde özelden mesaj atabilirisniz

Küpe haricinde hoşmuş canım güzel günlerde takın
Evet canım yawruluyolarmış karanlıkta pamukların içine koyun gibi bişi duymuştum :44: öyle kalcak heralde bilgim yok sen yawrulu istemiosun sanırım :44:

bu yavrulama işi biraz fazla oldu sanırım canım benimki de dolapta duruyordu acaba güneş gören bi yerde dursa yavrulamaz mı:44:

bu yavrulama işi biraz fazla oldu sanırım canım benimki de dolapta duruyordu acaba güneş gören bi yerde dursa yavrulamaz mı:44:

Hiç bilmiyorum canım ama araştrdığıma göre gerçek inciler yaşarmış ve böyle çoğalırmış ben kuzenmde görmüştüm onunkisi küçüktü ve o kadar çok yawrulamştı ki modeli çok güzel olmuştu

Yavruluyorlar mı
İlk kez duydum ay şoka girdim.
Nasıl oluyor peki?
Setini güle güle kullan canım.

o zaman karanlıkta bekletmeye devam mı ediyim bakalım sonuç ne olucak:44:

Yavruluyorlar mı
İlk kez duydum ay şoka girdim.
Nasıl oluyor peki?
Setini güle güle kullan canım.

çok teşekkür ederim canım gerçek incilerin taşları tam yuvarlak olmazmış birde çoğalırlarmış benim setimde 1 hafta filan oldu işte dolabı toplarken bir çıkardım taşlar bi garipleşmiş daha minik taşlar olmuş filan şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…