Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Benim kismetse yazin olucak daha tarih belli degil ama cok kararsizim napicam bilmiyorum

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

aılenle konusup butce belırlemesı yaptıysan ve ev mı dısardamı ona karar verdıysen zaten ıslerın kolaylasır:))) sonrası daha kolay
wallaha sormak ıstedgın falan bısıler olursa yardımcı olmaya calısırım canım

Hic konusmadim bile :) ama soracagimdan emin olabilirsin sen bana detayli anlatirsin artikk

Hic konusmadim bile :) ama soracagimdan emin olabilirsin sen bana detayli anlatirsin artikk

aılenle konustukdan sonra zaten rahatlar kafan yanı bende oyle oldu en azından adet gelenek gorenek falan bılmem ben annemlerle konusunca aklımda ısteyıp ıstemedıklerımı belırledım ama tabı butun herseyın planlaması bende oldugu ıcın karar verıcek olan ben oldugum ıcın ıslerın zorlugunu ben yasıyorum tatlı yorgunluklar dıyelım ayrıca herzaman yardımcı olmaya calısırım :))

:)) tamam sen yap sonra bana anlat bende nisani evdemi yapsam diye dusunuyorum bskalimmm

Hosgeldin :) kimsin kimlerdensin naapar ne edersin

gel şekerimmmm......

Kızlar Alanyada yaşıyorummm benn Muhasebeciyim 89 doğumluyum. 3 yıldır deli gibi sevdiğim bi adam var Allah nasip ederse haziranda okulumuz bitiyor yaz sonu nişan düşünüyoruz Bi aksilik olursa okulumuz uzarsa (inşallah olmaz amin) 2015 e kalıcak

Siz kimlerdenseniz kızlarAllah bu güzel ve heycanlı günleri hepimiize yaşamayı nasip etsin inşallahh

amin canımmm ama benim önce aday bulmam lazım çok mu çirkinim ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…