- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- 118
- Konu Sahibi balbocegi35
Kaç yaşındasın bakim ? naparsın ne edersin anlat
27 yaşındayım bekarım evden işe iş den eve olduğum için yanlızım evlenmek istiyorummmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç yaşındasın bakim ? naparsın ne edersin anlat
27 yaşındayım bekarım evden işe iş den eve olduğum için yanlızım evlenmek istiyorummmmmmm
Canım herşeyin bir zamanı vardır elbet doğru zamanda o seni bulacaktır yada sen onu .
Yok mu aracı falan mesela ? Aile büyükleri tanıştırıp , tanıyıpda olabilir modern görücü usulü yani
Kızlar beyaz eşyalarımızı alacağız, arçelik ve beko düşünüyoruz. Biz arçelik, teyzem beko kullanıyor bizde memnunuz teyzem de memnun ama yine de kafam karıştı fikirleriniz nelerdir beko ile ilgili özellikle, biliyorsunuz arçelikle aynı, hatta fiyatı bile sadece birinde arçelik birinde beko yazıyor.. :26:
Kızlar beyaz eşyalarımızı alacağız, arçelik ve beko düşünüyoruz. Biz arçelik, teyzem beko kullanıyor bizde memnunuz teyzem de memnun ama yine de kafam karıştı fikirleriniz nelerdir beko ile ilgili özellikle, biliyorsunuz arçelikle aynı, hatta fiyatı bile sadece birinde arçelik birinde beko yazıyor.. :26:
Oyy kuzummm burcun ne senin :)
Ha kizlar bu arada meltem ben
Isimlerinizi dokulun yahu
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
balık burcuyum adım eda
Istanbulda olanlarla aktivite yapalim :)
Maalesef izm.deyim burda olaydın yapardık
Tuh ya :)
Bende yay burcuyummm
Benimde KOÇ hey gidi hey
Ates grubu toplanmisizzzz :)
evet . Çok kaynamaya başladı burası
selam kızlar hazıranda ısteme nısan bı arada evde bı organızasyon olucak :)) mustakbel nısanlımın ıs durumu yuzunden mayıs sonunda gunu netlestrcez ama hazırlıklar tam gaz devam bu yolda olan herkesın Allah yardımcısı olsun bu ısler zormusss cok zorrr
Hayirli olsun canim :) Allah tamamina erdirsin :) zor isler ben daha hazirlik vs yapmadim hic
Amın canımmm hepımızınkını :)) yaw en zoru karar vermek zaten - hedıyelıktı-elbıseydı-yemek monusu-kımler gelcek- nasıl davet olucak - ev nasıl suslencek falan falannn sonrası kolay ıyıkı bohca ıstemedım dıyorum
senın ne zaman canım varmı bellı bısey