• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kızlar Alanyada yaşıyorummm benn :27: Muhasebeciyim :32: 89 doğumluyum. 3 yıldır deli gibi sevdiğim bi adam var :9::31: Allah nasip ederse haziranda okulumuz bitiyor yaz sonu nişan düşünüyoruz :32::32: Bi aksilik olursa okulumuz uzarsa (inşallah olmaz amin) 2015 e kalıcak :31::31:

Siz kimlerdenseniz kızlar:21:Allah bu güzel ve heycanlı günleri hepimiize yaşamayı nasip etsin inşallahh :31: :31:

Aminnnnn :))

Ben istanbuldayim 89luyum calismiyorum meltem adim :) bizimde Allah kismet ederse yaz sonu gibi dusunuyoruz bakalimmm

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Ehehehe :)) cok yerim ben haberin varmi seninnn eminmisin

amannnn olsun korkmam öyle yemekten içmekten sağlık olsun :) olmadı sen bulaşıkları yıkarsın bende durlarım :52:

amannnn olsun korkmam öyle yemekten içmekten sağlık olsun :) olmadı sen bulaşıkları yıkarsın bende durlarım :52:

Tamam bak bu olurrr belki begenip ise alirlar :) eve yakin isimiz olurrrr

Tamam bak bu olurrr belki begenip ise alirlar :) eve yakin isimiz olurrrr

Ehehehe :)) cok yerim ben haberin varmi seninnn eminmisin

Benide Götürünnn Benideeeeeee :43::41::17:

tımam uçakla geliyom otobüsle sabredemem :52: Bi kere gelmiştim istanbula hayran kaldım resmen

Cok kalaba ya istanbul ben daraliyorum artik.
Guzel sehir ama bilemedim sen gel gel tamam havaaalinindan alicam seni :))

:37: ben burda onu beklerken o ne halt ediyorsa anlatacakkkk:27: şapla yemeden tabiii :52:

Sen merak etme gelsin gaziosmanpasa cocuguyuz biz ya anlat ya dua et deriz :) ehehheh sonra anlatir begenirsen aliriz :p

Back