• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Şimdi işyerindeyim ben bitirmiş bi şekilde atayım fotoğrafı size. Yüzük yükseltisinin tam ortasına isim yazdırtmayıda düşünüyorum bakalım güzel olacakk mı :32:

Tamam bekliyorum bende nisanimda yaparim :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Dimi yaa, bencede ev olmalı bulunur bir şekilde yer, ama isteme ve nişanı 1-2 gün arayla yapalım diyorum. Çünkü teyzemin kuzeni, halamın gelini vs. düğün konuşulursa herkes duymasına gerek yok diye düşündüm.. :44:

Bende 6 arayla düşünüodum pazardab pazara söz nişan diye ama canım şöyle bişi var herkesi çağırcan toplucaksın 1gün sonra yine toplucaksın 2si de ev olacağı için biraz garip geldi bana iptal ettim 1ay koyduk araya . İsteme söz mayıs , nişan haziranda herkes dağılırkende arkadaşlarla eğlenceye gdicez kardşler kuzenler falan :32:

Dimi yaa, bencede ev olmalı bulunur bir şekilde yer, ama isteme ve nişanı 1-2 gün arayla yapalım diyorum. Çünkü teyzemin kuzeni, halamın gelini vs. düğün konuşulursa herkes duymasına gerek yok diye düşündüm.. :44:

canımm 12 günn müü..:31:süpermişş:16:hayırlısıyla inşallahh:69:

Düğünü de sizde onlara tepsi götürdüğünüz zaman konuşsunlar seninkine tembih et duymalaraını istemiom aile içinde konuşalm falan de canım

Tamam bekliyorum bende nisanimda yaparim :)

Tamam canım el emeğimi paylaşmayı bende çok isterim makasımıda kendim süslüycem akşama biterse çeker gönderirim inşallah :78:

Tamam canım el emeğimi paylaşmayı bende çok isterim makasımıda kendim süslüycem akşama biterse çeker gönderirim inşallah :78:

Ben pek becerikli degilim :) netten arastiriyorum ama karar vermiyorum kii

Kemeraltında incili taşlı ortası aynalı tepsiler var ben çok beğendim inşallh bnde onlardan alıcam yüzük yükseltisi de bitmek üzere. Söz mendili yapıcam ama herkese değil sadece kayınvalideciğime vericem . Söz mendili içinde taşlı incili ahşap kutu yapıyorum onun içine koyup vermeyi düşünüyorum :51:

Wooow harika, ben el becerime güvenmiyorum canım, herkesin birşeye yatkınlığı olur ya, resim ve el becerisinde sıfırım, şiir, kompozisyon konusunda da usta. Bende şiir mi yazsam ne yapsam..
:52::1:

Aynen veya nişandan sonra bi gün oturmaya gelirler bu malum konuları konuşmaya.. :31:

Ya bu dugun dernek islerini pek bilmiyorum :) siz anlatin banaaaa lutfenn ne yapilir falan fistan

Bende nisani evde aile arasinda yapmak istiyorum olmaz mi evde ???

Bence olur, ama tabii sülalen kalabalıksa zor olur sadece, yine de ev ortamını salona tercih ediyorum sıcak, sempatik bir ortam olduğundan dolayı.. :31:

Son düzenleme:
Bence olur, ama tabii sülalen kalabalıksa zor olur sadece, yine de ev ortamını salona tercih ediyorum sıcak, sempatik bir ortam olduğundan dolayı.. :31:

1 yil nisanli kalicaz askere gidicek aslinda eglencede yapmak istiyorum ama bilemedim cok kararsizim.
Bide nisanimda degisik bisi yapmak istiyorum hediye olarak

canımm 12 günn müü..:31:süpermişş:16:hayırlısıyla inşallahh:69:

Şuan öyle, ama artabilir yani.. :1:
Bende 6 arayla düşünüodum pazardab pazara söz nişan diye ama canım şöyle bişi var herkesi çağırcan toplucaksın 1gün sonra yine toplucaksın 2si de ev olacağı için biraz garip geldi bana iptal ettim 1ay koyduk araya . İsteme söz mayıs , nişan haziranda herkes dağılırkende arkadaşlarla eğlenceye gdicez kardşler kuzenler falan :32:

Canım babasının o kadar zamanı olmaz maalesef, 1 ay arayla ev ortamında yapılacak nişan için 12 saatlik yoldan gelmesi de eziyet olur. Biz dedik isteme anı özel bir an olduğundan sadece teyzelerim, eniştelerim bir kaç arkadaş ve halalarım olacaksa olsun, nişan da ise biraz daha kalabalık bir grup, yani diğer akrabalar hala, dayı kızı bu arada benim değil annemin, şimdi düşününce bende onların kızlarını görmedim istenirken, onlar benim neden şahit olsun ki özel bir an bu bence, sırf teyzemin kuzeni diye o heyecan da bir sürü yüzle uğraşmak istemiyorum.. :50:

1 yil nisanli kalicaz askere gidicek aslinda eglencede yapmak istiyorum ama bilemedim cok kararsizim.
Bide nisanimda degisik bisi yapmak istiyorum hediye olarak

Google nişan da, söz de dağıtılacak hediyeler diye yaz canım çok değişik şeyler yapan siteler çıkıyor. :31:

Back