• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Ya bu dugun dernek islerini pek bilmiyorum :) siz anlatin banaaaa lutfenn ne yapilir falan fistan

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Sen sor biz de bildiklerimiz doğrultusunda fikir verelim canım, her yörenin adeti farklı oluyor. :6:

Son düzenleme:
Ben pek becerikli degilim :) netten arastiriyorum ama karar vermiyorum kii

Bende çok becerikli değilim ama titiz çalışırım takıntım vardı yapıyorsam güzel olacak gibi :27:

Wooow harika, ben el becerime güvenmiyorum canım, herkesin birşeye yatkınlığı olur ya, resim ve el becerisinde sıfırım, şiir, kompozisyon konusunda da usta. Bende şiir mi yazsam ne yapsam..
:52::1:

Düğün davetiyelerine uygun özlü sözlü şiirler falan fena olmaz hani :1::1::1:

Aynen veya nişandan sonra bi gün oturmaya gelirler bu malum konuları konuşmaya.. :31:

Aynen 1-2 gün içinde ikisinide oldu bittiye getirme bence şöyle tatlı talı tadını ala ala yap hem senin içinde zor olur koşuşturmaca olur düğün yapıo gibi :23:
heyecanladım bak şimdi 20gün kaldı :16:

1 yil nisanli kalicaz askere gidicek aslinda eglencede yapmak istiyorum ama bilemedim cok kararsizim.
Bide nisanimda degisik bisi yapmak istiyorum hediye olarak

Nişanı yap evde sonrasında eğlenceye git biz öyle düşündük akılda kalıcı olsun eğlence olmadı demeyelim dedik.:32:

Şuan öyle, ama artabilir yani.. :1:

Canım babasının o kadar zamanı olmaz maalesef, 1 ay arayla ev ortamında yapılacak nişan için 12 saatlik yoldan gelmesi de eziyet olur. Biz dedik isteme anı özel bir an olduğundan sadece teyzelerim, eniştelerim bir kaç arkadaş ve halalarım olacaksa olsun, nişan da ise biraz daha kalabalık bir grup, yani diğer akrabalar hala, dayı kızı bu arada benim değil annemin, şimdi düşününce bende onların kızlarını görmedim istenirken, onlar benim neden şahit olsun ki özel bir an bu bence, sırf teyzemin kuzeni diye o heyecan da bir sürü yüzle uğraşmak istemiyorum.. :50:

Anladım canım yol mesafesi varsa tabii o başka :23:

Nişanı yap evde sonrasında eğlenceye git biz öyle düşündük akılda kalıcı olsun eğlence olmadı demeyelim dedik.:32:

Ben evde yapalim dedim annem evde nisan olmaz dedi bide nisanli kalicaz askerden gelene kadar cafe tarzi bi yerde yapsam mi dusunuyorum ama hala kararsizim

Yapta bakalimmm :) merak etttim bende baskasina yaptiricam artik

Tamam canım yapim ben atarım buraya foto maaliyeti çok yüksek değil zor bişi de değil zaten beğenirsen yapar gönderirim hiç problem değil canım :27:

Tamam canım yapim ben atarım buraya foto maaliyeti çok yüksek değil zor bişi de değil zaten beğenirsen yapar gönderirim hiç problem değil canım :27:

Aaaa :) cok saoll yaaa bakalim bi yapabilirsem bende yaparimm

Ben evde yapalim dedim annem evde nisan olmaz dedi bide nisanli kalicaz askerden gelene kadar cafe tarzi bi yerde yapsam mi dusunuyorum ama hala kararsizim

Nişanı ben biraz masraf olarak görüyorum annem kapının önünde yapalım dedi, biz istemedik bunun davetiyesi osu busu var bir sürü masraf hem kapı önüde istmiodum olursa güzel yer olsun diye düşünüorum ama nişan için değmez dedim bunun kına gecesi düğünü var dedim . Evde olsun yüzük takarız pastamızı keseriz ama müzik eşliğinde müzikte ravi incigöz şeker olucak onu da düşündüm :21: hediyelikleri dağıtırım , herkes yiyip içip dağılmaya başladığında arkdş kuzen kardeşler toplanıp eğlenmeye gidicez göbek atmalı bi yere düğün gibi oluomş aynı :52:

Nişanı ben biraz masraf olarak görüyorum annem kapının önünde yapalım dedi, biz istemedik bunun davetiyesi osu busu var bir sürü masraf hem kapı önüde istmiodum olursa güzel yer olsun diye düşünüorum ama nişan için değmez dedim bunun kına gecesi düğünü var dedim . Evde olsun yüzük takarız pastamızı keseriz ama müzik eşliğinde müzikte ravi incigöz şeker olucak onu da düşündüm :21: hediyelikleri dağıtırım , herkes yiyip içip dağılmaya başladığında arkdş kuzen kardeşler toplanıp eğlenmeye gidicez göbek atmalı bi yere düğün gibi oluomş aynı :52:

Sen yapta detaylari bana anlat bende yapim bana daha cok varrr tee yaz sonuu

Back