• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

tımam uçakla geliyom otobüsle sabredemem :52: Bi kere gelmiştim istanbula hayran kaldım resmen

Cok kalaba ya istanbul ben daraliyorum artik.
Guzel sehir ama bilemedim sen gel gel tamam havaaalinindan alicam seni :))

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

:9::9: tmm anlaştık ozman :9: Gezmesi tatil yapması süperde tabi orda yaşamak nasıldır bilemicem gerçekten tıklım tıklım heryer :53:

Sen merak etme gelsin gaziosmanpasa cocuguyuz biz ya anlat ya dua et deriz :) ehehheh sonra anlatir begenirsen aliriz :p

Aynen ya bizim ya kara topğragınnnn :27::51:

Sen merak etme gelsin gaziosmanpasa cocuguyuz biz ya anlat ya dua et deriz :) ehehheh sonra anlatir begenirsen aliriz :p

aklıma ne geldi bak ben beğeneyim sonra deriz ya tamam dersin yada dua edersin diyee :):52:

aklıma ne geldi bak ben beğeneyim sonra deriz ya tamam dersin yada dua edersin diyee :):52:

:9::9: tmm anlaştık ozman :9: Gezmesi tatil yapması süperde tabi orda yaşamak nasıldır bilemicem gerçekten tıklım tıklım heryer :53:

Aynen ya bizim ya kara topğragınnnn :27::51:

Oyle deriz o zaman :)

Varmi begendigin biri ( kendimi mafya uyesi gibi hissettim he :)

Oyle deriz o zaman :)

Varmi begendigin biri ( kendimi mafya uyesi gibi hissettim he :)

$indir.jpeg beğenirmi dersin :52:

Yasanmazzzz aslaaa her tur insan var yabanci ulkeye gitmeyede gerek yok sehri kirletiyorlar sogudum inann

Haklısın canım bizim burda bile binbir çeşit insan var orası nasıldır kimbilir :30:

Back