- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #1.101
Güzel gerçekten canımm bigünümü aileme ayırıyorum iki zyeğenlerim var 10 aylık onlarla vakit geçiriyorum flan bi günümüde kendime arkadaşlarıma ayırıyorumBurdan çıktıktan sonra cmt çalışırsam çok zorlancam eminim
Aynen mutluhatun yaa
Ben bide yedek olarak gelin babeti alıcam . Ayağım ağrır flan tedbirli olmalıyım oynamamı hiç bişy engellememeli
Oyyyy ikiz mi hemde 10 aylık aman allahıııımmmmm tam ısırmalık sevmelik.
Bende orada olmalıydım yaaa popolarını ısırır ısırır ağlatırdım hehe
Annesi görmeden çaktırmadan öper öper dururdum oy oy
önü açıklar beni rahatsız ediyo :26: parmaklarım öne gittiği içinnAaa yok bebeğim beyaz olur.
Önü açık platformlular çok rahat.
Yeğenimin sünnetinde çok aşırı topuklu giymiştim ama kaç saat boyunca oynamama rağmen hiç canımı yakmadı.
O yüzden önü açık platform alacağım.
Ben bide yedek olarak gelin babeti alıcam . Ayağım ağrır flan tedbirli olmalıyım oynamamı hiç bişy engellememeli
Gel bebeğim ben bol bol ısırıyorumm bitirim ikili tam ikiside
önü açıklar beni rahatsız ediyo :26: parmaklarım öne gittiği içinn
bende ekstra ayakkabı alıcam yanıma.babet değilde beyaz kalın dolgu topuk
Ay aynen ya
Benim halamın çirkef bi gelini vardı halam hiç onu istemiyrdu evlendi ya düğününde hareketli bi şarkı çalıyordu o hem oynuyordu hemde halama çatla işareti yapıyordu eliyle ..
Herkes böyle kalakalmıştı
Halam aynen böyle; Anaamm ben neydem garıya bak benee neydiyyy tübeee diyip duruyordu
Uyuz olurum o kadına valla ya ne kadar istenmemişte olsan o hareket ne? Zaten saygısızlığın yüzünden kadın seni istemedi
Ay yok artıkkk saygısız utanmamışta
Benim oturuyor kuzum öne gitmiyor. O yüzden rahat oluyor bana
Aynen ya hiç utanmaz halama kaç kere milletin yanında bağırdı.
Bunlar 2 düğün yaptılar biri İstanbul diğeri Bursa.
Bursada ki halamalr o tarafta olduğu için yapıldı ve istanbuldakinin 10 katı daha güzel oldu.
Ay bi görsen Bursadakinde yerinden kalkmadı suratı 5 karış.
Maymuşş ya
Şimdi bi çocuğu oldu torununu halama göstermiyor halam ağlayıp duruyor torun hasretinden. Zaten yaşlı başlı kadın ve hasta ya
Ama o kadına birşey diyemezsin çünkü zaten aileside çirkef, ama sen asıl kendi oğluna kız hala diyoruz ama evlat ya laf kondurmuyor
inş. rahat ayakkabılar buluruz oynarken zorlanmayız zira deli gibi oynıcaz o gün
inş. rahat ayakkabılar buluruz oynarken zorlanmayız zira deli gibi oynıcaz o gün
Neleri var kuzum ya eden bulur elbet ben buna inanıyorum
Aynen ya evde kalıp yıllar sonra koca bulan hatunların sevinci gibi çılgınca dans edeceğim
Yalnız bizim ki beni öyle görünce vazgeçiyormuş, oldu iyi günler diyip kaçıyorrmuş
Aynennnn varyaaa kimse tutamaz beni ogünn
ahahaha
senin ki nasıl biri oynak değil mi?
bakma ben deli gibi oynıcam diyorum da elaleminkinde çıkıp çıkıp oynamam öyle. çok yakınım olması lazım ki ancaa. sırf kendi düğünüm diye ve 11 yıldır bekliyoruz diye oynayacağım
Benim ki Kütüğümsü biraz
Polis ya biraz ağır abi. Bide Yunus ya havasında da geçilmiyor.
Dersin ki FBI Ajanı.
Ama ben çok şebeklikler yaparım hiç kızmaz ağır ağır güler sadece
ahahaha
senin ki nasıl biri oynak değil mi?
bakma ben deli gibi oynıcam diyorum da elaleminkinde çıkıp çıkıp oynamam öyle. çok yakınım olması lazım ki ancaa. sırf kendi düğünüm diye ve 11 yıldır bekliyoruz diye oynayacağım
Yıllardır bugünü beklemişiz biz döktürmeyelim de kim döktürsün dimiiiii, yapıştıııııııırrrr
Anam yunus mu. onların ayrı bi havası var zaten
Evet bebeğim bu Eylül' de 11 yıl olcak11 yılmııı
Evet ya şimdi hakkını yemeyeyimde yakışıklıdır benim sevgilimde
Kafam kadar kasları var iri yarıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?