Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

bakınıp duruyorum tatlım sofra sunumlarına filan bakıyorum sen napıyosun :)
bende söz için ne yapsam diye düşünüp duruorum:) türk kahvesi koyacam mini kavanozları sipariş verdim :) astıklarıda napsam diye düşünüyorum hala dün az kalsın dikiş makinası alıyodum

bende söz için ne yapsam diye düşünüp duruorum:) türk kahvesi koyacam mini kavanozları sipariş verdim :) astıklarıda napsam diye düşünüyorum hala dün az kalsın dikiş makinası alıyodum

dur kız daha çeyiz alcaksın dikiş makinesi bi kenarda kalsın
eminönündeki dükkanların internet siteleride oluyodu sanırım acaba onları bulsak öyle mi sipariş versen daha uygun olur heralde:)

dur kız daha çeyiz alcaksın dikiş makinesi bi kenarda kalsın
eminönündeki dükkanların internet siteleride oluyodu sanırım acaba onları bulsak öyle mi sipariş versen daha uygun olur heralde:)
Ya canım nette 1.5 liraydı baktım. Bende hafta sonu merkeze gidecem :) ordan bi bakayımda ne yapabilirim diye :) nişan tepsisi de bar daha nette benim baktıklarım güzel ama pahalı ben yapabilir miyim die de düşünüyorum :)

tepsi olarak nasıl bişey istiyosun canım

Canım burdan götürceğimiz o kadr çok şey var ki o yüzden bekleyim memleketten alayım diyorum :) ama yinede bakarsam dayanamayıp alırım herhalde :)
öylee valla bide şirin sofra postları filan paylaşıyolar yaa aklım başımdan gidiyor valla bayılıyorum hepsine :)
hiç ihtiyacım yokken minik şirin şirin tabaklar aldım yine

öylee valla bide şirin sofra postları filan paylaşıyolar yaa aklım başımdan gidiyor valla bayılıyorum hepsine :)
hiç ihtiyacım yokken minik şirin şirin tabaklar aldım yine
Ben bakmıyorum o yüzden :)) canım foto nasıl yüklenio bu arada:)

Buldum :) tepsimi de buldum böyle bişe istiyorum :))

Eklentiler

• tepsi1.jpg
    398,3 KB · Görüntüleme: 48
Bunu nasıl yaptın canım :) bide o boncuklar tek mi yapıştırdın yoksa sıralı mı:)
Canım modeli netten buldum, çok süslü, tüylü, taşlıu şeyler sevmiyorum ben. O yüzden kendim yapmaya karar verdim, inciler sıralı inci. çiçeklerin ortasındakiler tek tek boncuk onları biz diktik. çiçekler de kumaştan onları da ben yaptım

çok hoş olmuş seninkide bende hafta sonu bi gitsem de araştırsam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…