- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.581
bakınıp duruyorum tatlım sofra sunumlarına filan bakıyorum sen napıyosun :)kızlaaar napıosunuz :)
bende söz için ne yapsam diye düşünüp duruorum:) türk kahvesi koyacam mini kavanozları sipariş verdim :) astıklarıda napsam diye düşünüyorum halabakınıp duruyorum tatlım sofra sunumlarına filan bakıyorum sen napıyosun :)
bende söz için ne yapsam diye düşünüp duruorum:) türk kahvesi koyacam mini kavanozları sipariş verdim :) astıklarıda napsam diye düşünüyorum haladün az kalsın dikiş makinası alıyodum
Ya canım nette 1.5 liraydı baktım. Bende hafta sonu merkeze gidecem :) ordan bi bakayımda ne yapabilirim diye :) nişan tepsisi de bar daha
dur kız daha çeyiz alcaksın dikiş makinesi bi kenarda kalsın
eminönündeki dükkanların internet siteleride oluyodu sanırım acaba onları bulsak öyle mi sipariş versen daha uygun olur heralde:)
tepsi olarak nasıl bişey istiyosun canımYa canım nette 1.5 liraydı baktım. Bende hafta sonu merkeze gidecem :) ordan bi bakayımda ne yapabilirim diye :) nişan tepsisi de bar dahanette benim baktıklarım güzel ama pahalı ben yapabilir miyim die de düşünüyorum :)
Canım şık ve sade bişe tam karar veremedimtepsi olarak nasıl bişey istiyosun canım
zide dekor diye bi site var canım aynalı tepsiler 50 tl filan bi bak istersen...:)Canım şık ve sade bişe tam karar veremedimyine yükseltide alacam :)
Hemen bakıyorum :))zide dekor diye bi site var canım aynalı tepsiler 50 tl filan bi bak istersen...:)
Bayıldım bu siteye ben :)zide dekor diye bi site var canım aynalı tepsiler 50 tl filan bi bak istersen...:)
ben tepsilerine özellikle bayılıyorumBayıldım bu siteye ben :)
Evet ya çok güzeller :) artık çeyizimi almak istiyorumben tepsilerine özellikle bayılıyorum
ufak tefek şeyler alsan canım olmaz mı?Evet ya çok güzeller :) artık çeyizimi almak istiyorum
Canım burdan götürceğimiz o kadr çok şey var ki o yüzden bekleyim memleketten alayım diyorum :) ama yinede bakarsam dayanamayıp alırım herhalde :)ufak tefek şeyler alsan canım olmaz mı?
öylee valla bide şirin sofra postları filan paylaşıyolar yaa aklım başımdan gidiyor valla bayılıyorum hepsine :)Canım burdan götürceğimiz o kadr çok şey var ki o yüzden bekleyim memleketten alayım diyorum :) ama yinede bakarsam dayanamayıp alırım herhalde :)
Ben bakmıyorum o yüzden :)) canım foto nasıl yüklenio bu arada:)öylee valla bide şirin sofra postları filan paylaşıyolar yaa aklım başımdan gidiyor valla bayılıyorum hepsine :)
hiç ihtiyacım yokken minik şirin şirin tabaklar aldım yine
Canım ben şimdiden yaptım tepsimiCanım şık ve sade bişe tam karar veremedimyine yükseltide alacam :)
Bunu nasıl yaptın canım :) bide o boncuklar tek mi yapıştırdın yoksa sıralı mı:)
Canım modeli netten buldum, çok süslü, tüylü, taşlıu şeyler sevmiyorum ben. O yüzden kendim yapmaya karar verdim, inciler sıralı inci. çiçeklerin ortasındakiler tek tek boncuk onları biz diktik. çiçekler de kumaştan onları da ben yaptımBunu nasıl yaptın canım :) bide o boncuklar tek mi yapıştırdın yoksa sıralı mı:)
çok hoş olmuş seninkideCanım modeli netten buldum, çok süslü, tüylü, taşlıu şeyler sevmiyorum ben. O yüzden kendim yapmaya karar verdim, inciler sıralı inci. çiçeklerin ortasındakiler tek tek boncuk onları biz diktik. çiçekler de kumaştan onları da ben yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?