• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

bakınıp duruyorum tatlım sofra sunumlarına filan bakıyorum sen napıyosun :)
bende söz için ne yapsam diye düşünüp duruorum:) türk kahvesi koyacam mini kavanozları sipariş verdim :) astıklarıda napsam diye düşünüyorum hala :( dün az kalsın dikiş makinası alıyodum :rolleyes:

bende söz için ne yapsam diye düşünüp duruorum:) türk kahvesi koyacam mini kavanozları sipariş verdim :) astıklarıda napsam diye düşünüyorum hala :KK43: dün az kalsın dikiş makinası alıyodum :rolleyes:
:KK70::KK70:
dur kız daha çeyiz alcaksın dikiş makinesi bi kenarda kalsın:KK22:
eminönündeki dükkanların internet siteleride oluyodu sanırım acaba onları bulsak öyle mi sipariş versen daha uygun olur heralde:)

:KK70::KK70:
dur kız daha çeyiz alcaksın dikiş makinesi bi kenarda kalsın:KK22:
eminönündeki dükkanların internet siteleride oluyodu sanırım acaba onları bulsak öyle mi sipariş versen daha uygun olur heralde:)
Ya canım nette 1.5 liraydı baktım. Bende hafta sonu merkeze gidecem :) ordan bi bakayımda ne yapabilirim diye :) nişan tepsisi de bar daha :( nette benim baktıklarım güzel ama pahalı ben yapabilir miyim die de düşünüyorum :)

Ya canım nette 1.5 liraydı baktım. Bende hafta sonu merkeze gidecem :) ordan bi bakayımda ne yapabilirim diye :) nişan tepsisi de bar daha :KK43: nette benim baktıklarım güzel ama pahalı ben yapabilir miyim die de düşünüyorum :)
tepsi olarak nasıl bişey istiyosun canım

Canım burdan götürceğimiz o kadr çok şey var ki o yüzden bekleyim memleketten alayım diyorum :) ama yinede bakarsam dayanamayıp alırım herhalde :)
öylee valla bide şirin sofra postları filan paylaşıyolar yaa aklım başımdan gidiyor valla bayılıyorum hepsine :)
hiç ihtiyacım yokken minik şirin şirin tabaklar aldım yine:KK23:

öylee valla bide şirin sofra postları filan paylaşıyolar yaa aklım başımdan gidiyor valla bayılıyorum hepsine :)
hiç ihtiyacım yokken minik şirin şirin tabaklar aldım yine:KK23:
Ben bakmıyorum o yüzden :)) canım foto nasıl yüklenio bu arada:)

Buldum :) tepsimi de buldum böyle bişe istiyorum :))

Eklentiler

• tepsi1.jpg
    tepsi1.jpg
    398,3 KB · Görüntüleme: 48
Bunu nasıl yaptın canım :) bide o boncuklar tek mi yapıştırdın yoksa sıralı mı:)
Canım modeli netten buldum, çok süslü, tüylü, taşlıu şeyler sevmiyorum ben. O yüzden kendim yapmaya karar verdim, inciler sıralı inci. çiçeklerin ortasındakiler tek tek boncuk onları biz diktik. çiçekler de kumaştan onları da ben yaptım :D:oops::nazar:

Canım modeli netten buldum, çok süslü, tüylü, taşlıu şeyler sevmiyorum ben. O yüzden kendim yapmaya karar verdim, inciler sıralı inci. çiçeklerin ortasındakiler tek tek boncuk onları biz diktik. çiçekler de kumaştan onları da ben yaptım :D:oops::nazar:
çok hoş olmuş seninkide :KK68: bende hafta sonu bi gitsem de araştırsam:)

Back