- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #6.561
var canım :)Canım ona karar verdim zaten :) senin yastıkların resmi var mı canım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var canım :)Canım ona karar verdim zaten :) senin yastıkların resmi var mı canım:)
Bunlarda güzelmiş sen mi yaptın :)var canım :)
Eki Görüntüle 1233361
evet canım annemle yaptık :)Bunlarda güzelmiş sen mi yaptın :)
Bende bakıorum yastıklara:) makinam olsa yaparım bende:)evet canım annemle yaptık :)
bunlar şişelerle beraber asetat kutulara konulcak :)
Canım burda terziler uğraşmaz onla hele 10 liraya hiç uğraşmazlar :) benim dikiş merakımda var bu çeyiz için küçük bi makina düşünmüyo değilimterziye diktirdik canım 10 liraya terzi uç kısmını açık bıraktı biz içine elyaf ve sabun rendesi koyup süsledik:)
saten kumaşı elinde dikmek zor olur canım ama başka kumaş olur heralde :)Canım burda terziler uğraşmaz onla hele 10 liraya hiç uğraşmazlar :) benim dikiş merakımda var bu çeyiz için küçük bi makina düşünmüyo değilimelimde mi yapsam ki denemek lazım
![]()
Satene dokunamam zaten canım:) başka kumaş bakayım ben :) asetat kutularının ebatını biliyo musun canım netten bakıyorumda tam karar veremedimsaten kumaşı elinde dikmek zor olur canım ama başka kumaş olur heralde :)
ebatları konusunda bi bilgim yok canım canlı canlı göremedim henüzSatene dokunamam zaten canım:) başka kumaş bakayım ben :) asetat kutularının ebatını biliyo musun canım netten bakıyorumda tam karar veremedim![]()
Canım ben netten baktım da 10×10×3 var bide 8×8×3 var :)ebatları konusunda bi bilgim yok canım canlı canlı göremedim henüz![]()
Oleeeeyyyy :) bi kızıda veriyooozzz:)Kızlar pazartesi tanışmaya geliyolar
Sevdiceğim askerden döner dönmez![]()
İnşallah canımmOleeeeyyyy :) bi kızıda veriyooozzz:)
isteme olcak mı canım? eğer isteme olmıycaksa kahve yapma bence :)İnşallah canımm
Çok heyecanlanıyorum, o akşam için tatlı tuzlu bişiler yapcam, ilk geldiklerinde kahve mi yapsam direk çay mı versem yoksa kahveyi çaydan sonra mı versem kafamda deli sorular![]()
Yok tanışma sadece ama onlar gelince ne yapcam? öyle oturcam mı nescafe mi yapsam?isteme olcak mı canım? eğer isteme olmıycaksa kahve yapma bence :)
ilk geldiklerinde hoşgeldin hal hatır sorma faslı olur oturursun canım sonra mutfaga bi girdin mi çıkamazsın zaten :)Yok tanışma sadece ama onlar gelince ne yapcam? öyle oturcam mı nescafe mi yapsam?
Meyve tabağı falan da hazırlasam mı?