• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Aaa niye iptal olmuş kız?
Canım görücü usulüydü zaten. Bu hafta nişan hemen düğün yapcaklardı bende diodum bunda bişe var die. Ne olmş bilmioruz ama olmamış. Sevdiceğimde sormadı niye diye zaten :( hayırlısı böyleymiş

Canım görücü usulüydü zaten. Bu hafta nişan hemen düğün yapcaklardı bende diodum bunda bişe var die. Ne olmş bilmioruz ama olmamış. Sevdiceğimde sormadı niye diye zaten :KK43: hayırlısı böyleymiş
Aa hayırlısı olsun ya, üzüldüm aslında o da mutlu olsun sonuçta ama demek ki kısmet değilmiş. Sizin iş de düzelmiş oldu böylece :KK59::KK19:

Aa hayırlısı olsun ya, üzüldüm aslında o da mutlu olsun sonuçta ama demek ki kısmet değilmiş. Sizin iş de düzelmiş oldu böylece :KK59::KK19:
Canım görücü usulü olunca işte daha ii oluyo. Sevgili olsalar tanısalar birbirlerini bende istemem tabi öyle olmasını:110: evet bizimki düzeldi sevdiceğimde babasıyla tartıştığıyla kaldı:( ama arkamda durduğunu görmekte hoşuma gitti:KK36::nazar:

Canım görücü usulü olunca işte daha ii oluyo. Sevgili olsalar tanısalar birbirlerini bende istemem tabi öyle olmasını:110: evet bizimki düzeldi sevdiceğimde babasıyla tartıştığıyla kaldı:KK43: ama arkamda durduğunu görmekte hoşuma gitti:KK36::nazar:
Aferin enişteye :KK49:
Sizin işee yoğunlaşın artık siz de, ben heyecandan ölmek üzereyim :oops:

Evt canım yarın kıyafet bakacaz :) tepsiye falan bakacam :) sizin pazartesi demi canım. Söz nişan hemen olacak mı:)
Ne kıyafeti bakcaksınız şimdi canım?
Evet canım pazartesi tanışma, muhtemelen perşembe isteme :oops::KK37:
Nişan, sözün biraz büyüğü gibi olcak büyük nişan olmıcak, o da ay sonuna doğru olur kısmetse :D
Bunları konuştuğuma bile inanamıyorum:confused::KK74:

Ne kıyafeti bakcaksınız şimdi canım?
Evet canım pazartesi tanışma, muhtemelen perşembe isteme :oops::KK37:
Nişan, sözün biraz büyüğü gibi olcak büyük nişan olmıcak, o da ay sonuna doğru olur kısmetse :D
Bunları konuştuğuma bile inanamıyorum:confused::KK74:
Canım ilk tanışmaya geldiklerindeki kıyafetime bakacam. Nişan için bizde ailelerle çıkılır alşverişe. O zman alacam. Bizde isteme söz bi olacak :) vaktmz kısıtşı malum :) aslında bi elbisw gördümde nettw nasıl olur bilmiyorum :)

Eklentiler

• IMG_13302106000126.jpeg
    IMG_13302106000126.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 64
Canım ilk tanışmaya geldiklerindeki kıyafetime bakacam. Nişan için bizde ailelerle çıkılır alşverişe. O zman alacam. Bizde isteme söz bi olacak :) vaktmz kısıtşı malum :) aslında bi elbisw gördümde nettw nasıl olur bilmiyorum :)
Hıı isteme ve söz için birlikte alcaksınız kıyafeti yani.
Canım ben bu kıyafeti çok beğendim, ama sanki tek parça duranlar da güzel mi duruyor ki? Bu da güzel ama iki parça duruyor ya, tek parça olursa elbise gibi tek renk daha mı uygun olur? 2 parça gibi görünenler farklı renklerde olsa altı ve üstü? Nacizane fikrim :D:KK14:

Hıı isteme ve söz için birlikte alcaksınız kıyafeti yani.
Canım ben bu kıyafeti çok beğendim, ama sanki tek parça duranlar da güzel mi duruyor ki? Bu da güzel ama iki parça duruyor ya, tek parça olursa elbise gibi tek renk daha mı uygun olur? 2 parça gibi görünenler farklı renklerde olsa altı ve üstü? Nacizane fikrim :D:KK14:
Canım hiç bişe bulamazsam bi alternatif bu:) evet canım onu memlekette halletcez :) ama tabi ben model belirlerim :) tepside bulurum inşallah yarın :)

Canım hiç bişe bulamazsam bi alternatif bu:) evet canım onu memlekette halletcez :) ama tabi ben model belirlerim :) tepside bulurum inşallah yarın :)
Anladım canım ama güzelmiş kolları oturan modelleri de beğeniyorum ben :KK69:
İnşallah bulursun canı ben hazırları hiç beğenmedim ya çok fazla seçenek de yoktu hep aynı şeyler:KK31:

Kızlar ya koskoca vanda yok nişan tepsisi :( düz ayna istiyorum sadece :(

Anladım canım ama güzelmiş kolları oturan modelleri de beğeniyorum ben :KK69:
İnşallah bulursun canı ben hazırları hiç beğenmedim ya çok fazla seçenek de yoktu hep aynı şeyler:KK31:
Canım tasarım ürünlerde olmuyo ben onlara bakıorum :)

Kızlaaar tanışmada giyeceğim kıyafetimi aldım :) mürdüm rengi kloş etek krem rengi gömlek aldım :) ipek mürdüm krem ağırlıkta bi eşarp aldım :)

Back