Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

terziye diktirdik canım 10 liraya terzi uç kısmını açık bıraktı biz içine elyaf ve sabun rendesi koyup süsledik:)

terziye diktirdik canım 10 liraya terzi uç kısmını açık bıraktı biz içine elyaf ve sabun rendesi koyup süsledik:)
Canım burda terziler uğraşmaz onla hele 10 liraya hiç uğraşmazlar :) benim dikiş merakımda var bu çeyiz için küçük bi makina düşünmüyo değilim elimde mi yapsam ki denemek lazım

Canım burda terziler uğraşmaz onla hele 10 liraya hiç uğraşmazlar :) benim dikiş merakımda var bu çeyiz için küçük bi makina düşünmüyo değilim elimde mi yapsam ki denemek lazım
saten kumaşı elinde dikmek zor olur canım ama başka kumaş olur heralde :)

Oleeeeyyyy :) bi kızıda veriyooozzz:)
İnşallah canımm
Çok heyecanlanıyorum, o akşam için tatlı tuzlu bişiler yapcam, ilk geldiklerinde kahve mi yapsam direk çay mı versem yoksa kahveyi çaydan sonra mı versem kafamda deli sorular

İnşallah canımm
Çok heyecanlanıyorum, o akşam için tatlı tuzlu bişiler yapcam, ilk geldiklerinde kahve mi yapsam direk çay mı versem yoksa kahveyi çaydan sonra mı versem kafamda deli sorular
isteme olcak mı canım? eğer isteme olmıycaksa kahve yapma bence :)

Yok tanışma sadece ama onlar gelince ne yapcam? öyle oturcam mı nescafe mi yapsam?
Meyve tabağı falan da hazırlasam mı?
ilk geldiklerinde hoşgeldin hal hatır sorma faslı olur oturursun canım sonra mutfaga bi girdin mi çıkamazsın zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…