- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.561
var canım :)Canım ona karar verdim zaten :) senin yastıkların resmi var mı canım:)
Bunlarda güzelmiş sen mi yaptın :)var canım :)
Eki Görüntüle 1233361
evet canım annemle yaptık :)Bunlarda güzelmiş sen mi yaptın :)
Bende bakıorum yastıklara:) makinam olsa yaparım bende:)evet canım annemle yaptık :)
bunlar şişelerle beraber asetat kutulara konulcak :)
Canım burda terziler uğraşmaz onla hele 10 liraya hiç uğraşmazlar :) benim dikiş merakımda var bu çeyiz için küçük bi makina düşünmüyo değilimterziye diktirdik canım 10 liraya terzi uç kısmını açık bıraktı biz içine elyaf ve sabun rendesi koyup süsledik:)
saten kumaşı elinde dikmek zor olur canım ama başka kumaş olur heralde :)Canım burda terziler uğraşmaz onla hele 10 liraya hiç uğraşmazlar :) benim dikiş merakımda var bu çeyiz için küçük bi makina düşünmüyo değilimelimde mi yapsam ki denemek lazım
Satene dokunamam zaten canım:) başka kumaş bakayım ben :) asetat kutularının ebatını biliyo musun canım netten bakıyorumda tam karar veremedimsaten kumaşı elinde dikmek zor olur canım ama başka kumaş olur heralde :)
ebatları konusunda bi bilgim yok canım canlı canlı göremedim henüzSatene dokunamam zaten canım:) başka kumaş bakayım ben :) asetat kutularının ebatını biliyo musun canım netten bakıyorumda tam karar veremedim
Canım ben netten baktım da 10×10×3 var bide 8×8×3 var :)ebatları konusunda bi bilgim yok canım canlı canlı göremedim henüz
Oleeeeyyyy :) bi kızıda veriyooozzz:)Kızlar pazartesi tanışmaya geliyolar
Sevdiceğim askerden döner dönmez
İnşallah canımmOleeeeyyyy :) bi kızıda veriyooozzz:)
isteme olcak mı canım? eğer isteme olmıycaksa kahve yapma bence :)İnşallah canımm
Çok heyecanlanıyorum, o akşam için tatlı tuzlu bişiler yapcam, ilk geldiklerinde kahve mi yapsam direk çay mı versem yoksa kahveyi çaydan sonra mı versem kafamda deli sorular
Yok tanışma sadece ama onlar gelince ne yapcam? öyle oturcam mı nescafe mi yapsam?isteme olcak mı canım? eğer isteme olmıycaksa kahve yapma bence :)
ilk geldiklerinde hoşgeldin hal hatır sorma faslı olur oturursun canım sonra mutfaga bi girdin mi çıkamazsın zaten :)Yok tanışma sadece ama onlar gelince ne yapcam? öyle oturcam mı nescafe mi yapsam?
Meyve tabağı falan da hazırlasam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?