- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
- Konu Sahibi balbocegi35
- #6.601
Sağol canım çok daha güzelleri senin olsun inşallahçok hoş olmuş seninkide bende hafta sonu bi gitsem de araştırsam:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım çok daha güzelleri senin olsun inşallahçok hoş olmuş seninkide bende hafta sonu bi gitsem de araştırsam:)
inşallah canım :) şimdi canım skldı ya görümcemin bu hafta nişanı var ve bayrama düğün düşünüyolarmış. bizim zatn 1hafta tatilimiz var bide düğün olursa nasıl olacak bilmiyorum.Sağol canım çok daha güzelleri senin olsun inşallah
Kötü denk gelmiş, onlar da tatile denk getirelim diyolardır ama hemen nasıl hazırlancaklar ona aklım ermediinşallah canım :) şimdi canım skldı ya görümcemin bu hafta nişanı var ve bayrama düğün düşünüyolarmış. bizim zatn 1hafta tatilimiz var bide düğün olursa nasıl olacak bilmiyorum.
canım ev hanımı görümcem görücü usulü olmuş. yani nasıl ytiştireceklerini bilmyorum ama aynı haftada hem bizim hem onun nasıl olacak bilmiyorum. olmadı diyeyim bizimki ertelensin. ben böyle bişeyi araya skıştırmak istememKötü denk gelmiş, onlar da tatile denk getirelim diyolardır ama hemen nasıl hazırlancaklar ona aklım ermedi
Bence de araya sıkıştırma ya, hayırlısı belki de böyledircanım ev hanımı görümcem görücü usulü olmuş. yani nasıl ytiştireceklerini bilmyorum ama aynı haftada hem bizim hem onun nasıl olacak bilmiyorum. olmadı diyeyim bizimki ertelensin. ben böyle bişeyi araya skıştırmak istemem
bizim durumuz belli olmuştu.üstelik izin alma gibi bi durumumuzda yok. bi hafta sonu gidelim yapalım diyecek mesafede de değiliz. 12saat memleket uzaklığımız. bunları bildikleri halde niye böyle yapıyolar anlamıyorum. bizim ki kalırsa 3ay ertelenecek onlarınki 1 2 hafta. şimdi erkek arkadaşımlada tartıştım o yüzdn. ailemi ikna ettim gün bile belli yaptıklarına bak yaBence de araya sıkıştırma ya, hayırlısı belki de böyledir
Off çok kötü olmuş bu yaa.bizim durumuz belli olmuştu.üstelik izin alma gibi bi durumumuzda yok. bi hafta sonu gidelim yapalım diyecek mesafede de değiliz. 12saat memleket uzaklığımız. bunları bildikleri halde niye böyle yapıyolar anlamıyorum. bizim ki kalırsa 3ay ertelenecek onlarınki 1 2 hafta. şimdi erkek arkadaşımlada tartıştım o yüzdn. ailemi ikna ettim gün bile belli yaptıklarına bak ya
İkiside olsun diyo bende dedm biz aynı memlekette değiliz bunun tekrar alışverişi var tanşması var bizim bi haftamızı alacak bu dedim. Evdede düğün haxırlığı olacak 1haftada nasıl olacak dedim. Erteleyelim o zamn diyo. Bende yarın ailemle konuşcam.Off çok kötü olmuş bu yaa.
Erkek arkadaşın ne diyor peki bu duruma erteleyemezler mi?
Benim fikrim de erteleyin, onlarınki ertelenmiyorsa yapacak bişey yok araya kaynamasın hem yetişmez de zatenİkiside olsun diyo bende dedm biz aynı memlekette değiliz bunun tekrar alışverişi var tanşması var bizim bi haftamızı alacak bu dedim. Evdede düğün haxırlığı olacak 1haftada nasıl olacak dedim. Erteleyelim o zamn diyo. Bende yarın ailemle konuşcam.
İşte bende onu anlamıyorum. Onlarınki ertelenebilir ikisininde izin skıntısı yok. Bizim tanışma nişan tarihimiz bile belli. Önce benim ailemdi şimdi onun ailesiBenim fikrim de erteleyin, onlarınki ertelenmiyorsa yapacak bişey yok araya kaynamasın hem yetişmez de zaten
Uff ya senin elinde olan bi durum değil ki ama. Erkek arkadaşının halletmesi gerekiyor bunuİşte bende onu anlamıyorum. Onlarınki ertelenebilir ikisininde izin skıntısı yok. Bizim tanışma nişan tarihimiz bile belli. Önce benim ailemdi şimdi onun ailesi
Babası diyomuş bi an önce olsun istiyorlar. Kaç aydan beri bizi bekliyorlarmış. Zaten nişanın ne önemi varmış ileri tarihe atsak ne olurmuş. Oda dedi biz güne kadar belirledik herşeyimiz hazır dedi. Bizim iznimiz belli tatilimiz belli onlarınki bi haftalık olay bi kaç hafta daha bekleyebilrler dedi. Karşı taraf acele ediyosa da söz verdiğin insanlar var dedi. Eğer diyosanki bayramda düğün olacak diyosan biz iptal edecez. Ama bende o düğüne gelmem dedi. Bu seferde kötü o oldu. Kız kardeşinin mutluluğunu istemiyomuymuş. Napacam bilmiyorum kafam çok karışık.Uff ya senin elinde olan bi durum değil ki ama. Erkek arkadaşının halletmesi gerekiyor bunu
Çok karışmış ortalık ya onlar da tam zamanını bulmuş ha.Babası diyomuş bi an önce olsun istiyorlar. Kaç aydan beri bizi bekliyorlarmış. Zaten nişanın ne önemi varmış ileri tarihe atsak ne olurmuş. Oda dedi biz güne kadar belirledik herşeyimiz hazır dedi. Bizim iznimiz belli tatilimiz belli onlarınki bi haftalık olay bi kaç hafta daha bekleyebilrler dedi. Karşı taraf acele ediyosa da söz verdiğin insanlar var dedi. Eğer diyosanki bayramda düğün olacak diyosan biz iptal edecez. Ama bende o düğüne gelmem dedi. Bu seferde kötü o oldu. Kız kardeşinin mutluluğunu istemiyomuymuş. Napacam bilmiyorum kafam çok karışık.
Bende ona kızıyorum zaten. Ya bizim sözümüz 10 ekimde olacak bi hafta 10gün sonrada onlarınki olsun. Anlamıorum artık kimseyi. Bi yandan da diorum. Olsun bizim belirlediğimiz gibi zor durumda kalan onlar olsun.Çok karışmış ortalık ya onlar da tam zamanını bulmuş ha.
Biraz daha bekleyiversinlermiş ne olacak? Allahım yaa bencillik bence bu.
İnşallah halledersin yaaa çok can sıkıcı bi durum gerçekten.Bende ona kızıyorum zaten. Ya bizim sözümüz 10 ekimde olacak bi hafta 10gün sonrada onlarınki olsun. Anlamıorum artık kimseyi. Bi yandan da diorum. Olsun bizim belirlediğimiz gibi zor durumda kalan onlar olsun.
Yarın konuşayım annemlerle. Ona göre davranacam.İnşallah halledersin yaaa çok can sıkıcı bi durum gerçekten.
Ayy hadi bakalım kuzum :)Ayy kızlar şimdi onlar bize tanışmaya gelmişti yaa şimdi sıra bizde bu ay yada önümüzdeki ay biz onları ziyarete gidicez çok heyecanlıyımmm:)