- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.541
Evet bilirim o duyguyu.. Ben birde triplere giriyordum olmayacak diye ağlamaya başlıyordum durup dururkenSözlüm ne çekti benden o zamanlarda.. sözle nişan arasını fazla tutmayacaksınız o zaman siz ah ne güzel
Canım daha tam konusulmadi. Ama 6 saatlik yoldan gelecekler. Muhtemelen aksam üstü gelirler. Yoldan gelecekler diye yemek gerekir diye düşündüm ama kafam cok karisik :)Canım akşam yemeğine mi geliyorlar yoksa öyle akşam çayına falan mı?
Aynen söz nişan ard arda olur muhtemelen ama düğün için beklemek gerekecek :/ Siz seneye yaza falan mı düşünüyorsunuz nişanı?
kesinlikle akşam yemegi olmalı canım bende ramazan ayında tanıştırdım aileleri hem 2 saatlik yol vardı yemek verdim çok daha iyi oldu :)Canım daha tam konusulmadi. Ama 6 saatlik yoldan gelecekler. Muhtemelen aksam üstü gelirler. Yoldan gelecekler diye yemek gerekir diye düşündüm ama kafam cok karisik :)
Canım daha tam konusulmadi. Ama 6 saatlik yoldan gelecekler. Muhtemelen aksam üstü gelirler. Yoldan gelecekler diye yemek gerekir diye düşündüm ama kafam cok karisik :)
sen ne zaman sözlenmiştin canımEvet Allah nasip kısmet ederse seneye nişan istiyoruz..Daha benim yolum uzunDüğün için ne kadar bekleyeceksiniz peki neden
Evet Allah nasip kısmet ederse seneye nişan istiyoruz..Daha benim yolum uzunDüğün için ne kadar bekleyeceksiniz peki neden
sen ne zaman sözlenmiştin canım
Erkek arkadaşımın okulu bu yıl son, bunun askerliği falan var ve ben öğretmen o mühendis olduğu için (memur olmadığı için) onun yanına atanabilmem için 365 günlük sigortasının yatmış olması gerekiyor. Bizim en az 2 yıl var düğüne.. Sabreden derviş muradına ermiş, sabredicez ne yapalım
Bence de siz akşam yemeği formatında bir hazırlık yapın. Bununla ilgili konular açılmış olabilir forumda isterseniz bir bakın, ben gördüm diye hatırlıyorum.[/QUOTE
Telefondan giriyorum canim tam bakamadim. Teşekkür ederim :)
yok canım daha nerde aileleri tanıştırdık bizde :)Mayıs ayında sözlendim ben =) Sen sözlümüsün peki
Canım daha tam konusulmadi. Ama 6 saatlik yoldan gelecekler. Muhtemelen aksam üstü gelirler. Yoldan gelecekler diye yemek gerekir diye düşündüm ama kafam cok karisik :)
yok canım daha nerde aileleri tanıştırdık bizde :)
söz nişan bir arada istiyoruz evde sonra dışarda aile arasında bi akşam yemegi
şubat mart ayını bekliyoruz nişan ve düğün arasında 5 6 ay olsun diye :)
Kuzum bende yastık ve türk kahvesi düşünüyorumda yastığının resmi var mı bi baksam :)Haklısın canım zaten yazın topu topu 2 ayım var ne ara yetişecek hepsi, ben de yavaştan başlayayım. Burdaki konulara da bir bakayım bakalım fikir edinmek açısından..
günaydın canımGünaydın kızlaar :) söz tarihimde belli oldu ben artık hazırlıklarda hızlandım :) kızçeler türk kahvesi kavanozu dağıtcaktım internette çok pahalıydı ama şişeler satılıo. Alıp süsleyip kahveyi ben koysam içine diye düşündüm :) 29 cc mi yoksa 40cc mi alsam sizce:)
Kavanoz alacam canım:) mantar tıpalı şişelerden değil:))günaydın canım
canım şişe mi alcaksın yoksa minik kavanoz mu
şişe diyince aklım hep mantar tıpalı şişelere gidiyoda
29 cc al bence canım minik şirin durur :)Kavanoz alacam canım:) mantar tıpalı şişelerden değil:))
ya bu magnet olayı nedirCanım benimkisi düz gümüş tepsi, süslenmiş değil. Normal bir yerden aldım resmi yok elimde, magnetleri de daha yaptırmadım..
Canım ona karar verdim zaten :) senin yastıkların resmi var mı canım:)29 cc al bence canım minik şirin durur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?