Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Evet bilirim o duyguyu.. Ben birde triplere giriyordum olmayacak diye ağlamaya başlıyordum durup dururken Sözlüm ne çekti benden o zamanlarda.. sözle nişan arasını fazla tutmayacaksınız o zaman siz ah ne güzel

Aynen söz nişan ard arda olur muhtemelen ama düğün için beklemek gerekecek :/ Siz seneye yaza falan mı düşünüyorsunuz nişanı?

Aynen söz nişan ard arda olur muhtemelen ama düğün için beklemek gerekecek :/ Siz seneye yaza falan mı düşünüyorsunuz nişanı?

Evet Allah nasip kısmet ederse seneye nişan istiyoruz..Daha benim yolum uzun Düğün için ne kadar bekleyeceksiniz peki neden

Canım daha tam konusulmadi. Ama 6 saatlik yoldan gelecekler. Muhtemelen aksam üstü gelirler. Yoldan gelecekler diye yemek gerekir diye düşündüm ama kafam cok karisik :)
kesinlikle akşam yemegi olmalı canım bende ramazan ayında tanıştırdım aileleri hem 2 saatlik yol vardı yemek verdim çok daha iyi oldu :)

Canım daha tam konusulmadi. Ama 6 saatlik yoldan gelecekler. Muhtemelen aksam üstü gelirler. Yoldan gelecekler diye yemek gerekir diye düşündüm ama kafam cok karisik :)

Bence de siz akşam yemeği formatında bir hazırlık yapın. Bununla ilgili konular açılmış olabilir forumda isterseniz bir bakın, ben gördüm diye hatırlıyorum.

Evet Allah nasip kısmet ederse seneye nişan istiyoruz..Daha benim yolum uzun Düğün için ne kadar bekleyeceksiniz peki neden

Erkek arkadaşımın okulu bu yıl son, bunun askerliği falan var ve ben öğretmen o mühendis olduğu için (memur olmadığı için) onun yanına atanabilmem için 365 günlük sigortasının yatmış olması gerekiyor. Bizim en az 2 yıl var düğüne.. Sabreden derviş muradına ermiş, sabredicez ne yapalım

sen ne zaman sözlenmiştin canım

Mayıs ayında sözlendim ben =) Sen sözlümüsün peki

Aynen öyle sabredicez.. Hiç te sabırlı bir insan değilimdir ama el mahkum.. Biz de bu sene söz seneye nişan ondan sonraki seneye düğün şeklinde ilerliyoruz.. Oldum olası şu bir sene içinde tanışma isteme söz nişan kına düğün hepsini aradan çıkaranlara imrenmişimdir..

Mayıs ayında sözlendim ben =) Sen sözlümüsün peki
yok canım daha nerde aileleri tanıştırdık bizde :)
söz nişan bir arada istiyoruz evde sonra dışarda aile arasında bi akşam yemegi
şubat mart ayını bekliyoruz nişan ve düğün arasında 5 6 ay olsun diye :)

6Saatlik bir mesefa varmış

Böylesi daha güzel bence ne güzel hemen düğün olacak bencede çok olmasın arası en iyisini yapıyorsunuz

Haklısın canım zaten yazın topu topu 2 ayım var ne ara yetişecek hepsi, ben de yavaştan başlayayım. Burdaki konulara da bir bakayım bakalım fikir edinmek açısından..
Kuzum bende yastık ve türk kahvesi düşünüyorumda yastığının resmi var mı bi baksam :)

Kızlar annemle konuştum şimdi:) artık oda istio:) bayramın ikinci yada üçüncü günü gelecekler tanılaşacak aileler :) 10 ekim de de nişan ve söz var :))

Günaydın kızlaar :) söz tarihimde belli oldu ben artık hazırlıklarda hızlandım :) kızçeler türk kahvesi kavanozu dağıtcaktım internette çok pahalıydı ama şişeler satılıo. Alıp süsleyip kahveyi ben koysam içine diye düşündüm :) 29 cc mi yoksa 40cc mi alsam sizce:)

günaydın canım
canım şişe mi alcaksın yoksa minik kavanoz mu
şişe diyince aklım hep mantar tıpalı şişelere gidiyoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…