Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

herşeyin kararını ver canım en son o mu olsa bu mu olsa diye düşünme bence...
benim gibi maddi açıdan sıkışmak istemiyosan hediyeliklerini al bi kenara koy tepsini filan :)

herşeyin kararını ver canım en son o mu olsa bu mu olsa diye düşünme bence...
benim gibi maddi açıdan sıkışmak istemiyosan hediyeliklerini al bi kenara koy tepsini filan :)

Haklısın canım zaten yazın topu topu 2 ayım var ne ara yetişecek hepsi, ben de yavaştan başlayayım. Burdaki konulara da bir bakayım bakalım fikir edinmek açısından..

Herkese Merhaba 2015 te nişanım olacak tam tarih belli değil şuan için ama senesi kesin en azından aranıza katışabilirmiyim

Haklısın canım zaten yazın topu topu 2 ayım var ne ara yetişecek hepsi, ben de yavaştan başlayayım. Burdaki konulara da bir bakayım bakalım fikir edinmek açısından..
bak canım hepsine tek tek
ben şişe ve yastık dağıtacağım bide çok yakınlara havlu ve sabun hepsi hazır bi asetat kutular yok o da çok yer kaplar diye almadım en son alıcam .:)

Herkese Merhaba 2015 te nişanım olacak tam tarih belli değil şuan için ama senesi kesin en azından aranıza katışabilirmiyim

Hoşgeldin canım, hayırlı olsun şimdiden.. :)

bak canım hepsine tek tek
ben şişe ve yastık dağıtacağım bide çok yakınlara havlu ve sabun hepsi hazır bi asetat kutular yok o da çok yer kaplar diye almadım en son alıcam .:)

Ohoo kuzum sen ne çok hazırlamışsın öyle ya yastık, şişe, sabun, havlu.. Maşallah valla azmine hayranım Ben tek çeşit hediye düşünüyorum. Anneme sinir oldum geçende diyor ki bohça hazırlamayalım hiç, he oldu dedim, ablamınkinde damadın babaannesine kadar herkese hazırladın sırf ilk kızında hevesini aldın diye bende bişi istemiyorsun dedim. Beni deli ediyor böyle bazen, bakalım nasıl gelişecek olaylar.. Ben de istemiyorum öyle ona buna bohça ama damat bohçasız olur mu ya?

bence o kadar detaylı olmasa bile damada hazırlanması lazım canım en azından temsili bişey olmalı mutlaka sonuçta sende ilk kez evleniyosun valla bende aman ne gereksiz diyodum işin içine girince pek öyle olmuyomuş şimdi eskisi gibi değil ki herşey ayrıntılı zevkli oluyor en basiti bohçaya konulan nevresim takımı kalın kurdele ile hediye paketi gibi sarılıp ucuna yapay bi çiçekle bile çok şık oluyo :)

Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun söz mü nişan mı olacak sizin

Canım bizim daha aileler bile tanışmadı ama bizimkiler yaza nişan olsun istiyorlar. Olacak gibi de.. Söz de nişana kadar hangi ara olur hiç bilmiyorum çünkü ben ailemden epey uzakta öğretmenim, çok fırsatım olmuyor gidip gelmek için..

Bitaneciğimi bohçasız bırakır mıyım ben hazırlarım ona kendi ellerimle

Herşey olur Allahın izniyle bende çok bekledim bir söz olsun en azından diye çok şükür mayıs ayında sözüm oldu.. Sizinde olur.. Aileler tanışsaydı en azından adım atılabilirdi sanırım.. pek de bilmiyorum durumunuzu ama =)

Erkek arkadaşım benim ailemle tanıştı 16 ağustosta, ben de onunkilerle yarıyıl tatilinde tanışıcam inşallah.. Sonra da aileler tanışır.

Kizlar merhaba :) önceki sayfaları pek okuyamadim. Size bişey danisacaktim. Erkek arkadaşım ve ailesi bayramda tanışmaya gelecekler. Farkli şehirden geliyorlar. Yemek pasta borek tarzı neler yapabilirim? Simdiden cok stresliyim. Tecrubeli olan ya da fikri olan arkadaşlarım yardimci olursa cok sevinirim. Simdiden teşekkür ederim :*

Canım akşam yemeğine mi geliyorlar yoksa öyle akşam çayına falan mı?

İnşallaahhh, bir an önce resmi bir şeyler olsun istiyorum artık :)

Evet bilirim o duyguyu.. Ben birde triplere giriyordum olmayacak diye ağlamaya başlıyordum durup dururken Sözlüm ne çekti benden o zamanlarda.. sözle nişan arasını fazla tutmayacaksınız o zaman siz ah ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…