- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 83
- 31
- Konu Sahibi balbocegi35
- #6.501
kotu gunler gerıde kalmıs allah cok mutlu etsınİnşallah canım. Ama sen istedikten sonra herşey oluyor. Ben 7aydır çok uğraştım değdi de ki olay evlatlıktan silerime kadar gitmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kotu gunler gerıde kalmıs allah cok mutlu etsınİnşallah canım. Ama sen istedikten sonra herşey oluyor. Ben 7aydır çok uğraştım değdi de ki olay evlatlıktan silerime kadar gitmişti
Çok şükür canım darısı senin başına:)kotu gunler gerıde kalmıs allah cok mutlu etsın
amin inşallahÇok şükür canım darısı senin başına:)
Merhaba canım, ben de nasip olursa senin evlilik tarihinde nişan yapmayı düşünüyorum. (İstanbul'daysen eğer) Ben İbb'nin sosyal tesislerini gözüme kestirdim. Hem fiyat olarak diğer yerlere göre oldukça uygun, hem de hemen hemen hepsi deniz kenarinda, konumları çok güzel. Eğer başka alternatifler bulursan ben de tavsiyelerini bekliyorum.Hanımlar Ekim ayının başlarında isteme, içimizden geçene göre de ondan sonra iki hafta içinde nişan düşünüyoruz. Söz yapılmasını istemiyoruz gereksiz olduğu için. Planlarımız heveslerimiz yolunda giderse Nisan 2015'te de evlilik düşünüyoruz.
Çok heyecanlıyım, eğer isteğime göre bir iş bulabilirsem yakın zamanda nişanı dışarıda bir yerde yapmayı düşünüyorum, düğün salonu hariç nasıl bir yer olabilir Ekim ayına uygun mekan önerileriniz ne olabilir?
Küçük kafe yada restaurant tarzı bi yer olabilir :)Hanımlar Ekim ayının başlarında isteme, içimizden geçene göre de ondan sonra iki hafta içinde nişan düşünüyoruz. Söz yapılmasını istemiyoruz gereksiz olduğu için. Planlarımız heveslerimiz yolunda giderse Nisan 2015'te de evlilik düşünüyoruz.
Çok heyecanlıyım, eğer isteğime göre bir iş bulabilirsem yakın zamanda nişanı dışarıda bir yerde yapmayı düşünüyorum, düğün salonu hariç nasıl bir yer olabilir Ekim ayına uygun mekan önerileriniz ne olabilir?
Yani düğün kadar uzun sürmez :) yakın akrabaların takarlar sadece :)Yemekli bir şey olsun istemiyorum, o yüzden restoran olmaz ama geniş bir kafe olabilir belki dediğiniz gibi. Güzel müzikler, ikram için seçilen ıvır zıvırlar sonra bir toplaşma yüzüklerin takılması sonra tekrar müzik ikram falan hooop bittiiiii, bence hoş olabilir.
Nişanda takı töreni falan olmaz değil mi öyle düğündeki gibi, sadece aileler takar ne aldılarsa, her gelen takmaz bir şeyler?
2014/2015 Yılında sözlenecekler ஐ nişanlanacaklar bu topikte toplanıyoruz
:123:Heyecanımızı , aşkımızı , hazırlıklarımızı , çeyizimizi hep beraber paylaşalımm :123:
:124: Tarihlerimizi paylaşalım , geri sayım başlasın :124:
Günaydınlar Hiçbiriniz uğramayın zaten
Kızlar benim okul başladı bi yandan da söz hazırlıkları aşkımla hasret gidermece derkn vakit bulamıyorum ama nehircim ne pişirsem diye düşünrken sürekli senin tariflerdeyim :)Kuzularrr nerdesiniz yaa valla hepinzin yanına gelip bilgisayarlarınızı bozcam heee
Kızlar benim okul başladı bi yandan da söz hazırlıkları aşkımla hasret gidermece derkn vakit bulamıyorum ama nehircim ne pişirsem diye düşünrken sürekli senin tariflerdeyim :)