• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kızlar bizim bayramda ilk tanışma olacak. Sonrada isteme ve söz aynı gün olacak. Benim hiç bir hazırlığım yok :( önümde 1ay zamanım var ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum ya bana ne önerirsiniz ?

kızlar yardım edin bugün eminönüne gitcem küçük havlular almak istiyorum.. sözüm var havluları keseye koyucam süslicem keseyide. Bildiğiniz güzel yerler var mı eminönünde ???

Hanımlar Ekim ayının başlarında isteme, içimizden geçene göre de ondan sonra iki hafta içinde nişan düşünüyoruz. Söz yapılmasını istemiyoruz gereksiz olduğu için. Planlarımız heveslerimiz yolunda giderse Nisan 2015'te de evlilik düşünüyoruz.

Çok heyecanlıyım, eğer isteğime göre bir iş bulabilirsem yakın zamanda nişanı dışarıda bir yerde yapmayı düşünüyorum, düğün salonu hariç nasıl bir yer olabilir Ekim ayına uygun mekan önerileriniz ne olabilir?

Hanımlar Ekim ayının başlarında isteme, içimizden geçene göre de ondan sonra iki hafta içinde nişan düşünüyoruz. Söz yapılmasını istemiyoruz gereksiz olduğu için. Planlarımız heveslerimiz yolunda giderse Nisan 2015'te de evlilik düşünüyoruz.

Çok heyecanlıyım, eğer isteğime göre bir iş bulabilirsem yakın zamanda nişanı dışarıda bir yerde yapmayı düşünüyorum, düğün salonu hariç nasıl bir yer olabilir Ekim ayına uygun mekan önerileriniz ne olabilir?
Merhaba canım, ben de nasip olursa senin evlilik tarihinde nişan yapmayı düşünüyorum. (İstanbul'daysen eğer) Ben İbb'nin sosyal tesislerini gözüme kestirdim. Hem fiyat olarak diğer yerlere göre oldukça uygun, hem de hemen hemen hepsi deniz kenarinda, konumları çok güzel. Eğer başka alternatifler bulursan ben de tavsiyelerini bekliyorum.:KK68:

Evet İBB tesislerini çok beğeniyorum ama çok yakınlarımda yok malesef. Haliç veya Kasımpaşa'daki tesislere gittin mi hiç, bana en çok uyabilecek olanlar onlar gibi ama onlara da gitmedim hiç. Ama güzel fikirmiş bir bakayım hatta telefonla arayıp ortalama bir fiyat alayım :)

Nişanına daha varmış, rahat rahat hazırlanırsın da, sen nişan için mi yoksa düğün için mi ibb tesislerini istiyorsun? :)

Küçük kafe yada restaurant tarzı bi yer olabilir :)

Yemekli bir şey olsun istemiyorum, o yüzden restoran olmaz ama geniş bir kafe olabilir belki dediğiniz gibi. Güzel müzikler, ikram için seçilen ıvır zıvırlar sonra bir toplaşma yüzüklerin takılması sonra tekrar müzik ikram falan hooop bittiiiii, bence hoş olabilir.

Nişanda takı töreni falan olmaz değil mi öyle düğündeki gibi, sadece aileler takar ne aldılarsa, her gelen takmaz bir şeyler?

Yemekli bir şey olsun istemiyorum, o yüzden restoran olmaz ama geniş bir kafe olabilir belki dediğiniz gibi. Güzel müzikler, ikram için seçilen ıvır zıvırlar sonra bir toplaşma yüzüklerin takılması sonra tekrar müzik ikram falan hooop bittiiiii, bence hoş olabilir.

Nişanda takı töreni falan olmaz değil mi öyle düğündeki gibi, sadece aileler takar ne aldılarsa, her gelen takmaz bir şeyler?
Yani düğün kadar uzun sürmez :) yakın akrabaların takarlar sadece :)

Kızçeler size bi sorum olacak :) sözüm için hediye düşünüyorumda türk kahvesi kurabiye ve mini söz yastıkları gördüm :) mini söz yastığı olacak türk kahvesini bilmiyorum nasıl olur :) bide bizde baklava ve bi içecek ikram edilir :) kurabiye olur mu ki:)

:eek::KK54:
:KK16: 2014/2015 Yılında sözlenecekler ஐ nişanlanacaklar bu topikte toplanıyoruz:KK16:
:123:Heyecanımızı , aşkımızı , hazırlıklarımızı , çeyizimizi hep beraber paylaşalımm :123:

:124: Tarihlerimizi paylaşalım , geri sayım başlasın :124:

Merhabalar :)
Benımde 12 ekım 2014'de nişanım var cok heycnalıyım mısafırlerıme cam sıseden vazo yaptm kendı emegımle onları hedıye edeyecegım inşallah bır kac fıkır daha ıstıyorum nasıl süsleme yapabılırım evi ?
nişandada paylaştığım elbıseyeyı almak ıstıyorum ıstanbulda yasıyorum nasıl bulabılırım acaba daha onca alısverıs yapan arkadaşlarımızdan veya fıkrı olan arkadaşlarımızdan yardım ısttıyorum
Çoook teşekkkür ederım şimdiden :)

Eklentiler

• untitled.png
    untitled.png
    58,3 KB · Görüntüleme: 76
Kuzularrr nerdesiniz yaa valla hepinzin yanına gelip bilgisayarlarınızı bozcam heee

Kızlar benim okul başladı bi yandan da söz hazırlıkları aşkımla hasret gidermece derkn vakit bulamıyorum :KK43: ama nehircim ne pişirsem diye düşünrken sürekli senin tariflerdeyim :)

Her zaman beklerim canım tabi ki hepimizin yoğunlukları oluyor idare edeceğiz :nazar::KK60:

kızlar bende pek uğrayamadım ne durumdasınız
koşuşturmaca başladı kaydımı filan yeniledim okulda bi kaç işim vardı klasik ögrenci işleri o kadının kafasını duvara sürterek kıvılcım çıkarmak istiyorum artık başka çare bırakmadı bana:KK62:
bi yandan bohçalarla ugraşıyorum bi yandan son sürat çeyiz alıyorum nereye yetişceksem artık:KK22:

Olur da yaza nişanım olursa daha şimdiden neler yapılabilir hazırlık bakımından kızlar? Kesin bir şey yok ama olabilme ihtimali var ve ben son ana sıkışmak istemiyorum çünkü evimden uzağım. Neler önerirsiniz?

Back