- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 198
- 35
- Konu Sahibi balbocegi35
- #6.461
Bende iyiym bebeğim klimanın altında sulanmayı unutmuş bir bitki gibiyim
İyiyim kuzucum sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyiym bebeğim klimanın altında sulanmayı unutmuş bir bitki gibiyim
İyiyim kuzucum sen nasılsın?
Bu akşam sevdicek tanışmaya geliyo canım:) çok hızlı oldu :)Nasılsın tatlımmm
Kuzum bu akşammı konuşcaksınız
Bence alsın kuzumm hem annene hem sana buket getirsin annen çok sevinirKızlar sevdicek gelecek ya. akşam dışarı mı gideriz evde mi oluruz bilmiyorum ama çiçek alsın mı?
Gelirken getirsin o zaman:))Bence alsın kuzumm hem annene hem sana buket getirsin annen çok sevinir
Harika!Bu akşam sevdicek tanışmaya geliyo canım:) çok hızlı oldu :)
Kızlar ben geldim sevdiceği şimdi gönderdik hemen anlatıyorum :) sevdicekle dışarda buluştuk. Bi restauranta gittik :) gittiğimizde bekliyodu. İlk babamla sonra annemle selamlaştı. Sonra oturduk hal hatırdan sonra babam konuştu. Kısa ve öz konuştu :) benim kızlarım benim için değerlidir. Üzülmelerini istemem dedi canım babam yaaaa. Sonra annem konuştu. Çok içten konuştu. Sevdicekte dedi ben size yanlış anlatıldım bundan sonrası içinde elimde bu yanlış düzeltilmeyi değiştirecek fırsat var dedi:) yani tatlıya bağlandı gibi her şey kurban bayramında isteme ve nişan olacak
Ayyy maşallah canım öncesinde sıkıntı mı olmuştu? Neyse tatlıya bağlanmış ya önemli olan oKızlar ben geldim sevdiceği şimdi gönderdik hemen anlatıyorum :) sevdicekle dışarda buluştuk. Bi restauranta gittik :) gittiğimizde bekliyodu. İlk babamla sonra annemle selamlaştı. Sonra oturduk hal hatırdan sonra babam konuştu. Kısa ve öz konuştu :) benim kızlarım benim için değerlidir. Üzülmelerini istemem dedi canım babam yaaaa. Sonra annem konuştu. Çok içten konuştu. Sevdicekte dedi ben size yanlış anlatıldım bundan sonrası içinde elimde bu yanlış düzeltilmeyi değiştirecek fırsat var dedi:) yani tatlıya bağlandı gibi her şey kurban bayramında isteme ve nişan olacak
Çok mutluyum yaa çok farklı bi duyguymuş :) onun ailesiyle tanışmak daha kolaydı :) en azından sorularına cevap veriyodum :) şimdi daha da zordu ama güzeldi :) rabbim herkese nasip etsin hala göbek atasım varCanım çok sevindim tatlıya bağlanmasına şükürler olsun çok güzel haberler bunlar tebrik ederim şimdiden mutluluklar canım
Evet canım annem istemiyodu ama düzeldi artık :))Ayyy maşallah canım öncesinde sıkıntı mı olmuştu? Neyse tatlıya bağlanmış ya önemli olan o
Hadi hayırlı uğurlu olsun
Çok sevindim kuzumm hayırlısı olsun hadi bakalım . Bak korkulcak birşey yokmuş herşey yoluna girdi ne güzel kuzum rahat bi nefes almışşındır şimdi .Kızlar ben geldim sevdiceği şimdi gönderdik hemen anlatıyorum :) sevdicekle dışarda buluştuk. Bi restauranta gittik :) gittiğimizde bekliyodu. İlk babamla sonra annemle selamlaştı. Sonra oturduk hal hatırdan sonra babam konuştu. Kısa ve öz konuştu :) benim kızlarım benim için değerlidir. Üzülmelerini istemem dedi canım babam yaaaa. Sonra annem konuştu. Çok içten konuştu. Sevdicekte dedi ben size yanlış anlatıldım bundan sonrası içinde elimde bu yanlış düzeltilmeyi değiştirecek fırsat var dedi:) yani tatlıya bağlandı gibi her şey kurban bayramında isteme ve nişan olacak
Çok mutluyum yaa çok farklı bi duyguymuş :) onun ailesiyle tanışmak daha kolaydı :) en azından sorularına cevap veriyodum :) şimdi daha da zordu ama güzeldi :) rabbim herkese nasip etsin hala göbek atasım var
Sizin ne zaman kuzu tanışma?İçine girdikçe daha da zor oluyor dimi inşallah bizim tanışma faslı da sorunsuz gerçekleşir aileler arasında bende göbek atarım gelip
Çok şükür maşallah canımm, bakalım bizim nasıl geçicekEvet canım annem istemiyodu ama düzeldi artık :))
Eylülün 2.haftası nasipse kuzumSizin ne zaman kuzu tanışma?
Bizim de ilk haftası gibi görünüyorEylülün 2.haftası nasipse kuzum
Anemm sen benden öncemisin kız Söz ne zamanBizim de ilk haftası gibi görünüyor
Hatta belli gibi, 8 Eylül