• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kuzum belki babam tamm diyecek hemen ama ben konuşamıyorum. Annrmde ben engel olurum diyo :KK43: bilmiyorum napacam şimdi :KK43:
Kuzum bnce ilerisini düşünme şu anı düşün inan biz böyle düşündükce daha çok zaman kaybederiz . Ara söyle hatta şu an yanındaysa söyle git cesaretini toplayıp annen engel olmaya calıssa bile ne kdr basarılı olablr sen ayrılmadıktan sen istedikten sonra

Kuzum bnce ilerisini düşünme şu anı düşün inan biz böyle düşündükce daha çok zaman kaybederiz . Ara söyle hatta şu an yanındaysa söyle git cesaretini toplayıp annen engel olmaya calıssa bile ne kdr basarılı olablr sen ayrılmadıktan sen istedikten sonra
Evet canım ama cesaretim yok işte :( 10gün sonra gitcem görev yaptğm yere. Sonrası için de 1ayımız var. Gittiğim günlerde söylesem diye düşünüyorum.

Evet canım ama cesaretim yok işte :( 10gün sonra gitcem görev yaptğm yere. Sonrası için de 1ayımız var. Gittiğim günlerde söylesem diye düşünüyorum.

Evet canım ama cesaretim yok işte :KK43: 10gün sonra gitcem görev yaptğm yere. Sonrası için de 1ayımız var. Gittiğim günlerde söylesem diye düşünüyorum.
Okadar iyi anlıyorumki seni benimde şu an karşılarına çıkıp pat pat söyleyesim var herşeyi . Npcam bilmiyorum

Okadar iyi anlıyorumki seni benimde şu an karşılarına çıkıp pat pat söyleyesim var herşeyi . Npcam bilmiyorum
Tek tesellim 10gün sonra sevdiğimin yanında olacam :) sürekli kafamda o sorun. İnşallah bi an önce hallederiz kuzucum. Dua edelim birbirimize :)

Ben konuşacam canım. Ama gittikten sonra telefonla derim herhalde çünkü yüz yüze konuşamam:KK43: annem böyle yapıncada erkek arkadaşım annemden soğuyo böyle olsunda istemiyorum :KK43:
Konuş canım erkek arkadaşına bence belli olana kadar fazla yansıtma kız evi naz evi sonuçta olayları geriden takip etsin şimdilik bence:cool:
kuzum abime söyledik işte en son oda pek yanaşmıyor kendi kendine sebebler bulup duruyo gözünün üstünde kaş var dicek nerdeyse napcam şaşırdım valla canımda sıkılıyor . Abimin babamın karsısına geçip bnde pat pat konuamıyorum beklemedeyim şimdilik

Efulim abin niye böyle yapıyor ya sonuçta mutlu olacaksın erkek arkadaşının bir sorunu da yok:KK59:

Konuş canım erkek arkadaşına bence belli olana kadar fazla yansıtma kız evi naz evi sonuçta olayları geriden takip etsin şimdilik bence:cool:

Efulim abin niye böyle yapıyor ya sonuçta mutlu olacaksın erkek arkadaşının bir sorunu da yok:KK59:
Canım zaten olanların yüzde 1ini biliyo:( hepsini anlatsam ne olur bilmiyorum :(

Şimdi bile gidip nikah kıyalım diyo. Anlatsam ne yapar bilmiorum :)
Aman sakın öyle bir şey yapmayın canım aileni karşına almış olursun ve çok üzülürler ne olursa olsun ailemiz böyle şeyleri haketmez sabırla herşeyin üstesinden gelinir aşkınız engelleri aşar merak etmeyin:KK60:

Aman sakın öyle bir şey yapmayın canım aileni karşına almış olursun ve çok üzülürler ne olursa olsun ailemiz böyle şeyleri haketmez sabırla herşeyin üstesinden gelinir aşkınız engelleri aşar merak etmeyin:KK60:
Yok canm ya ben yapmam zaten inşallah aşarız canım :) bide dikkatimi çeken ne biliyo musun? Bizim başka bi sıkıntımız yokken biz durduk yere tartışıp duruyoz. Ama dışardan bi skntı geldiği anda biz birbirimize kenetleniyoruz :)

Yok canm ya ben yapmam zaten inşallah aşarız canım :) bide dikkatimi çeken ne biliyo musun? Bizim başka bi sıkıntımız yokken biz durduk yere tartışıp duruyoz. Ama dışardan bi skntı geldiği anda biz birbirimize kenetleniyoruz :)
Bu zaten muhteşem bir duygu birbirinizi koruma sakınma ve kenetlenme bu en güzel şey maşallah:nazar::KK60:

Kızlar el emeği göz nuru bi tane battaniye yapıodum çeyizime :) az kaldı :))

Back