Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Bak özelden mesaj gönderirken artık fotoğraf gönderebiliyoruz bu yanı çok iyi olmuş bir tek bu yanını sevdim zaten

Yaptım bileeee verdim siparişimiii hehe

valla ben geri gelemem diye bu topikten dışarı bile çıkmıyom Karışmış iyice yaa bi tuhaf bişeyler olmuş açılan konularda gözükmüyor

Bir yerlerden birşeyler bulmaya çalışıyorum sanırım zamanla oturacak düzelecektir hepsi evet en mantıklısı topik sayfalarımızı kapatmamak

şu an kumral bebeğim biraz değiştiresim var açasım var çok kararsızım aslında yada hiç uğraşmayım aynı renge boyayıp geçeyim diyorum akşam kozmetikcide ruh halime baglı

Yaz dimi için açılıyor biraz aç tabi ama denedin mi daha önce nişan öncesi sorun çıkmasın

Yaz dimi için açılıyor biraz aç tabi ama denedin mi daha önce nişan öncesi sorun çıkmasın
evet kuzucumm ya onuda düşünüyorum erkek arkadaşım açık tonları sarıları çok seviyor Kuzum daha önce platin bile kullandım ama tabi kuaför yapmıştı. Şu an evde kendim boyuyorum :/

evet kuzucumm ya onuda düşünüyorum erkek arkadaşım açık tonları sarıları çok seviyor Kuzum daha önce platin bile kullandım ama tabi kuaför yapmıştı. Şu an evde kendim boyuyorum :/

Kendin yapabiliyorsan maşallah canım zordur hayatımda hiç boya kullanmadım saçıma bilemiyorum ama tahmin edebiliyorum Az daha aç o zaman saçını yakışıyor demek ki

Kendin yapabiliyorsan maşallah canım zordur hayatımda hiç boya kullanmadım saçıma bilemiyorum ama tahmin edebiliyorum Az daha aç o zaman saçını yakışıyor demek ki
oyyy ne güzel kuzummm yaa keşke bende boyasız saçlara sahip olsamm ama insan bi defa başlayınca birdaha sonu gelmiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…