- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.221
oyyy ne güzel kuzummm yaa keşke bende boyasız saçlara sahip olsamm ama insan bi defa başlayınca birdaha sonu gelmiyor işte
Doğal rengin ne renk kuzumEvet öyleymiş zaten bana başka renk yakışmaz yoksa denerdim:)
Siyah kuzum ama aşırı değil böyle koyu kahve siyah arası bir şeyDoğal rengin ne renk kuzum
Aslında öyle düşünme kuzum ama saç renginde çok fazla göz alışkanlığı oluyor. Sana çok yakışşa bile kendini mutsuz hissedebiliyorsun başka bi renkle. Benimde kahverengi yavrim kendi saçımSiyah kuzum ama aşırı değil böyle koyu kahve siyah arası bir şeyBeyaz tenliyim sadece bu renk gider gibi geliyor suratıma kaşıma gözüme falan Senin doğal rengin ne :)
Aslında öyle düşünme kuzum ama saç renginde çok fazla göz alışkanlığı oluyor. Sana çok yakışşa bile kendini mutsuz hissedebiliyorsun başka bi renkle. Benimde kahverengi yavrim kendi saçım
D:Bana herkes yakışmayacağını söylüyor kahve solgun siyah sert gösterir sarı tuhaf kadınlara benzerim kaşlarımdan dolayı kaşlarım simsiyahkızıl çok çılgın kumral belkide daha yumuşak olur ama en iyisi böyle
D:bak benim siyah saçlı halimi görsen sarı sana iğrenç olur hiç yakışmaz dersin ama yapınca öyle olmuyor kuzum. Eminim sanada çoğu renk yakışır beyaz tenlsin sonuçta. Ama sen doğal saçını bozma tabii ohh miss gibi yumuşacık
Kızlaaar uzun zamandır giremiyodumtelefonumda bi hata veriyodu. Bugün aldığım bi haberle hem çok mutluyum hemde ne yapacağım diye çok telaşlıyım. Erkek arkadaşım askere gitmeyecek bi yıl ertelendi. 2gündür Gatadaydı. Eğer tekrar seneye de aynı sonuç çıkarsa hiç gitmeyecek. Şimdi diyo eylülden önce sözlenelim diyo. Hiç bi hazırlığım yok üstelikte 2aydır sürekli yiyorum çok kilo aldım:) yaaa napacam ben elim ayağıma dolaştı annemlerde kendilerini şubata göre ayarlamıştı şimdi nasıl dicem 2haftaya kadar gelecekler diye ((((( napacam ben ya
Kuzularrr Kuzularrrr GünaydınlarrrAhh benim canım ifadelerimm
Tünaydın diyeyim ben artıkKuzularrr Kuzularrrr GünaydınlarrrAhh benim canım ifadelerimm
yavrimm nasılsınn nasıl geçti dün alışverişTünaydın diyeyim ben artık
Hoşgeldin canım aramıza.Kızlar merhaba :)
Benim de Kurban Bayramı'ndan hemen sonra kız isteme ve sözüm olacak.
Hiçbir hazırlığım da yok. Aileler de tanışmıyor zaten.
Siz neler yaptınız? Nasıl geçer bu süreç?
Güzel geçti kuzum ikimiz gitmiştik zaten beğendim aldık çıktıkyavrimm nasılsınn nasıl geçti dün alışveriş
Kızlar merhaba :)
Benim de Kurban Bayramı'ndan hemen sonra kız isteme ve sözüm olacak.
Hiçbir hazırlığım da yok. Aileler de tanışmıyor zaten.
Siz neler yaptınız? Nasıl geçer bu süreç?
ohhh ne güzel yavrimmmGüzel geçti kuzum ikimiz gitmiştik zaten beğendim aldık çıktıkSen naptın bakim nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?