- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi balbocegi35
- #6.161
Bizim uzantılar da gitmiş ama yok şu kadar evli nişana şu kadar kaldı diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ifadeler flanda kayıpBizim uzantılar da gitmiş ama yok şu kadar evli nişana şu kadar kaldı diye
Hiç beğenmedim iyice saçmalamışlar valla.Bizim uzantılar da gitmiş ama yok şu kadar evli nişana şu kadar kaldı diye
Toplu alıntılamayı da bulamadım :s Çok kötü olmuş bence :/ifadeler flanda kayıp
Cevapla yazıyor mesajın sağ alt kısmında bebeğimToplu alıntılamayı da bulamadım :s Çok kötü olmuş bence :/
Sadece seninkine oluyor ama efuli ve seninkini aynı anda alamıyorum kuzum :sCevapla yazıyor mesajın sağ alt kısmında bebeğim
Evet birden fazla olmuyor off nolmuş ya beğenmedim beğenmedimmmmmmmSadece seninkine oluyor ama efuli ve seninkini aynı anda alamıyorum kuzum :s
Ben de hiç beğenmedimEvet birden fazla olmuyor off nolmuş ya beğenmedim beğenmedimmmmmmm
Ben de hiç beğenmedim
Ay evet ya Ben çok heyecanlıyım efulim 5 gün kaldıtopiği okuyanlar flanda gözükmüyor
Nereye yazmamız gerek acaba ya hiç güzl değil böyle ya of.Ben de hiç beğenmedim
ayy evet kuzumm yaa bu arada naptın yavri kuaför işini görüştünmü bulduklarımızla ne sonuçlar çıktı son karar ne şimdiAy evet ya Ben çok heyecanlıyım efulim 5 gün kaldı
ayy evet kuzumm yaa bu arada naptın yavri kuaför işini görüştünmü bulduklarımızla ne sonuçlar çıktı son karar ne şimdi
ayy ne güzel kuzum bak foursguare sayesinde kuaför işimizide çözdük hihihii İnşallah istediğin gibi olur saçın makyajın. Kuzum sizin isteme nişan aynı anda mı olcak iyi yapmışşın abiyeyle kahve dagıtmak zor olurdu çok o kalabalıkta. Elbisede hanım hanımcık gayet mantıklı o merasim içinSana demiştim ya internette yorumları güzel olan kuaför var 50 tl demişti diye. Gittim görüştüm orasıyla yaparım istediğini dedi randevuyu aldım. Buarada nişan elbisemle yürümekte zorlanınca kahve tutarken giymek için başka bir elbise daha aldım bakalım beğenecekmisiniz Resimdeki kadar kısa değil benim tam dizüstüme geliyor bu hatun 1.80 var maşallah
Eki Görüntüle 1215314 Eki Görüntüle 1215315 Eki Görüntüle 1215316 Eki Görüntüle 1215317
Ay gülemiyorum bile ifade yokk ühühühühhhhkızlar buraya ne olmuş böyleee ayy çok kkötüüü ben kaçıyorummmm
Evet canım hepsi birarada olacak Teşekkür ederim içime sindi benim üzerimde de güzel durdu Kuaför konusu Allah'a kaldı artık inşallah güzel olur kuzum :)ayy ne güzel kuzum bak foursguare sayesinde kuaför işimizide çözdük hihihii İnşallah istediğin gibi olur saçın makyajın. Kuzum sizin isteme nişan aynı anda mı olcak iyi yapmışşın abiyeyle kahve dagıtmak zor olurdu çok o kalabalıkta. Elbisede hanım hanımcık gayet mantıklı o merasim için
Ay benimde hiç giresim gelmiyor böcüğümkızlar buraya ne olmuş böyleee ayy çok kkötüüü ben kaçıyorummmm