• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

ayy evet kuzumm yaa bu arada naptın yavri kuaför işini görüştünmü bulduklarımızla ne sonuçlar çıktı son karar ne şimdi

Sana demiştim ya internette yorumları güzel olan kuaför var 50 tl demişti diye. Gittim görüştüm orasıyla yaparım istediğini dedi randevuyu aldım. :D Buarada nişan elbisemle yürümekte zorlanınca kahve tutarken giymek için başka bir elbise daha aldım bakalım beğenecekmisiniz :cool: Resimdeki kadar kısa değil benim tam dizüstüme geliyor bu hatun 1.80 var maşallah:D
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG

Sana demiştim ya internette yorumları güzel olan kuaför var 50 tl demişti diye. Gittim görüştüm orasıyla yaparım istediğini dedi randevuyu aldım. :D Buarada nişan elbisemle yürümekte zorlanınca kahve tutarken giymek için başka bir elbise daha aldım bakalım beğenecekmisiniz :cool: Resimdeki kadar kısa değil benim tam dizüstüme geliyor bu hatun 1.80 var maşallah:D
Eki Görüntüle 1215314 Eki Görüntüle 1215315 Eki Görüntüle 1215316 Eki Görüntüle 1215317
ayy ne güzel kuzum bak foursguare sayesinde kuaför işimizide çözdük hihihii :D İnşallah istediğin gibi olur saçın makyajın. Kuzum sizin isteme nişan aynı anda mı olcak iyi yapmışşın abiyeyle kahve dagıtmak zor olurdu çok o kalabalıkta. Elbisede hanım hanımcık gayet mantıklı o merasim için :D

ayy ne güzel kuzum bak foursguare sayesinde kuaför işimizide çözdük hihihii :D İnşallah istediğin gibi olur saçın makyajın. Kuzum sizin isteme nişan aynı anda mı olcak iyi yapmışşın abiyeyle kahve dagıtmak zor olurdu çok o kalabalıkta. Elbisede hanım hanımcık gayet mantıklı o merasim için :D
Evet canım hepsi birarada olacak :D Teşekkür ederim içime sindi benim üzerimde de güzel durdu :D Kuaför konusu Allah'a kaldı artık inşallah güzel olur kuzum :)

Tünaydın kızlar gün aymadı mı ne kabustamıyım bilmiyorum başka sitedeyim şuan kk nın kopyası bu yok yok çakması gibi :mad::(

Back