• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

ohhh ne güzel yavrimmm :KK54::KK54: Bende aynı kuzumm cumayı bekliyom sabırsızlıkla memlekete gitcez saçımı boyadım dün eskiye göre baya açık oldu yazı böyle geçiririm artık :KK45:

Eminim çok yakışmıştır fıstığım :KK36: O zaman sana çabucak cuma bana da cumartesi olsun:KK45:

Olmaz mı canım çok heyecanlıyım. Beni isterlerken duyabilecek miyim diye düşündüm inşallah duyarım kahve yaparken isterlerse duyamam galiba:KK14:
Ayy evet kuzum ya o karışıklıkta nerde olcagın belli olmuyo ama genelde kahve yapılırken isteniyor sanırım

İnşallah kuzummm :KK49: Bu arada saç modeline hangisine krr verdin yavri
Bu olacak inşallah kuzum yapabilirlerse :) Benim saçım koyu kestane bilmiyorum buradaki kadar güzel durur muo_O
Örgülü-Gelin-saçı-topuz-modelleri-en-harika-topuzlar.jpg

Canım inşallah herşey gönlünce olur :nazar:Bence kahveyi sen yapamıycaksın heyecandan yapılmıyormuş annenler yapacak sen götüreceksin:KK53:

Amin canım inşallah, benim arkadaşlarım kuzenlerim yapar o zaman anneciğim otursun:cool:

Bu olacak inşallah kuzum yapabilirlerse :KK66: Benim saçım koyu kestane bilmiyorum buradaki kadar güzel durur muo_O
Eki Görüntüle 1217620

Amin canım inşallah, benim arkadaşlarım kuzenlerim yapar o zaman anneciğim otursun:cool:
kuzum güzel durur bence ama sana sunu tavsiye edicem henelde kuaförler bu örgüleri böyle resmlerdekiler kadr kalın yapamıo gerçek saçta bana kauför sey değişmi bu hazır örgüler satılıyo ya onlardan kullanıyoruz demişti acaba öylemi

kuzum güzel durur bence ama sana sunu tavsiye edicem henelde kuaförler bu örgüleri böyle resmlerdekiler kadr kalın yapamıo gerçek saçta bana kauför sey değişmi bu hazır örgüler satılıyo ya onlardan kullanıyoruz demişti acaba öylemi
Senin saçın gür yaparız dedi ama bilmiyorum. Hazır örgü elimizde var koyarız gibi bişi demedi. Ben de sormadım aklıma gelmedi açıkçası

Back