• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

:eek::eek::eek:yapmayacaktın bunu bana brütüss :D :D :D kafam koşa koşa dominosa gitti şimdi :D:D:D

Aynen bebeğim uzun zamandır memleketime gidemiyordum çok iyi gelcek bana özledim oraları çok azcık kafa dağıtayımm :D:D:D Size fotokart atarım oralardan :D :D
Bak özelden mesaj gönderirken artık fotoğraf gönderebiliyoruz bu yanı çok iyi olmuş bir tek bu yanını sevdim zaten:D

:eek::eek::eek:yapmayacaktın bunu bana brütüss :D :D :D kafam koşa koşa dominosa gitti şimdi :D:D:D

Aynen bebeğim uzun zamandır memleketime gidemiyordum çok iyi gelcek bana özledim oraları çok azcık kafa dağıtayımm :D:D:D Size fotokart atarım oralardan :D :D
Yaptım bileeee verdim siparişimiii hehe :D

valla ben geri gelemem diye bu topikten dışarı bile çıkmıyom :D :D :D :D Karışmış iyice yaa bi tuhaf bişeyler olmuş açılan konularda gözükmüyor

Bir yerlerden birşeyler bulmaya çalışıyorum sanırım zamanla oturacak düzelecektir hepsi evet en mantıklısı topik sayfalarımızı kapatmamak:D

şu an kumral bebeğim biraz değiştiresim var açasım var çok kararsızım aslında yada hiç uğraşmayım aynı renge boyayıp geçeyim diyorum akşam kozmetikcide ruh halime baglı :D :D :D

Yaz dimi için açılıyor biraz aç tabi ama denedin mi daha önce nişan öncesi sorun çıkmasın:D

Yaz dimi için açılıyor biraz aç tabi ama denedin mi daha önce nişan öncesi sorun çıkmasın:D
evet kuzucumm ya onuda düşünüyorum erkek arkadaşım açık tonları sarıları çok seviyor :D :D Kuzum daha önce platin bile kullandım ama tabi kuaför yapmıştı. Şu an evde kendim boyuyorum :/

evet kuzucumm ya onuda düşünüyorum erkek arkadaşım açık tonları sarıları çok seviyor :D :D Kuzum daha önce platin bile kullandım ama tabi kuaför yapmıştı. Şu an evde kendim boyuyorum :/

Kendin yapabiliyorsan maşallah canım zordur hayatımda hiç boya kullanmadım saçıma bilemiyorum ama tahmin edebiliyorum:oops: Az daha aç o zaman saçını yakışıyor demek ki :D

Kendin yapabiliyorsan maşallah canım zordur hayatımda hiç boya kullanmadım saçıma bilemiyorum ama tahmin edebiliyorum:oops: Az daha aç o zaman saçını yakışıyor demek ki :D
oyyy ne güzel kuzummm yaa keşke bende boyasız saçlara sahip olsamm ama insan bi defa başlayınca birdaha sonu gelmiyor işte :D

Back