- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
- #6.201
Kızlar siz açtığınız konuları görebiliyor musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak özelden mesaj gönderirken artık fotoğraf gönderebiliyoruz bu yanı çok iyi olmuş bir tek bu yanını sevdim zatenyapmayacaktın bunu bana brütüss kafam koşa koşa dominosa gitti şimdi
Aynen bebeğim uzun zamandır memleketime gidemiyordum çok iyi gelcek bana özledim oraları çok azcık kafa dağıtayımm Size fotokart atarım oralardan
Yaptım bileeee verdim siparişimiii heheyapmayacaktın bunu bana brütüss kafam koşa koşa dominosa gitti şimdi
Aynen bebeğim uzun zamandır memleketime gidemiyordum çok iyi gelcek bana özledim oraları çok azcık kafa dağıtayımm Size fotokart atarım oralardan
Aaaa gerçektenmii bak o çok güzel olmuşş tmmdır bu işBak özelden mesaj gönderirken artık fotoğraf gönderebiliyoruz bu yanı çok iyi olmuş bir tek bu yanını sevdim zaten
Ne söledinYaptım bileeee verdim siparişimiii hehe
Çok uğursuz gibim hemdeee hofff :/Salıda hiç geçmez biliyin mi Uğursuz gibi
Karışık söyledim, hepsinden var teyy teyyyyNe söledin
Ağlayacak bir ifadem bile yok artık burdaa ühühühühhhhhKarışık söyledim, hepsinden var teyy teyyyy
valla ben geri gelemem diye bu topikten dışarı bile çıkmıyom Karışmış iyice yaa bi tuhaf bişeyler olmuş açılan konularda gözükmüyorKızlar siz açtığınız konuları görebiliyor musunuz
Hea neden yok ki demiii, kazennn duy bizi....Ağlayacak bir ifadem bile yok artık burdaa ühühühühhhhh
Duygularımızı bastırılmış içimizde tıkalı halde ortada koydular bizi yahuuuHea neden yok ki demiii, kazennn duy bizi....
Biz duygusal hatunlarızz, nasıll ağlama smiley olmazz yaa
Aynen içimize at at nereye kadarr yahuuDuygularımızı bastırılmış içimizde tıkalı halde ortada koydular bizi yahuuu
valla ben geri gelemem diye bu topikten dışarı bile çıkmıyom Karışmış iyice yaa bi tuhaf bişeyler olmuş açılan konularda gözükmüyor
şu an kumral bebeğim biraz değiştiresim var açasım var çok kararsızım aslında yada hiç uğraşmayım aynı renge boyayıp geçeyim diyorum akşam kozmetikcide ruh halime baglıNe renk canım
şu an kumral bebeğim biraz değiştiresim var açasım var çok kararsızım aslında yada hiç uğraşmayım aynı renge boyayıp geçeyim diyorum akşam kozmetikcide ruh halime baglı
evet kuzucumm ya onuda düşünüyorum erkek arkadaşım açık tonları sarıları çok seviyor Kuzum daha önce platin bile kullandım ama tabi kuaför yapmıştı. Şu an evde kendim boyuyorum :/Yaz dimi için açılıyor biraz aç tabi ama denedin mi daha önce nişan öncesi sorun çıkmasın
evet kuzucumm ya onuda düşünüyorum erkek arkadaşım açık tonları sarıları çok seviyor Kuzum daha önce platin bile kullandım ama tabi kuaför yapmıştı. Şu an evde kendim boyuyorum :/
oyyy ne güzel kuzummm yaa keşke bende boyasız saçlara sahip olsamm ama insan bi defa başlayınca birdaha sonu gelmiyor işteKendin yapabiliyorsan maşallah canım zordur hayatımda hiç boya kullanmadım saçıma bilemiyorum ama tahmin edebiliyorum Az daha aç o zaman saçını yakışıyor demek ki