• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Siyah kuzum ama aşırı değil böyle koyu kahve siyah arası bir şey :DBeyaz tenliyim sadece bu renk gider gibi geliyor suratıma kaşıma gözüme falan:pSenin doğal rengin ne :)
Aslında öyle düşünme kuzum ama saç renginde çok fazla göz alışkanlığı oluyor. Sana çok yakışşa bile kendini mutsuz hissedebiliyorsun başka bi renkle. Benimde kahverengi yavrim kendi saçım

Aslında öyle düşünme kuzum ama saç renginde çok fazla göz alışkanlığı oluyor. Sana çok yakışşa bile kendini mutsuz hissedebiliyorsun başka bi renkle. Benimde kahverengi yavrim kendi saçım

Bana herkes yakışmayacağını söylüyor kahve solgun siyah sert gösterir sarı tuhaf kadınlara benzerim kaşlarımdan dolayı kaşlarım simsiyah:pkızıl çok çılgın kumral belkide daha yumuşak olur ama en iyisi böyle :D

Bana herkes yakışmayacağını söylüyor kahve solgun siyah sert gösterir sarı tuhaf kadınlara benzerim kaşlarımdan dolayı kaşlarım simsiyah:pkızıl çok çılgın kumral belkide daha yumuşak olur ama en iyisi böyle :D
D: :D bak benim siyah saçlı halimi görsen sarı sana iğrenç olur hiç yakışmaz dersin ama yapınca öyle olmuyor kuzum. Eminim sanada çoğu renk yakışır beyaz tenlsin sonuçta. Ama sen doğal saçını bozma tabii ohh miss gibi yumuşacık

D: :D bak benim siyah saçlı halimi görsen sarı sana iğrenç olur hiç yakışmaz dersin ama yapınca öyle olmuyor kuzum. Eminim sanada çoğu renk yakışır beyaz tenlsin sonuçta. Ama sen doğal saçını bozma tabii ohh miss gibi yumuşacık

Çok dökülüyor kuzum herhalde boya yapsaydım kel kalırdım :KK41: Muhakkak kaşların rengini açtığımda yakışacaktır evet ama en iyisi böyle diye hiç dokunmadım :cool:Smileylerimiz geri geliyor oley:rolleyes:

Kızlaaar uzun zamandır giremiyodum :( telefonumda bi hata veriyodu. Bugün aldığım bi haberle hem çok mutluyum hemde ne yapacağım diye çok telaşlıyım. Erkek arkadaşım askere gitmeyecek bi yıl ertelendi. 2gündür Gatadaydı. Eğer tekrar seneye de aynı sonuç çıkarsa hiç gitmeyecek. Şimdi diyo eylülden önce sözlenelim diyo. Hiç bi hazırlığım yok:( üstelikte 2aydır sürekli yiyorum çok kilo aldım:) yaaa napacam ben elim ayağıma dolaştı :( annemlerde kendilerini şubata göre ayarlamıştı şimdi nasıl dicem 2haftaya kadar gelecekler diye :(((((( napacam ben ya:(

Kızlaaar uzun zamandır giremiyodum :( telefonumda bi hata veriyodu. Bugün aldığım bi haberle hem çok mutluyum hemde ne yapacağım diye çok telaşlıyım. Erkek arkadaşım askere gitmeyecek bi yıl ertelendi. 2gündür Gatadaydı. Eğer tekrar seneye de aynı sonuç çıkarsa hiç gitmeyecek. Şimdi diyo eylülden önce sözlenelim diyo. Hiç bi hazırlığım yok:( üstelikte 2aydır sürekli yiyorum çok kilo aldım:) yaaa napacam ben elim ayağıma dolaştı :( annemlerde kendilerini şubata göre ayarlamıştı şimdi nasıl dicem 2haftaya kadar gelecekler diye :(((((( napacam ben ya:(

Canım peki erkek arkadaşın niye Eylül istiyor sonuçta askere de gitmiyormuş bu sene düğün yapılır yazın diye mi acele ediyor şimdiden söz olsun :KK8:

Eğer kararlıysa sende istiyorsan ailene anlatırsın bir şekilde itiraz etmezler herhalde diycem ama ediliyor biliyorum ona göre temizlik evde hazırlık falan:KK51:

Kızlar merhaba :)
Benim de Kurban Bayramı'ndan hemen sonra kız isteme ve sözüm olacak.
Hiçbir hazırlığım da yok. Aileler de tanışmıyor zaten.
Siz neler yaptınız? Nasıl geçer bu süreç?

Hoşgeldin canım aramıza.
Sıkıntıya girmek yok burda herşeyi elbirliğiyle hallediyoruz ccanım :p

Hoşgeldiniz efulimin de dediği gibi burda hep birlikte hallederiz:cool:

Güzel geçti kuzum ikimiz gitmiştik zaten beğendim aldık çıktık :KK45: Sen naptın bakim nasılsın?
ohhh ne güzel yavrimmm :KK54::KK54: Bende aynı kuzumm cumayı bekliyom sabırsızlıkla memlekete gitcez saçımı boyadım dün eskiye göre baya açık oldu yazı böyle geçiririm artık :KK45:

Back