- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 198
- 35
- Konu Sahibi balbocegi35
Ohh sizin baya olmuş canım. Bizim daha yeni.
Ayrıca olumsuzlukları düşünmemeye çalış .. çünkü düşündükçe korktuğun başına geliyor
Haklısın canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh sizin baya olmuş canım. Bizim daha yeni.
Ayrıca olumsuzlukları düşünmemeye çalış .. çünkü düşündükçe korktuğun başına geliyor
Aynen kuzumm ev çin çok uygun hem sade ve kibar hemde çok şık inşallah bulabilirsin aradığını
İnşallah tatlı ya siyah renk istemiyordum ne o matem gibi, ama bu renk çok hoş alırsam böyle model ve renkte bir şey alırım. Ayy heyecan bastı.
Sen niye morelimi bozuyorsun he :) topuklu giyerim bu ne ya cuceyiz hepimizz
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
vallahiii aynen aslında bizde değil anormallik bu kazuletlerde bu tulumlarıda hep bunlara göre yapıyorlar bir giyemedimm... moralini bozmak için değil alternatif düşün diye :)
Kızlarr hiç boşuna üzülmeyin kısa bize göre değil diye uzun boylu olmak inanın daha zor
Aynen bende siyaha karşıyım bide çok klasik Bu tarz renkler ve modeller masumluğu ortaya çıkarıyor çok hoş hanım hanımcık kız işte alsınlar gitsinler
Erkekler genelde heycan yerine stresli oluyrlar sanırım
Zavallı aşkitolarımız
Herşey inanılmaz pahalı ya allahım kolaylık versin valla
bencede daha zor olan bir kaç arkadaşım var tadını çıkara çıkara topuklu bile giyemiyorlar sennde boyun uzun yoksa
Hahaha
Valla alsın gitsinler , yakışıklı oğluşlarına güzel gelin bulmuşlar işte. Ay bide valla hayatta ki tek dileğim şuydu, yolda geçen kızlar ay kıza bak çocuğa bak. Çocuk ne kadar yakışıklı ama kız normal yani falan diye şapşik şapşik baksınlar istemiştim. Valla öyle bakıyrlar Nedense sevgilime baktıklarında hiç kıskanmıyorum, çok hoşuma gidiyor iyice koluna sarılıyorum falan bu yakışıklı adam bana ait gibisinden
Çok içten etmişim duayı sanırım
Dün erkek arkadaşım 1 Mayısta görevliydi ona sürpriz yapmak istedim çarşıya çıktım. Baktım yunuslar meydan da duruyor, bi grup abaza kız kafileside tam karşılarında bunları kesiyor kıkır kıkır gülüyorlar falan. Birazcık bekledim bakalım bizim ki bakacak mı diye, 5 dk durdum kafasını dahi çevirmedi ya Aşkımm benimm .. bak yine sevesim geldi
Hahaha
Valla alsın gitsinler , yakışıklı oğluşlarına güzel gelin bulmuşlar işte. Ay bide valla hayatta ki tek dileğim şuydu, yolda geçen kızlar ay kıza bak çocuğa bak. Çocuk ne kadar yakışıklı ama kız normal yani falan diye şapşik şapşik baksınlar istemiştim. Valla öyle bakıyrlar Nedense sevgilime baktıklarında hiç kıskanmıyorum, çok hoşuma gidiyor iyice koluna sarılıyorum falan bu yakışıklı adam bana ait gibisinden
Çok içten etmişim duayı sanırım
Dün erkek arkadaşım 1 Mayısta görevliydi ona sürpriz yapmak istedim çarşıya çıktım. Baktım yunuslar meydan da duruyor, bi grup abaza kız kafileside tam karşılarında bunları kesiyor kıkır kıkır gülüyorlar falan. Birazcık bekledim bakalım bizim ki bakacak mı diye, 5 dk durdum kafasını dahi çevirmedi ya Aşkımm benimm .. bak yine sevesim geldi
Aynen öyle kuzumm . Evet benm boyumda 1.75 ve sefasını değil çoğu zaman cefasını çekiyorum dediğin gibi topuklu ayakkabıya bayılırım ama malesef özel gün hariç pek giymiyorum çünkü çok uzun oluyorum Milletin diz üstü diye aldığı muhteşem elbiseler hepsi bana popo altımda oluyo tunik misali yani Geçen düğünde ayakkabı bulamadık platform giymek zorunda kaldım düğündeki en uzun insan bendim
Senin boyunda uzunmuş kardeş ya ama tabi şöyle giyinip süslendin mi ohh taş gibi maşallah diyim, uzun boy güzeldir ama sen bencede topuklu giymemye çalış.
babetlerim benim 2.aşkım
Bu sene çok güzel babetler çıkmışşş sandaletler taşlı taşlııı ayyy
ama az daha dişimi sıkmam lazım nişan masrafım var
Aynen öyle kuzumm . Evet benm boyumda 1.75 ve sefasını değil çoğu zaman cefasını çekiyorum dediğin gibi topuklu ayakkabıya bayılırım ama malesef özel gün hariç pek giymiyorum çünkü çok uzun oluyorum Milletin diz üstü diye aldığı muhteşem elbiseler hepsi bana popo altımda oluyo tunik misali yani Geçen düğünde ayakkabı bulamadık platform giymek zorunda kaldım düğündeki en uzun insan bendim
Aşkın kabarmış senin git sevdiceğinin yanına
yaaa işte ne yazıkki her güzelliğin bir problemi var olsun canm çoğu zaman siz avantajlı oluyorsunuz :) eğer erkek arkadaşında sennle uyumluysa boyu uzunsa sıkıntı yok benm arkadaşımın sevgilisiyle boyu aynı kız ne topuz yaptırabiliyor ne topuklıu giyebiliyor sürekli babetle geziyor :)
hahahaa Çok tatlısın canım yaa llah bozmasın hep böyle olun inşallah